Disneyland Paris Ticket: 5 dagen, 2 parken

 • Tourcode: 5307DISNEYHOPPER5
 • Locatie: Paris, Frankrijk
 • Duur: 5 dagen, 2 parken

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Trakteer uzelf op een magische tijd in Disneyland® Paris. Disneyland® Paris laat u dromen twee keer uitkomen met twee verschillende pretparken! Uw Disneyland® Paris Hopper Ticket (5 dagen, 2 parken) is supervoordelig. Vijf dagen lang krijgt u toegang tot zowel Disneyland® Park als Walt Disney Studios® Park en kunt u zo vaak als u wilt tussen de twee pretparken wisselen. Bovendien krijgt u een ticket voor 5 dagen voor de prijs van een ticket van 4 dagen als u het vooraf online koopt.

Disneyland® Park heeft spannende attracties en kindvriendelijke avonturen voor het hele gezin. Laat uw adrenaline stromen met Space Mountain: Mission 2 en Indiana Jones and the Temple of Peril.

Stap de opwindende wereld van filmmagie binnen in Walt Disney Studios® Park en waan uzelf een filmster! Neem op vier studiolocaties een kijkje achter de schermen, ontmoet uw favoriete Disney-figuren en ervaar spannende attracties zoals de Twilight Zone Tower of Terror™
Dit ticket biedt toegang tot zowel Disneyland® Park als Walt Disney Studios® Park voor vijf dagen tegen een gereduceerd tarief. Dit ticket voor 5 dagen moet binnen zeven dagen na het eerste gebruik worden gebruikt. Dit hoeft niet op vijf achtereenvolgende dagen.
 • Disneyland® Park: Ervaar de sprookjeswereld van Disney® en ontdek de vijf magische themalanden waar alles betoverend is: Main Street USA®, Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.
 • Walt Disney Studios® Park: Stap door de Studio Gates en laat uw fantasie de vrije loop. Het is tijd om u te laten meeslepen in de tijdloze, altijd fascinerende wereld van films, animatie en televisie. Krimp tot de grootte van een rat en scharrel rond in de wereld van Ratatouille, waar Chef Skinner je door de spanning en sensatie van het drukke restaurant van Gusteau jaagt.
Disneyland Paris FASTPASS®
Waarom zou u wachten? Geniet optimaal van uw dag in Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park met de FASTPASS®, een gratis service waardoor u minder lang hoeft te wachten bij de volgende attracties:
 • Disneyland®Park: Peter Pan's Flight, Space Mountain: Mission 2, Star Tours, Buzz Lightyear Laser Blast, Big Thunder Mountain en Indiana Jones and the Temple of Peril
 • Walt Disney Studios® Park: Ratatouille: The Adventure, Rock 'n' Roller Coaster Starring Aerosmith, Flying Carpets Over Agrabah en de Twilight Zone Tower of Terror™
Bij de toegang van elke attractie (zie hierboven) ziet u een FASTPASS®-ingang. Als u voor toegang met FASTPASS® kiest, steekt u uw parkticket in de FASTPASS®-machine en er komt automatisch een FASTPASS®-ticket uit. De gratis reserveringsservice geeft een tijdvak aan. Als u terugkomt op het aangegeven tijdstip, kunt u via de FASTPASS®-ingang naar binnen. FASTPASS®-tickets worden voor één attractie per keer uitgegeven.

Verderop vindt u meer informatie over elk pretpark.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Wissel de voucher voor uw Ticket Disneyland® Paris in bij een van de zelfbedieningskiosken of een van de loketten bij de ingang van Disneyland® Park of Walt Disney Studios® Park. U moet een identiteitsbewijs met foto laten zien en alle tickets moeten in één keer worden ingeleverd omdat ze tegelijk worden afgedrukt.
Vertrektijd:
De openingstijden van Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park kunnen worden gewijzigd. Kijk op de website van Disneyland® Paris www.disneylandparis.com voor de actuele openingstijden.
Duur:
5 dagen, 2 parken

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Disneyland Paris Ticket: 5 dagen, 2 parken

Disneyland Paris Ticket: 5 Day 2 Park, Disneyland Paris Ticket: 5 Day 2 Park
©Disneyland Paris, Disneyland Paris

Inbegrepen:
 • Disneyland® Paris Hopper Ticket
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer naar en van Disneyland® Paris
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tickets moeten ten minste 5 dagen voorafgaand aan de reisdatum worden geboekt
 • Vouchers voor tickets zijn 6 maanden geldig vanaf de ophaaldatum die tijdens de boeking is opgegeven
 • Als er minderjarigen (jonger dan 18 jaar) alleen reizen, is een geschreven toestemmingsformulier van de ouders of voogden vereist om de coupon in te wisselen en een kaartje af te halen bij Disneyland® Park of Walt Disney Studios® Park
 • Binnen 5 dagen vanaf de reisdag die is opgegeven tijdens het boeken kan er niets meer worden gewijzigd, met inbegrip van naamswijzigingen.
Beperkingen:
Informeer bij elke achtbaan en attractie naar de meest recente beperkingen.
 • Voor bepaalde voorzieningen geldt mogelijk een leeftijdsrestrictie.
 • Bepaalde attracties zijn alleen toegankelijk voor kinderen onder begeleiding van een volwassene.
 • Om veiligheidsredenen geldt voor bepaalde attracties een lengterestrictie.
Reisplan:

Ontdek een spectaculair visueel festijn, magische rijken die uw dromen te boven gaan, en attracties die u laten lachen, gillen en vliegen! Ontdek Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park.

Disneyland® Park:

In een magisch land dat niet zo heel ver weg is, waar uw wensen vervuld en uw dromen werkelijkheid worden, leiden Disney-helden en -heldinnen een lang en gelukkig sprookjesleven.

Eindeloos veel plezier in vijf magische landen
Ervaar uw favoriete Disney Landen precies zoals u zich kunt herinneren van de klassieke Disney-verhalen waarin sprookjes echt uitkomen.

 • Main Street USA®
 • Fantasyland
 • Frontierland
 • Adventureland
 • Discoveryland
Ontmoet Disney-figuren
Loop de belangrijkste attractie niet mis: geliefde Disney-figuren ontmoeten! Camera's in de aanslag! Controleer de ontmoetingsplaatsen en -tijden in elk park.

Fantastische attracties

Verwacht spanning in alle vormen en maten voor de hele familie
.
Big Thunder Mountain en Space Mountain: Mission 2 zijn spannend voor volwassenen, terwijl de kleintjes rond de wereld kunnen zeilen in It's a Small World. Natuurlijk is er overal in het park plezier voor de hele familie te vinden, van Pirates of the Caribbean tot Mad Hatter's Tea Cups.

Tijd voor een feestje
Een Disney-show of -parade valt met niets te vergelijken! Maak deel uit van de magie en kijk hoe uw favoriete figuren het podium op komen of voorbij paraderen. Naast alle geweldige attracties en figuren zijn er het hele jaar door heel veel spectaculaire parades en shows waar de hele familie van geniet.

Walt Disney Studios® Park:
Ontdek de magische wereld van film en televisie in Walt Disney Studios® Park. Verken vier cinemagische productiezones met spannende attracties en spectaculaire shows. Uw dromen staan centraal op loopafstand van Disneyland® Park.

Verken de productiezones
Dit is showbizz, mensen! Maak uw debuut op het witte doek in Production Courtyard, Toon Studio, Backlot en Front Lot. Het is een programma vol sterren en u weet nooit welke ster u misschien ontmoet! Elke zone heeft zijn eigen verrassingen en attracties, dus waar moet u beginnen? Art of Disney Animation®, Armageddon Special Effects, Studio Tram Tour: Behind the Magic through Catastrophe Canyon? Plan uw dag om zo veel mogelijk te kunnen zien, want alle shows starten volgens een schema!

Kaskraker-attracties
U zou filmster moeten worden! Dit is de dag waarop u ontdekt kunt worden terwijl u Walt Disney Studios® Park verkent. Geniet van de vijf grootste attracties en meer.

Ontmoet Disney-figuren
Ontmoet geliefde Disney-figuren, een uniek moment om met de familie te delen.

Walt Disney Studios® Park, waar overal filmmagie te vinden is
Neem een kijkje achter de schermen met onze magische parade en rondleiding! Probeer de Studio Tram Tour: Behind the Magic, Animagique, CinéMagique of Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular, en u weet precies hoe het voelt om een ster te zijn!

Disneyland© Parijs
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.