Crazy Horse-variété: eigen VIP-loge met champagne en kaviaar

 • Tourcode: 6281CRAZYHORSEVIP
 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 296,62

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Voel u als een VIP bij de legendarische variétévoorstelling Crazy Horse in Parijs, en geniet van 'Désir', een stijlvolle show waarin het kenmerkende silhouetdansen wordt gecombineerd met zinnenprikkelende, burleske optredens. Geniet van de speciale behandeling terwijl u naar uw VIP-plaats in een privéloge wordt gebracht en laat u betoveren door de smaakvolle choreografie en hypnotiserende visuele effecten. Nip aan uw champagne en geniet van een hors d'oeuvre met goede Franse kaviaar terwijl u vanaf de beste zitplaatsen van het huis kijkt naar de 1,5 uur durende voorstelling.

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
Kies een tijdstip dat bij uw planning past en trakteer uzelf op een chic avondje uit bij de meest avant-garde cabaretvoorstelling van Parijs: Le Crazy Horse de Paris. Ga met uw VIP-ticket naar het theater in de buurt van metrostation Alma Marceau en de Champs-Elysées om de voorstelling 'Désir' te bekijken, een sensuele revue waarin het vermogen van de nachtclub wordt getoond een striptease om te zetten in een theatervoorstelling.

Nadat u bent begeleid naar uw privéloge in het VIP-gedeelte, geniet u van een fles Millésime-champagne (één per koppel) en hors d'oeuvres van Petrossiankaviaar tijdens de voorstelling. Dit zitgedeelte biedt een onovertroffen uitzicht op het podium, zodat u niets hoeft te missen.

Bewonder de natuurlijke schoonheid van de vrouwelijke vormen terwijl u de artiesten over het podium ziet bewegen in prachtige kleuren en lichtshows. De vaste dansers Zula Zazou, Jade Or, Psykko Tico en Nooka Karamel zullen u imponeren met hun bewegingen en dit geldt ook voor de zogenaamde gastcreaties, zoals Pamela Anderson, Dita Von Teese en Arielle Dombasle. Klassiek geschoolde dansers ondergaan drie maanden van intensieve training in voorbereiding op de Crazy Horsevoorstelling en ze zijn perfect geproportioneerd voor een prachtig en uniforme uitstraling.

Het zwoele burleske spektakel van 'Désir' wordt geregisseerd door de prestigieuze Franse choreograaf Philippe Decouflé, en de 14 boeiende acts zijn gemaakt door artistiek leider Ali Mahdavi, ontwerper Christian Louboutin en fotograaf David Lynch.

Om 65 jaar waanzin en glamour te vieren, stort Crazy Horse Paris zich in een nieuw creatief avontuur en maakt 2016 een uitzonderlijk jaar door de beroemde ontwerper van Parijse lingerie, Chantal Thomass uit te nodigen om van 5 oktober tot 31 december 2016 artdirector van de show te zijn.

Let op: deze voorstelling bevat gedeeltelijke naaktheid en heeft een provocatief karakter en is daardoor mogelijk niet geschikt voor alle leeftijden. Kinderen onder de 16 worden niet toegelaten.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Le Crazy Horse de Paris, centrum van Parijs
Duur:
90 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Voorstelling van 19:00 uur
Code: VIP1900

Voorstelling van 19:00 uur inclusief VIP-zitplaatsen, champagne en kaviaar. Zorg ervoor dat u uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent.

Van
USD 296,62
Prijsgegevens
Show van 20:30 uur
Code: VIP2015

Voorstelling van 20:30 uur inclusief VIP-zitplaatsen, champagne en kaviaar. Zorg ervoor dat u uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent.

Van
USD 296,62
Prijsgegevens
Voorstelling van 21:30 uur
Code: VIP2130

Voorstelling van 21:30 uur inclusief VIP-zitplaatsen, champagne en kaviaar. Zorg ervoor dat u uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent.

Van
USD 296,62
Prijsgegevens
Show van 23:00 uur
Code: VIP2245

Voorstelling van 23:00 uur inclusief VIP-zitplaatsen, champagne en kaviaar. Zorg ervoor dat u uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent.

Van
USD 296,62
Prijsgegevens
Show van 24:00 uur
Code: VIP2345

Voorstelling van 24:00 uur inclusief VIP-zitplaatsen, champagne en kaviaar. Zorg ervoor dat u uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig bent.

Van
USD 296,62
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Crazy Horse-variété: eigen VIP-loge met champagne en kaviaar


Inbegrepen:
 • Kaartje voor het Crazy Horse-cabaret
 • Prioriteitstoegang
 • VIP-zitplaatsen in een privéloge
 • Gebruik van de garderobe
 • Champagne (1 fles per koppel)
 • Hors-d'oeuvres met kaviaar
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • De minimumleeftijd is 16 jaar
 • Elegante kleding vereist; colbert en stropdas zijn niet verplicht. Geen korte broek, sportschoenen of sportkleding
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.