Viator

Dagtrip met kleine groep naar de Champagne-regio vanuit Parijs

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 10 uur 30 minuten (circa)
Van USD 311,38

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze trip neemt u mee naar het hartje van de champagnestreek, waar u de geschiedenis en geheimen van "de Koning van de Wijnen" ontdekt. U bezoekt een wereldberoemd champagnehuis en verkent de historische stad Reims, de hoofdstad van de champagneregio. Het maximale aantal personen in deze tour voor kleine groepen is 8, wat verzekert dat uw reisgids u persoonlijke aandacht kan geven.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
De rondleiding begint bij de kathedraal van Reims. Een grandioze gotische kerk met bijzondere glas-in-loodramen. U zult zien waar ooit de koningen van Frankrijk werden gekroond.

De rest van de ochtend bezoekt u een traditioneel wijngoed in de buurt van Épernay. Afhankelijk van het seizoen krijgt u te zien hoe de druiven worden geperst en hoe de wijnen worden gemengd. Proef een glas champagne van het wijngoed, ongeacht welk seizoen.

Lunch bij een traditioneel restaurant in het centrum van Reims en maak kennis met de cuisine van de Champagne-streek. 's Middags gaat de tour verder met een rondleiding (inclusief gids) door de champagnekelders van Moët & Chandon. Tijdens een rondleiding door de wijnkelders en een heerlijke proeverij legt een wijnmaker u uit hoe champagne wordt gemaakt.

Let op: de planning en wijnkelderbezoeken kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, afhankelijk van het seizoen. Zie het reisplan.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotels in Parijs (postcodes 75001-75020)
Vertrektijd:
7:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
10 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels
Code: RCMEN

Dagtrip per minibus naar de Champagne-streek vanuit Parijs met Engelstalige gids

Engels
Van
USD 311,38
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip met kleine groep naar de Champagne-regio vanuit Parijs

Champagne Region Day Trip from Paris by Minivan
©84967669

Inbegrepen:
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer per minibus met airco (maximaal 8 personen)
 • Professionele gids
 • Rondleiding door de kathedraal van Reims
 • Lunch met 1 drankje
 • Champagnehuis (zie reisplan voor de bestemming, afhankelijk van de datum)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De wijnkelders van Moët & Chandon zijn de gehele maand januari en van november tot en met maart op zaterdagen gesloten. Moët & Chandon wordt af en toe ook zonder kennisgeving gesloten voor privéaangelegenheden. In dat geval kiest uw reisgids een alternatieve kelder, zoals George Cartier in Épernay.
Reisplan:
's Ochtends kunt u een bezoek brengen aan Moët & Chandon en na de lunch kunt u de trip in Reims voortzetten met een bezoek aan de kelders van de lokale wijnbouwer.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.