Dagtrip Avignon en Provence vanuit Parijs met de TGV

 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: 1 dag (circa)
Van USD 460,13

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Neem op deze dagtrip de snelle TGV-trein vanuit Parijs naar de Provence, waar u een bezoek brengt aan de UNESCO-werelderfgoedlocaties in Avignon, en nog veel meer. Terwijl u geniet van de schoonheid van één van de meest geliefde regio's in Frankrijk, leert u alles over het historische belang van bezienswaardigheden zoals de St-Rémy-de-Provence, Les Baux-de-Provence, de Pont du Gard en het beroemde Pausenpaleis van Avignon. Ontdek Romeinse geschiedenis, met vrije tijd voor de lunch, en geniet van interessant commentaar van een deskundige gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Treinreis
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
Al uw vervoer is geregeld tijdens deze dagtrip van Parijs naar Avignon: met een supersnelle heen- en terugreis met de TGV.

Stap in de vroege ochtend aan boord van de trein, reis vanaf Parijs naar het zuiden over het Franse platteland, en bewonder het landschap van de Bourgogne en de Rhône-vallei. Bij aankomst in Avignon gaat u naar het Pausenpaleis, een van de grootste Gotische paleizen in Europa. Het paleis is onderdeel van de Werelderfgoedlijst van de UNESCO, en staat bekend als het 'historische centrum van Avignon: pauselijk paleis, Episcopal-ensemble en de brug van Avignon.' Wandel op eigen gelegenheid door het paleis terwijl u naar geluidsopnames luistert hoe Avignon de stad van de pausen werd.

Vervolgens hebt u vrije tijd in de stad om uw eigen lunch te regelen (op eigen kosten) en om door het historische centrum te wandelen, voordat u weer in de bus stapt om samen met uw gids verder te gaan met uw dagtrip door de Provence. Neem een tussenpauze om een foto te maken van de Romeinse ruïnes van Les Antiques bij Saint-Rémy-de-Provence, waar Nostradamus werd geboren, en ga dan verder naar Les Baux de Provence, een middeleeuws dorp gelegen op een rotsachtige klif van meer dan 245 meter hoog. Maak een wandeling door het dorp op eigen gelegenheid, en verken de historische gebouwen en marktkramen waar u souvenirs kunt kopen, zoals parfum en olijfolie.

Breng vervolgens een bezoek aan Pont du Gard, een Romeins aquaduct dat op de werelderfgoedlijst staat, een van de best bewaarde objecten in zijn categorie. Geniet hier van een beetje vrije tijd om foto's te maken, en bewonder de fabelachtig omgeving voordat u terugkeert naar het treinstation in Avignon voor de terugreis naar het Gare de Lyon in Parijs.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Paris Gare de Lyon
Vertrektijd:
8:00 uur

Zorg ervoor dat u ten minste 30 minuten vóór het vertrek van de tour aanwezig bent.
Duur:
1 dag (circa)
Gegevens terugreis:
Paris Gare de Lyon

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip Avignon en Provence vanuit Parijs met de TGV

Avignon and Provence Day Trip from Paris by TGB High Speed Train

Inbegrepen:
 • Standaardklasse retourticket TGV
 • Bezoek op eigen gelegenheid de Baux-de-Provence
 • Bezoek op eigen gelegenheid het Pausenpaleis, met audiogids
 • Entree voor het Pausenpaleis en de Pont du Gard
 • Professionele, lokale gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er zijn geen speciale kindertarieven, alle reizigers betalen het tarief voor volwassenen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie