Viator

2-daagse zelfstandige tour door Parijs met optioneel bezoek aan het Louvre en hop-on hop-off riviercruise op de Seine

 • Tourcode: 5460SELFAUDIOPLUS
 • Locatie: Parijs, Frankrijk
 • Duur: Varieert
  Rode route: 1 tot 4 uur
  Rode route en paarse route: 1 tot 5 uur

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Of het nu de vorstelijke Tuilerieën zijn of het levendige dorp Île Saint-Louis waar u naar op zoek bent, u kunt uw eigen reisplan door Parijs maken met een 2-daagse zelfstandige tour. Dankzij de innovatieve audiopen als gids en een interactieve kaart kunt u kiezen uit verschillende routes en alleen dat zien wat u wilt zien waarbij u ook nog alles te weten komt over de geschiedenis van de plaatsen waar u langs loopt. Upgrade voor toegang tot het Louvre - dit betekent dat u de wachtrijen overslaat - en een 2-daagse kaart voor de hop-on hop-off riviercruise waarmee u naar verschillende plekken gaat langs de rivier de Seine in het hart van Parijs.

Talen tour

Audio Engels

Hoogtepunten

 • Fantastische verkenning van de stad
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
 • Audio-commentaar via koptelefoon
Haal uw interactieve kaart, audiopen voor in de hand en, indien geselecteerd, toegangskaart voor het Louvre en 2-daagse kaart voor de hop-on hop-off riviercruise op bij een locatie achter het Palais Garnier. Tijdens deze zelfstandige tour kunt u verschillende buurten van Parijs gedurende twee dagen verkennen, in een tempo dat bij u en uw planning past.

Zie het reisplan voor de voorgestelde wandelroutes die op de kaart zijn aangegeven in drie verschillende kleuren. Druk uw audiopen op een bezienswaardigheid op de kaart om meer te weten te komen over de geschiedenis, inclusief commentaar over besproken personages, verborgen schatten en anekdotes over de bruggen van de rivier de Seine.

Geniet van meer flexibiliteit en upgrade naar een toegangskaart voor het Louvre en een 2-daagse kaart voor de hop-on hop-off riviercruise. Sla de wachtrij bij het populaire museum over, zodat u meer tijd hebt om u te vergapen aan de beroemde schilderijen (een interactieve kaart voor het museum is inbegrepen). Uw kaart maakt uw ontdekkingstocht door Parijs nog eenvoudiger door van de ene route naar de andere over te stappen. Vermijd de wachtrij en stap tijdens de 2-daagse periode zo vaak u wilt op de cruiseboot. Zie het reisplan voor een lijst van de haltes langs de rivieroever van de Seine.

Aan het einde van uw 2-daagse periode geeft u uw audiopen en kaart terug op dezelfde plaats als waar u deze ophaalde.

Let op: het Louvre is op dinsdag gesloten.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Nabij de Opera, 75009, in het centrum van Parijs
Vertrektijd:
10:00 uur om de audiopen op te halen
Riviercruise op de Seine:
Elke 20 minuten een boot, elke dag.
Rooster tot 6 september: 10:00 - 21:30 uur
Duur:
Varieert
Rode route: 1 tot 4 uur
Rode route en paarse route: 1 tot 5 uur
Gegevens terugreis:
Lever de audiopen in bij het oorspronkelijke ophaalpunt

Aanvullende informatie

2-daagse zelfstandige tour door Parijs met optioneel bezoek aan het Louvre en hop-on hop-off riviercruise op de Seine

Paris 2-day Seine Bus and Self-guided Tour with Audio pen plus Louvre Museum Entrance Ticket

Inbegrepen:
 • Interactieve kaart van Parijs met 3 routes
 • Audiopen als gids
 • Toegangskaart voor het Louvre en interactieve kaart (indien deze optie is geselecteerd)
 • 2-daagse hop-on hop-off riviercruise (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Een borg van 20 euro is vereist. Deze wordt terugbetaald wanneer de audiopen na de tour weer wordt ingeleverd
 • Goede wandelschoenen worden aanbevolen
 • Het Louvre is op dinsdag gesloten
 • Gratis voor kinderen tot 3 jaar, maar zij ontvangen geen audiopen en interactieve kaart
Reisplan:
Mogelijke wandelroutes:

Groene route (1 tot 3 uur)
Beginnend bij het Palais Garnier leidt deze route u door het centrum van Parijs. Kom meer te weten over de sierlijke gevel van het operagebouw, de exclusieve juweliers aan de Rue de la Paix en de gebouwen met zuilen in Place Vendôme. Wandel langs de trendy boetieks van de Rue Saint-Honoré en de Rue de Rivoli. Wandel door de statige Tuilerieën en breng een bezoek aan het naastgelegen Louvre (als u gekozen hebt voor een upgrade). Bewonder de Beaux-Artselegantie van het Musée d'Orsay en loop over de Pont des Arts.

Deze route bevat ook het Palais Royal, evenals de Belle-époque-galerijen en de overdekte passages van de Galerie Vivienne en passage Choiseul. Ga van de hoofdweg af en rust uit op de trappen van de L'église de la Madeleine, of maak een wandeling door de Rue Royale, de Place de la Concorde, Assemblée Nationale en de Orangerie.

Rode route (1 tot 4 uur)
Begin uw verkenning van Parijs bij het Grand Palais, het grootste gebouw van glas en ijzerwerk ter wereld, gebouwd voor de wereldtentoonstelling van 1900. Nadat u foto's hebt gemaakt van de schitterende glazen koepel steekt u de Pont Alexandre III over naar de linkeroever en komt u bij Les Invalides, in 1671 gebouwd door Lodewijk XIV. Kom meer te weten over het ontwerp en de bouw en bekijk de tombe van Napoleon.

Wandel door de uitgestrekte groene strook van Parc du Champ-de-Mars en bewonder de markante Eiffeltoren. Maak wat uitstapjes van de route af voor een bezoek aan het Musée Rodin, Musée Quai Branly en de tuinen van Trocadéro. Kom meer te weten over de Arc de Triomphe in het midden van Place Charles de Gaulle en slenter vervolgens over de boulevard de Champs Elysées.

Paarse route (1 tot 5 uur)
Wandel de oostkant van Parijs in, beginnend bij het Place du Châtelet en vervolg uw tocht naar het Île de la Cité om de Conciergerie te bekijken, een voormalige gevangenis in de buurt van de Sainte-Chapelle. Ontdek het Quartier Latin, inclusief de Boulevard Saint Michel en het Musée de Cluny. Kom meer te weten over de gotische buitenkant van de kathedraal de Notre-Dame en steek de brug over naar Île Saint-Louis, wat de charme van een klein dorp heeft behouden, voordat u geniet van het Hôtel de Ville (stadhuis).

Een 2 uur durende variant van deze route omvat een wandeling de heuvel Sainte-Geneviève op, de locatie van het Panthéon. Bekijk de Grote Moskee van Parijs, een van de grootste moskeeën in Frankrijk, en vervolgens het natuurhistorisch museum dat zich in de Jardin des Plantes bevindt. Wandel langs het strakke Institut du Monde Arabe (Instituut van de Arabische wereld), ontworpen door Jean Nouvel.

Een andere 2 uur durende route in oost-Parijs neemt u mee naar het centrum Georges Pompidou en naar de smalle straatjes in Le Marais, een oorspronkelijk moerassige wijk die nu vol staat met chique winkels en galerieën. Bezoek het Musée Carnavalet dat de geschiedenis van Parijs schetst en bekijk de 17e-eeuwse architectuur van het Place des Vosges, het oudste geplande plein in de stad. Onderweg komt u indrukwekkende particuliere herenhuizen tegen, waaronder het Hôtel Sully en Hôtel de Sens.

Hop-on hop-off cruisehaltes:
Boten vertrekken elke 20 minuten en de haltes bevinden zich langs de rivier de Seine bij de Eiffeltoren (de haven van la Bourdonnais), Saint-Germain-des-Prés (Quai Malaquais), Jardins des Plantes, het Louvre (tussen Pont Royal en Pont du Carrousel), Musée d'Orsay (Quai Solférino), de Notre-Dame (Quai Montebello), Hôtel de Ville (bij Pont d'Arcole), en de Champs Elysées (vlak bij Pont Alexandre III).
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.