Palm Springs Aerial Tramway

 • Locatie: Palm Springs, Californië
 • Duur: Flexibel
Van USD 25,95

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Op een hete zomerdag kunt u in Palm Springs het beste een ritje maken vanaf de hete woestijn met de Aerial Tramway 1790 meter omhoog naar het koele klimaat van de San Jacinto-bergen. Geniet van de ongerepte wildernis aan boord van 's werelds grootste draaiende tramkarretjes! Echt een van de beste ervaringen in Zuid-Californië!

's Werelds grootst draaiende tram draagt bezoekers vanaf een hoogte van 805 meter naar een bergstation op 2595 meter hoogte op het Mt San Jacinto State Park and Wilderness. Het is de steilste verticale kabelbaan in de VS en de tweede steilste ter wereld. De Palm Springs Aerial Tramway is echt een van de mooiste ervaringen in Zuid-Californië .

Naast het adembenemende uitzicht over de vallei, is de verandering in temperatuur tijdens de rit ook opmerkelijk. Onderaan de tramroute kan de temperatuur bij de woestijn oplopen tot 49 graden. U komt omhoog door bergkloven en -spleten en komt aan in een noordpoolachtig bergbos met reusachtige Ponderosa-dennen. De spannende verticale klimtocht geeft u vanuit de voorkant van het karretje een geweldig uitzicht op de Chino Canyon en de San Jacinto-bergen, terwijl de Sonoran-woestijn vanaf de achterkant onder u ligt. Kijk naar de top van Chino Canyon, maak een paar foto's en kijk achterom terwijl u van de ene ecologische zone naar de andere gaat.

Op Mountain Station loopt u vanuit het karretje zo het gebouw van drie verdiepingen binnen met cocktailbar, dinerfaciliteiten, souvenirwinkel en observatiedekken. Het stationtheater draait 'Building on a Dream', een 18 minuten durende film over de geschiedenis en de bouw van de Tramway. Op de top kunt u ook 5665 hectare aan Mt. San Jacinto State Park en Wilderness Area ontdekken, met 87 kilometer aan wandelpaden, rustieke campings, en granieten uitstulpingen die onbelemmerd uitzicht geven over de steden onder u.

Tijdens de wintermaanden, half november tot half april, kunt u uw sneeuwschoenen of cross-countryski's aandoen en door de sneeuw van het wonderlijke winterlandschap boven op de berg stappen. Er zijn zoveel manieren om te genieten van de sneeuw in de San Jacinto-bergen, maar sneeuwschoenwandelen is misschien wel het meest spannende familieavontuur. Het Tramway’s Adventure Center (als de sneeuwomstandigheden dat toelaten) is open voor sneeuwschoen- en cross country ski's-huur.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

De Palm Springs Aerial Tramway bevindt zich op: 1 Tramway Rd, Palm Springs, CA

Vertrektijd:
De karretjes vertrekken ten minste elk half uur vanaf:

 • 10:00 uur - maandag t/m vrijdag
 • 8:00 uur - weekenden en vakantieperiodes

Laatste karretje vertrekt om 20:00 uur. Laatste karretje vertrekt om 21:45 uur

Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Palm Springs Aerial Tramway

Palm Springs Aerial Tramway

Inbegrepen:
 • Retourrit voor de tram
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Parkeren ($ 5 per voertuig)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is parkeergelegenheid bij 13 geplaveide percelen nabij Valley Station. Er is tijdens weekenden en feestdagen een gratis pendeldienst beschikbaar vanaf de parkeergarages naar de ingang van Valley Station
 • De Tramway is onderhevig aan vertragingen en periodieke stilleggingen wegens onvoorziene omstandigheden en is niet verantwoordelijk voor restituties van tickets of het onvermogen om een voucher in te wisselen
 • Tramway-wagons bieden plaats voor 80 mensen, maar er zijn geen zitplaatsen. Passagiers moeten gedurende de gehele reis tegen de berg op blijven staan
 • De afstand is ongeveer 3900 meter met een klim van 1790 meter - 15 minuten reistijd voor een enkele reis
 • De tram staat bekend als een dubbel omkeerbaar type of kabelbaan. Elk karretje blijft aan een paar kabels dat omhoog en omlaag gaat zonder om te keren. Elk karretje dient als contragewicht voor het andere. Het afdalende karretje helpt het omhooggaande karretje de berg op
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kinderwagens zijn toegestaan op deze tour
 • Tijdens de vakantieperioden kan het zijn dat u langer moet wachten. We raden aan dat u buiten deze piektijden reist om optimaal te kunnen genieten van de tram en de berg.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.