Stadstour van Oslo, inclusief het Fram Museum of Kon-Tiki Museum

 • Locatie: Oslo, Noorwegen
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 54,40

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Ontdek drie bezienswaardigheden van Oslo - de Holmenkollen Springtoren, het Vigeland Park en het Fram Museum of Kon-Tiki Museum - op een stadstour per touringcar! Begeleid door een gids leert u van alles over de geschiedenis en cultuur van de stad, bewondert u de wereldberoemde Holmenkollen Springtoren (buiten bekijken en korte pauze) en geniet u van een wandeling langs de beelden van Gustav Vigeland. Bezoek ook nog het Fram Museum of Kon-Tiki Museum (naar keuze) voordat u terugkeert naar het centrum van Oslo per touringcar (in de winter) of per boot (in de zomer).

Talen tour

Gids Engels
U ontmoet uw gids bij het stadhuis van Oslo en stapt vervolgens in een luxe touringcar voor uw stadstour. Ontspan terwijl u door de Noorse hoofdstad reist en luister naar de verhalen van de gids over de cultuur en bezienswaardigheden van Oslo.

Vervolg uw tour naar de beroemde Holmenkollen Springtoren, die tijdens de Olympische Winterspelen van 1952 werd gebruikt. De toren is inmiddels geheel vernieuwd en het nieuwe centrum werd in 2010 geopend. U hebt ongeveer 30 minuten de tijd om te genieten van het prachtige uitzicht over Oslo (afhankelijk van het weer), foto's te maken en de omgeving te verkennen. De iconische springtoren is gebouwd op een heuvel en staat bekend als een van de mooiste uitkijkpunten van de stad.

De volgende bestemming is Vigeland Park, waar uw gids u meeneemt voor een wandeling langs de wereldberoemde beeldencollectie van de geliefde Noorse kunstenaar Gustav Vigeland. Met meer dan 200 bronzen en granieten sculpturen is het park een van de Noorse topattracties, dat bezoekers uit de hele wereld trekt. Bekijk het beeldhouwwerk De Monoliet van 17 meter en Sinataggen, een model van een boze jongen uit Londen.

Daarna kunt u kiezen tussen een bezoek aan het Fram Museum of het Kon-Tiki Museum, die zich naast elkaar bevinden op het schiereiland Bygdøy. In het Fram Museum kunt u meer te weten te komen over dappere Noorse ontdekkingsreizigers en hun beroemde poolexpedities. Ook kunt u aan boord van het beroemde poolschip Fram. U kunt ook het Kon-Tiki Museum bezoeken, waar de gids u vertelt over de ongelooflijke zeereizen van Thor Heyerdahl en u de vaartuigen kunt bekijken waarmee hij de wereldzeeën bedwong (Kon-Tiki en RA II)

Hiervandaan reist u per bus terug naar het stadscentrum (1 januari - 15 maart en 15 oktober - 31 december ) of per boot (16 maart - 14 oktober).

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Kronprinsesse Märthas plass - bij de westelijke toren van het stadhuis
Vertrektijd:
10:30 uur. Zorg dat u 10-15 minuten vóór vertrektijd bij het vertrekpunt bent om in te checken.

Tour departs within walking distance of the cruise port

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De oorspronkelijke vertreklocatie (in de winter) of het stadhuis pier nr. 3. Deze bevindt zich achter het stadhuis (ca. 5 minuten lopen vanaf de oorspronkelijke vertreklocatie)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.30 uur
Code: OSH1030

Oslo-tour langs geselecteerde bezienswaardigheden vertrekt om 10:30 uur

Engels
Van
USD 54,40
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Stadstour van Oslo, inclusief het Fram Museum of Kon-Tiki Museum

Oslo Combination Cruise and Tour

Inbegrepen:
 • Bustour
 • Geautoriseerde gids voor Oslo (Engelssprekend) 
 • Audiogids alleen in de touringcar, in het Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Deens, Noors 
 • Holmenkollen Springtoren (buiten bekijken en ca. 30 minuten pauze)
 • Vigeland-beeldenpark (wandeling met gids, ca. 40-45 minuten)
 • Entree voor het Fram Museum of Kon-Tiki Museum op het schiereiland Bygdøy 
 • Terugtocht van het schiereiland Bygdøy naar het centrum van de stad per touringcar (in de winter) of per boot (in de zomer)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tijdens het zomerseizoen (16 maart t/m 14 oktober 2018) vindt het vervoer van de musea op het schiereiland Bygdøy naar het stadscentrum plaats met de boot (ongeveer 10 minuten), tijdens de rest van het jaar met de bus.
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: MAM v , juli 2014

Goede toer, fijne bus en hele goede gids!