All-inclusive stadstour van Oslo: Vigeland Park, Fram Museum of Kon-Tiki Museum en het Vikingschipmuseum

  • Locatie: Oslo, Noorwegen
  • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 59,02

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
  • Opslaan
Bezoek het Frogner Park (ook wel bekend als het Vigeland Park) en meerdere topmusea tijdens een stadstour van een halve dag door Oslo. U verplaatst u per touringcar tussen de onmisbare attracties en uw gids vertelt u alles over elke locatie. Bewonder de indrukwekkende sculpturen van Gustav Vigeland, geniet van een fotomoment bij een wereldberoemde springtoren en neem daarna deel aan een wandeltour in het Fram Museum of Kon-Tiki Museum (naar keuze) en het openluchtmuseum.

Talen tour

Gids Engels
U ontmoet uw gids bij het stadhuis van Oslo en stapt vervolgens in een luxe touringcar voor uw stadstour. Reis comfortabel door het centrum van de Noorse hoofdstad en luister naar de uitleg van de gids over de cultuur en bezienswaardigheden van Oslo.

Stop bij Frogland Park om langs de wereldberoemde beeldencollectie van de geliefde Noorse beeldhouwer Gustav Vigeland te wandelen. Met meer dan 200 bronzen en granieten sculpturen is het park een van de Noorse topattracties, dat bezoekers uit de hele wereld trekt. Kijk uit naar het beeldhouwwerk De Monoliet van 14 meter en naar De boze jongen (Sinnataggen).

Vervolg uw tour naar de beroemde Holmenkollen Springtoren die tijdens de Olympische Winterspelen van 1952 werd gebruikt (alleen gelegenheid tot foto's maken). De toren is inmiddels geheel vernieuwd en het nieuwe centrum werd in 2010 geopend. U hebt ongeveer 20 minuten de tijd om te genieten van het uitzicht over Oslo en om foto's te maken. De iconische springtoren is gebouwd op een heuvel en staat bekend als een van de mooiste uitkijkpunten. Dit is alleen een fotomoment.

Reis verder naar het schiereiland Bygdøy, een landelijke stadswijk waar veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van Oslo te vinden zijn. Neem deel aan een rondleiding door het openluchtmuseum. Dit is het grootste cultuurhistorische museum van Noorwegen en één van de oudste openluchtmusea ter wereld, met onder andere een iconische, wereldberoemde staafkerk gebouwd in de dertiende eeuw.

Vervolgens kunt u kiezen tussen een bezoek aan het Fram Museum of het Kon-Tiki Museum. In het Fram Museum kunt u het poolschip Fram bekijken, een houten vaartuig dat eind 19e eeuw op de Poolzee vaarde. Neem deel aan een tour op de krachtige schoener - de eerste boot die Zuidpool bereikte - en kom meer te weten over het harde scheepsleven op de Poolzee. Na het bezoek aan het museum hebt u wat vrije tijd om de bezienswaardigheden en artefacten te bekijken.

U kunt ook het Kon-Tiki Museum bezoeken. Het museum is vernoemd naar het vlot waarmee de Noorse ontdekkingsreiziger Thor Heyerdahl van Peru naar Polynesië zeilde. U kunt dit vlot bekijken en ook andere vlotten, zoals het al even indrukwekkende Ra II. Luister naar de verhalen van uw gids over de onverschrokken expedities van Heyerdahl en bezoek daarna het openluchtmuseum, waar u onder andere de iconische, wereldberoemde staafkerk uit de 13e eeuw kunt zien.

U keert terug naar de bus en wordt afgezet bij het stadhuis van Oslo.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bij de westelijke toren van het stadhuis
Vertrektijd:
10:30 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert om 15:15 uur terug naar het vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10:30 uur
Code: OAI1030

Oslo all-inclusive tour die vertrekt om 10:30 uur

Engels
Van
USD 59,02
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

All-inclusive stadstour van Oslo: Vigeland Park, Fram Museum of Kon-Tiki Museum en het Vikingschipmuseum

Oslo City Sightseeing

Inbegrepen:
  • Transport per touringcar
  • Plaatselijke gids
  • Entreeprijzen voor musea
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: T.E.A G , april 2016

Dankzij de fantastische gids een aanrader om deze excursie te boeken!