Viator

Wet 'n Wild Orlando

 • Tourcode: 3117WNW
 • Locatie: Orlando, Florida
 • Duur: Flexibel

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Ervaar de wereldberoemde attracties, topservice en nog veel meer waterattracties voor meerdere passagiers dan in enig ander waterpark in Orlando. U ziet al gauw waarom Wet 'n Wild consequent verkozen is tot nummer één waterpark van Amerika!

Ervaar een explosie van pulserende lichten, dynamische effecten en kosmische energie tijdens The Black Hole: The Next Generation, terwijl de hydracapsule voor twee personen wegspuit naar een nieuwe buitenaardse sensatie! Krijg een spetterende dosis groepstherapie tijdens de Brain Wash, of boogie uw weg naar beneden op het retro-raftavontuur Disco H2O. Maak een ontspannen reis naar het verleden van Florida via adembenemende watervallen aan de Lazy River of word kletsnat in een gebarsten leiding van The Blast.

Kinderen zijn dol op Kids' Park, met kleinere versies van de populairste attracties voor volwassenen uit het park. Geniet van de zon in het Surf Lagoon-golfslagbad of daag uzelf uit voor het ultieme 'vrije val' aan de Bomb Bay.

Wet 'n Wild is het hele jaar geopend, met zwembaden die in het seizoen worden verwarmd. Het is de perfecte plaats voor het hele gezin om te ontspannen, plezier te maken en te genieten van de warme zon van Florida!


Programmagegevens

Vertrekpunt:

Wet 'n Wild Orlando

Vertrektijd:
Openingstijden Wet 'n Wild Park:
 • 1 januari t/m 19 maart: 10:00 - 17:00 uur
 • 20 maart t/m 27 maart: 10:00 - 18:00 uur
 • 28 maart t/m 11 april: 9:30 - 19:00 uur
 • 12 april t/m 1 mei: 10:00 - 17:00 uur
 • 2 mei: 10:00 - 19:00 uur
 • 3 mei t/m 22 mei: 10:00 - 17:00 uur
 • 23 mei t/m 5 juni: 10:00 - 20:00 uur
 • 6 juni t/m 25 juni: 9:30 - 20:00 uur
 • 26 juni t/m 15 augustus: 9:30 - 21:00 uur
 • 16 augustus t/m 7 september: 10:00 - 18:00 uur
 • 8 september t/m 31 december: 10:00 uur - 17:00 uur

Let op: de openingstijden van het park kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Duur:
Flexibel

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Wet 'n Wild Orlando

Wet 'n Wild Orlando

Inbegrepen:
 • Entree
 • Verhuur van reddingsvesten
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Parkeren
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Verhuur van kluisjes, banden en handdoeken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumlengte voor sommige attracties is 1,20 meter
 • De maaltijdcombo-optie is inclusief een maaltijdcoupon met uw keuze voor één hotdog, hamburger of pizza met grootte naar wens met friet, frisdrank en dessert. De maaltijdcoupon is inwisselbaar bij Main Snack Bar of Manny's Pizza Building
 • Ticket moet worden gebruik uiterlijk 18 december 2016 als u dit ten volle wilt gebruiken
Reisplan:
Attracties van Wet 'n Wild Orlando:

Aqua Drag Racer
Neem plaats aan de start en bereid u voor op een adrenalinestoot die u met het hele gezin kunt delen. De gloednieuwe Aqua Drag Racer is een vierbaans race waarin u naast elkaar glijdt terwijl u met uw hoofd eerst 350 meter naar beneden sjeest over een spannende bochtige baan. De race begint bijna 20 meter boven de grond voor een afdaling op hoge snelheid en eindigt met een plons in het landingszwembad eronder. Vanaf de eerste snelle afdaling zult u weten dat u een heel nieuwe generatie van snelheid hebt ontketend. Dit is de hoogste en snelste attractie in zijn soort in Florida!

Blastaway Beach™
Wet 'n Wild Orlando begint de zomer met de grootse opening van een nieuwe waterspeeltuin voor het gezin, Blastaway Beach™. Wat is er leuker dan een zandkasteel? Wat dacht u van een zandkasteel dat ruim 18 meter uitsteekt boven meer dan 15 glijbanen, twee plonsbaden en meer dan 160 soakers, waterstralen, kanonnen en watervallen. In ons nieuwe Kids' Park is zo veel gaande dat het meer dan een volledige halve hectare beslaat en het is het grootste in zijn soort in Florida! Er is hier geen limiet aan plezier.

The Black Hole: The Next Generation
Een Wet 'n Wild-klassieker is nog beter geworden, terwijl uw tweepersoons hydracapsule wegspuit in een mysterieuze leegte met pulserend licht, dynamische effecten en kosmische energie.

Brain Wash
Hypnotiserende waterspanning wacht op u terwijl uw vrienden en u een spetterende dosis groepstherapie te wachten staat tijdens deze unieke waterattractie. Verlies uw grip op de realiteit, maar niet uw grip op de 2- of 4-persoons band, terwijl u de wanden beklimt van de zes verdiepingen tellende extreme bandbaan met een 18 meter verticale val in de koepelvormige trechter van 21 meter. Het is fantastisch!

Disco H2O
Bereid u voor op een trip naar de funky jaren '70. Stap aan boord van een vierpersoons band in een dichte buis naar een waterrijke disco, compleet met lampjes, discoballen en, uiteraard, de groovy hits van de jaren zeventig.

Lazy River
Ontsnap naar het verleden van Florida op de Lazy River. Replica's van oude aanlegsteigers, rustieke billboards en betoverende watervallen van Florida geven deze favoriet een enorme transformatie.

The Blast
Een heftige glijbaan door een gebroken leiding, waarbij u nat wordt tot op het bot!

Kid's Park
Kinderen houden van het overvolle Kids' Park met een gigantische emmer die zich periodiek vult met water en zich leegstort in het zwembad eronder.

The Storm
Bij maximale snelheid valt u vanaf een verhoogde vultrechter in een gigantische open kom waar u rondjes draait en eindigt met een plons!

The Flyer
Een vierpersoons glij-avontuur, waarbij u achter elkaar zit, door 450 meter aan spannende, verhoogde bochten!

Bomb Bay
Betreed een bom-achtige capsule en voel de vloer onder u wegvallen terwijl u een bloedstollende val maakt in een 25 meter hoge, bijna verticale glijbaan.

Der Stuka
In deze zes verdiepingen snelle glijbaan maakt u een 'vrije val' over een glijbaan van ruim 80 meter, daarna glijdt u tot u stilvalt over een landingsbaan van bijna 40 meter.

Mach 5
Kies uit drie verschillende glijbanen met een totale lengte van 560 meter die draaien en kronkelen over verschillende spannende afstanden en eindigen met een abrupte plons.

The Surge
Beleef deze spannende buisattractie voor meerdere personen en ga vijf verdiepingen naar beneden door bijna 200 meter kronkelende, verhoogde bochten!

Bubba Tub
Een glijbaan van zes verdiepingen met drie vallen, met een buis die groot genoeg is voor het hele gezin!

Surf Lagoon
1,5 meter hoge golven rollen dwars door dit bijna 6000 vierkante meter grote golfslagbad dat beschikt over een waterval die uit de achterwand stort.

Knee Ski
Met een ski aan een kabel kunt u kneeboarden zoals een pro over een meer van een kleine kilometer. Geopend van mei tot en met september, van zonsopkomst tot zonsondergang. Nominale vergoeding. Helm verplicht.

The Wild One
Twee mensen worden tegelijkertijd rondgesleept over het meer op grote, stuiterende banden voor een 'wilde' rit. Nominale vergoeding. Geopend van mei tot en met september, van zonsopkomst tot zonsondergang.

Wake Skate

Een van de snelst groeiende watersporten staat nu bij Wet 'n Wild! Zowel beginners als experts kunnen hun technieken laten zien op de WakeZone-kabelbaan. Geopend van mei tot en met september, van zonsopkomst tot zonsondergang. Nominale vergoeding. Helm verplicht.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.