Viator Exclusive: rondleiding achter de schermen van Wild Florida

  • Locatie: Orlando, Florida
  • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 34,39

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Neem een kijkje achter de schermen bij een wildlifepark tijdens deze Viator Exclusive-tour van Wild Florida net buiten Orlando. U krijgt een kans om meer te weten te komen over de inheemse flora en fauna van Florida, zoals exotische vogels en dieren. Uw deskundige gids vertelt u tijdens de tour fascinerende informatie over de dieren die u ziet. En het zal lijken alsof u terug in de tijd gaat als u over de 40.000 hectare van de ongerepte Everglades uitkijkt.
Uw kijkje achter de schermen begint met een kennismaking met de dierenverzorger in het wildlifepark. Deze Viator Exclusive-tour is een geweldige kans voor kleine groepen en gezinnen om meer te weten te komen over dieren en hun leefgebieden.

De dierenverzorger dient als uw deskundige gids en geeft u een blik op een kant van het wildpark die maar weinig mensen te zien krijgen. Ook krijgt u over persoonlijke ervaringen met dieren te horen. Luister naar de verhalen van uw gids over inheemse soorten van Florida, exotische vogels en over de omringende Central Florida Everglades.

Volg uw gids naar het gedeelte van het 15 hectare grote wildlifepark waar de boerderijdieren leven en kom meer te weten over hun gewoonten en leefomgeving. Van daaruit gaat u naar het alligatorverblijf waar dappere mensen een alligator mogen voeren. Onder de veilige begeleiding van de dierenverzorger natuurlijk! Beschouw het als een spannende kennismaking. U hebt zelfs de tijd om een foto te maken als bewijs.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Wild Florida
Duur:
2 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour van 12:00
Code: PM1200_BTS

Vertrek om 12:00 uur voor de tour achter de schermen bij Wild Florida

Van
USD 34,39
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Viator Exclusive: rondleiding achter de schermen van Wild Florida

Viator Exclusive: Behind-the-Scenes Tour at Wild Florida

Inbegrepen:
  • Algemene toegang tot het wildlifepark
  • Tour achter de schermen
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Moerasboottour
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.