Tour naar het Kennedy Space Center

 • Locatie: Orlando, Florida
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 54,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken het Kennedy Space Center tijdens deze buitenaardse dagtour! Uw gids verschaft u alle informatie die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dag hebt en uw tijd het beste besteedt. Er zijn vele opties beschikbaar om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dag hebt - van moerasboottochten tot lunchen met een astronaut tot gedetailleerde bustours in beperkt toegankelijke gebieden.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Familievriendelijk
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Meestal snel uitverkocht
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Bij vertrek vanaf bepaalde hotels in Orlando biedt uw chauffeur/gids u een schat aan informatie en kennis om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw vrije tijd in de faciliteit.

Wanneer u aankomt bij het Kennedy Space Center, wordt u opgewacht door een astronaut voor een gratis welkomstpresentatie. Hierna kunt u met uw chauffeur/gids een wandeling maken door het Space Shuttle Atlantis-gebouw. Het is de enige shuttle die tentoon is gesteld in vluchtmodus met de laaddeuren open en heeft veel interactieve voorwerpen die leuk zijn voor alle leeftijden. Er zijn simulators waar u kunt proberen de spaceshuttle te laten landen. Iedereen die jong is (of zich jong voelt) kan omlaag glijden van de hellingbaan!

Hierna kunt u het Kennedy Space Center op uw gemak verkennen zonder gids. Er zijn vele attracties, maar een aantal favorieten zijn:
 • De Shuttle Launch Experience, waarbij het voelt alsof u reist in de spaceshuttle op een missie naar het heelal. Deze simulatorervaring benadert de tocht met de orbiter zo dicht mogelijk, zoals de astronauten zeggen!
 • De NASA-bustour brengt gasten van het bezoekerscentrum naar de beperkt toegankelijke zone van NASA. Ga aan boord van een NASA-bus voor een ritje langs een lanceerbasis, bekijk daarna de historische Apollo 8-lanceerbasis en bewonder de enorme 363 meter lange Saturn V-maanraket in het Apollo/Saturn V Center
 • IMAX-films. Twee fantastische 3D IMAX® -films vertonen het mysterie en de macht van de ruimte. Het beeldmateriaal is gefilmd door astronauten en de adembenemende hemelbeelden zijn vastgelegd door de Hubble-ruimtetelescoop.
In aanvulling op al het bovenstaande kunt u ook een extra pakketoptie kiezen:

 • Kennedy Space Center en moerasboottour - in de namiddag gaat u naar St. Johns River voor een 30 minuten durende hovercrafttocht op hoge snelheid. Dit is een geweldige manier om te genieten van de unieke flora en fauna in het gebied en misschien een Amerikaanse alligator te spotten!
 • Het Dine with an Astronaut-programma is een lunchbuffet waarbij een NASA-astronaut uw gastheer is. De astronaut van de dag geeft meestal een korte presentatie over zijn ervaringen voordat de gasten vragen kunnen stellen. Een zeer unieke dineerervaring.
 • Ultieme ruimte-ervaring is de tour voor mensen die iets meer diepgaande kennis wensen van de faciliteit. Hierbij is het Dine with an Astronaut-buffet inbegrepen. Na de lunch gaat u aan boord van een begeleide bustour vlak langs de NASA-faciliteiten. Hoewel deze bustour onderhevig is aan wijzigingen, kunt u vaak de lanceerinstallaties voor de spaceshuttle, de voertuighangars, rupsbandvoertuigen en nog veel meer zien! Dit is een gedetailleerde tour van 90 minuten.
 • Als u uw tickets al hebt en geen zin hebt in een rit van een uur, boek dan de optie voor alleen vervoer. Vertrek vanaf centraal-Florida rond 8:35 uur en reis naar het Space Center. Onderweg geeft de chauffeur/gids u veel inzicht en tips!

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bepaalde locaties in Orlando
Vertrektijd:
8:30 uur

Totale duur van de tour is inclusief reistijd vanuit Orlando naar het Kennedy Space Center.

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour naar het Kennedy Space Center
Code: TG1

Inclusief vervoer van en naar de bezienswaardigheden in Orlando, toegangskaarten naar het Kennedy Space Center, chauffeur/gids en gratis meet-and-greet met een astronaut.

Engels
Van
USD 97,99
Prijsgegevens
Alleen vervoer naar Kennedy
Code: TG2

Dit geldt alleen voor vervoer vanuit het centrum van Florida naar het Kennedy Space Center en omvat geen toegangskaarten voor het complex.

Engels
Van
USD 54,99
Prijsgegevens
Kennedy Space en moerasboottour
Code: TG3

Retourtransfer vanuit centraal Florida naar het Kennedy Space Center, toegangskaart plus vervoer naar een hovercraftpark en een 30 minuten durende moerasboottocht op de St. Johns River.

Engels
Van
USD 127,99
Prijsgegevens
Tour Ultieme ruimte-ervaring
Code: TG4

Retourtransfer en SPACE PASS Plus-tickets. Dit ticket biedt toegang tot het lunchbuffet "Dineren met een astronaut" en een Special Interest Up-close Tour naar NASA-terreinen waarvoor normaal beperkingen gelden.

Engels
Van
USD 167,99
Prijsgegevens
Dine with an Astronaut
Code: TG5

Dit arrangement bestaat uit een retourtransfer, toegangskaarten en lunchticket voor het lunchbuffet "Dineren met een astronaut" met een speech door een lid van het NASA-astronautenteam!

Engels
Van
USD 132,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour naar het Kennedy Space Center

Meet an Astronaut at Kennedy Space Center

Inbegrepen:
 • Toegangsbewijzen (als deze optie is geselecteerd)
 • chauffeur en gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Vervoer per voertuig met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (aangeraden)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 4 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.