Dagtrip naar het Kennedy Space Center vanuit Orlando

 • Locatie: Orlando, Florida
 • Duur: 11 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 59,00  Bespaar  USD 4,01

Van USD 54,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek nu en bespaar 6% op de prijzen van de plaatselijke organisator voor de Alleen vervoer-optie en tot 10% voor alle andere opties!

Vlieg virtueel naar de maan en terug in één van Florida's leukste attracties! Op deze dagtour door het Kennedy Space Center vanaf Orlando kijkt u rond bij de NASA en het Apollo/Saturn V Center om raketten en hun lanceerbases te bekijken en de Shuttle Launch Experience te bezoeken. Bij de Astronaut Encounter hoort u van ervaren astronauten hoe het is om in de ruimte te zijn. U kunt de tour uitbreiden en een lunch met een astronaut boeken. Met een Space Pass Plus kunt u niet alleen dineren met een astronaut, maar ook rondkijken in het Vehicle Assembly Building en op andere locaties achter de schermen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Familievriendelijk
Uw tour naar het Kennedy Space Center begint na een rit van ongeveer 45 minuten vanuit Orlando. Bekijk in het bezoekerscomplex raketten uit alle periodes van de ruimtevaart in de Rocket Garden en zie een echte capsule uit het Gemini-programma tentoongesteld in Early Space Exploration. Loop onder een gigantische Saturn V raket door, een van de krachtigste ooit in het Apollo/Saturn V Center en beleef opnieuw de eerste stappen van Neil Armstrong op de maan en ervaar het overdonderende gebulder van het opstijgen van een raket!

Ga verder met twee IMAX-ruimtefilms die worden vertoond op megagrote schermen – IMAX® A Beautiful Planet en Journey To Space 3D, een film die u meeneemt op een virtuele reis naar het internationale ruimtestation. Ga naar de Astronaut Encounter waar u echte astronauten hoort praten over hun eigen ervaringen en maak foto's van deze helden.

Eindig uw dag aan boord van een vluchtsimulator van de Space Shuttle en doe uw gordel om voor een virtuele lancering in de ruimte tijdens de Shuttle Launch Experience. Draai een baan rond de aarde op deze geweldige simulatie, waarbij het uitzicht, de geluiden en het gevoel van een echte raketlancering worden nagebootst.

Touropties: upgrade uw tour om te lunchen met een echte astronaut! Neem plaats voor een maaltijd met een lid van het astronautencorps van de NASA en vraag wat u altijd al wilde weten over hoe het is om in de ruimte te zijn. Of kies voor Space Pass Plus. Hiermee combineert u al het bovenstaande met een tour met gids door het Vehicle Assembly Building (VAB), NASA Causeway en A/B Camera Stop en een kijkje bij de aftelklok in de persruimte, voertuigen op rupsbanden die werden gebruikt om de Apollo-raketten te verplaatsen en het Operations and Checkout Building.

Tot slot kunt u ontspannen in de bus tijdens de terugreis naar Orlando.

Tentoonstelling Space Shuttle Atlantis
Bekijk de tentoonstelling Space Shuttle Atlantis, met meer dan 60 interactieve ervaringen die de mensen, passie en het patriottisme achter het Space Shuttle-programma van de NASA tonen waarmee de Hubble Space Telescope werd gelanceerd en het International Space Station werd gebouwd. Zie hoe het voelt om een echte astronaut te zijn! Pak het stuur in de shuttlecockpit, voel de sensatie van het zweven in de ruimte, bekijk een replica van ISS en ervaar de beelden, geluiden en sensaties van een shuttlelancering! Reizigers kunnen gratis een persoonlijke tour met gids maken naar de tentoonstelling Space Shuttle Atlantis. (Niet beschikbaar bij de Space Pass Plus)

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Tour vertrekt vanaf specifieke ontmoetingsplaatsen in Orlando

Vertrektijd:
Tussen 6:30 en 7:40 uur (precieze tijd wordt gemeld bij herbevestiging)
Duur:
11 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen vervoer
Code: T/O

Alleen vervoer-optie naar het Kennedy Space Center

Engels
Van
USD 54,99
Prijsgegevens
Toegang en vervoer
Code: ADONLY

Ticket voor het Kennedy Space Center met vervoer vanuit Orlando. Inclusief IMAX-films, alle shows & tentoonstellingen, tour door het Kennedy Space Center op de NASA-lanceerbasis.

Engels
Van
USD 97,89
Prijsgegevens
Lunch met een astronaut
Code: DWAST

Entreebewijs plus 'lunchen met een astronaut' (buffet met een lid van het astronautenteam van NASA)

Engels
Van
USD 132,89
Prijsgegevens
Space Pass Plus
Code: USPASS

Entreebewijs, 'lunchen met een astronaut' en een tour van dichtbij, lanceerinstallaties van de Space Shuttle, Vehicle Assembly Building, voertuigen op rupsbanden en meer!

Engels
Van
USD 167,89
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar het Kennedy Space Center vanuit Orlando

Kennedy Space Center Day Trip with Transport from Orlando

Inbegrepen:
 • Vervoer naar het Kennedy Space Center
 • Toegang tot het Kennedy Space Center (indien deze optie is geselecteerd)
 • IMAX-films, alle shows en tentoonstellingen (indien de optie met toegang is geselecteerd)
 • Tour naar het Kennedy Space Center op de lanceerbasis van NASA (indien de optie met toegang is geselecteerd)
 • Tour met gids naar de fantastische Space Shuttle Atlantis-expositie in het bezoekerscentrum van het Kennedy Space Center (indien de optie met toegang is geselecteerd)
 • Lokale belastingen
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken (te koop)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 5 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Lunchen met een astronaut omvat een buffet met vegetarische opties
 • Het Vehicle Assembling Building (VAB) is gesloten tot 2017, maar kan van buiten worden bekeken
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.