Onbeperkte rittenpas voor de I-RIDE Trolley

  • Locatie: Orlando, Florida
  • Duur: Pas voor 7 of 14 dagen
Van USD 11,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
  • Opslaan
Met een onbeperkte rittenpas kunt u op de I-RIDE Trolley in- en uitstappen. De I-RIDE Trolley komt door de International Drive en Universal Boulevard-resortgebieden van Orlando. Koop een pas voor 7 of 14 dagen afhankelijk van uw vakantie, en stap bij een van de 85 hoofdlijnhaltes of 22 groene lijn-haltes op tijdens de duur van uw pas. De trolleys rijden elke dag en vertrekken om de 20 of 30 minuten zodat dit een hele handige manier is om u in Orlando te verplaatsen.

Talen tour

Gids Engels
Boek een onbeperkte rittenpas voor 7 of 14 dagen en geniet van handig vervoer naar de beste bezienswaardigheden in Orlando. Reis langs twee I-RIDE trolley-routes: de hoofdlijn en de groene lijn. (Klik op het tabblad 'Aanvullende informatie bekijken' hieronder om de twee verschillende trolleyroutes te bekijken.)

De hoofdlijn neemt grotendeels International Drive, met 85 handige haltes, en komt ongeveer elke 20 minuten. De groene lijn begint en eindigt aan International Drive, maar gaat vooral langs Universal Boulevard, heeft 22 handige haltes, en komt ongeveer om de 30 minuten.

Plan wellicht een bezoek aan SeaWorld® Orlando, aan het einde van de groene lijn, met meer dan 30 gezinsvriendelijke attracties, shows en attracties. In Orlando Premium Outlets vind u designermode in merkwinkels.

U kunt tijdens de duur van uw pas bij elk van de haltes instappen op de I-RIDE Trolley, waaronder trolleyvervoer tussen de hoofdlijn en groene lijn. Er is geen vervoerscoupon nog voor uw onbeperkte rittenpas.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U kunt tijdens de duur van uw pas bij elk van de 85 hoofdlijnhaltes van de trolley, of bij elk van de 22 groene lijn-haltes aan boord stappen.
Vertrektijd:
Trolleys rijden tussen 8:00 en 22:30 uur
Duur:
Pas voor 7 of 14 dagen

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Pasje voor 7 dagen
Code: 7DAY

Onbeperkt gebruik van de I-RIDE trolleybus voor 7 opeenvolgende kalenderdagen

Engels
Van
USD 11,99
Prijsgegevens
Pas voor 14 dagen
Code: 14DAY

Onbeperkt gebruik van de I-RIDE trolleybus voor 14 opeenvolgende kalenderdagen

Engels
Van
USD 17,99
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Onbeperkte rittenpas voor de I-RIDE Trolley

I-RIDE Trolley Unlimited Ride Pass

Inbegrepen:
  • Onbeperkte rittenpas voor de trolley (gebaseerd op het aantal geselecteerde dagen)
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Alle passen zijn geldig voor opeenvolgende dagen na activering op de trolley
  • Als u uw pas bent verloren of uw pas is gestolen, bent u zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van een nieuwe.
  • I·RIDE Trolleys hebben 41 zitplaatsen met 54 zitplaatsen in totaal, waaronder twee plekken voor rolstoelen en een rolstoeltoegankelijke hydraulische lift waar gewichtsbeperkingen op van toepassing zijn. (Maximaal gewicht - inclusief passagiers en auto - is 270 kg, breedtebeperking is 76 cm in breed en hoogte
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.