Disney's Magic Your Way-ticket voor 5 dagen

 • Tourcode: 3805_5DAY
 • Locatie: Orlando, Florida
 • Duur: 5 dagen (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Met het vijf dagen geldige Magic Your Way®-ticket kunt u Walt Disney World® op úw manier verkennen! De vakantie-ervaring in Walt Disney World is betaalbaarder, flexibeler en magischer dan ooit. Voor slechts $ 86 per volwassene per dag kunt u genieten van 5 dagen onbeperkt toegang tot alle 4 Walt Disney World-pretparken met de Park Hopper®-optie. Bovendien kunt u nu uw Fast Passes tot wel 30 dagen voor aankomst boeken, zodat u geen enkele attractie hoeft te missen!

Dit product is alleen beschikbaar voor inwoners van de Verenigde Staten

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Familievriendelijk

Bij uw basisticket zit toegang inbegrepen tot een van de volgende Walt Disney World-pretparken (één park per dag) voor vijf dagen binnen een periode van 14 dagen:

 • Magic Kingdom® Park
 • Epcot®
 • Disney-Hollywood Studios™
 • Disney's Animal Kingdom®-pretpark
Upgrade naar een van de volgende opties:

Park Hopper-optie:
Bezoek op eigen gelegenheid elk van de vier Walt Disney World-pretparken op dezelfde dag voor elke dag van uw ticket met de Park Hopper-optie.

Water Park Fun and More-optie:
Als u buiten de pretparken om nog meer Disney-plezier wilt beleven, is er de Water Park Fun and More-optie. Deze optie biedt vijf leuke bezoeken aan de volgende parken:

 • Disney's Typhoon Lagoon waterpark
 • Disney's Blizzard Beach-waterpark
 • Een rondje golf op Disney's Oak Trail-golfbaan
 • Disney's Fantasia Gardens-midgetgolfbaan (vóór 16:00 uur)
 • Disney's Winter Summerland midgetgolfbaan (vóór 16:00 uur)
Magic Your Way-ticket met Park Hopper-optie en de Water Park Fun and More-optie:
Met dit ticket kunt u overal heen! Kies voor maximaal plezier tijdens een vakantie in Walt Disney World met dit complete ticketarrangement!

My Magic+
Walt Disney World Resort tilt uw vakantie naar een geheel nieuw niveau en ontgrendelt een nieuwe dimensie van Disney-magie als nooit tevoren. Het heet MyMagic+. Voor de allereerste keer kunt u toegang reserveren tot een aantal onmisbare ervaringen - attracties, shows, parades, ontmoetingen met Disney-figuren en nog veel meer - voordat u zelfs maar van huis vertrekt. En als u dan in Walt Disney World Resort bent, koopt u de fantastische nieuwe MagicBand of gebruikt u uw kaart om verbinding te maken met de keuzes die u online hebt gemaakt.

FastPass+
Met de Disney FastPass+ kunt u voordat u vertrekt toegang reserveren tot bepaalde attracties en entertainmentervaringen van Disney FastPass+ zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken en van elk moment kunt genieten.

Let op: tickets zijn alleen geldig op de geselecteerde reisdatum.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Wissel uw bevestiging voor uw Magic Your Way-ticket in bij een van de 'Guest Services'-loketten die u bij de ingang van de vier Walt Disney World-themaparken kunt vinden. Voordat een toegangskaart voor een Walt Disney World-pretpark aan u wordt overhandigd, moet u een identiteitsbewijs laten zien. Gewijzigde kaarten zijn ongeldig. Ongebruikte kaarten en bevestigingen komen niet voor terugbetaling in aanmerking.
Vertrektijd:
Openingstijden van het park onder voorbehoud. Belt u de dag voor uw bezoek voor de meest recente openingstijden.

Let op: tickets zijn alleen geldig op de geselecteerde reisdatum.
Duur:
5 dagen (circa)

Aanvullende informatie

Disney's Magic Your Way-ticket voor 5 dagen

Disney's 5-Day Magic Your Way Ticket

Inbegrepen:
 • Magic Your Way Base-ticket voor vijf dagen
 • Park Hopper-optie (indien geselecteerd tijdens de boeking)
 • Water Park Fun and More-optie geldig voor vijf bezoeken (indien geselecteerd bij boeking)
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Parkeren
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kaarten en opties zijn niet overdraagbaar.
 • Voor bepaalde voorzieningen gelden mogelijk bepaalde leeftijdsrestricties
 • Belangrijke opmerking: de hoofdreiziger zal bij het inwisselen worden gevraagd een identiteitsbewijs te overleggen. Als u kaartjes voor iemand anders koopt, boek dit dan als een cadeau. U krijgt deze optie voorafgaand aan de boeking. Als tickets eenmaal zijn aangeschaft, kunnen geen wijzigingen meer worden doorgevoerd. Tickets zijn alleen geldig op de geselecteerde reisdatum.
Reisplan:
Walt Disney World-pretparken:

Welkom bij Magic Kingdom Park - zes oorden vol vermaak, avontuur, spanning en onvergetelijke momenten. Dit is de plek voor iedereen die er ooit van gedroomd heeft een roekeloze piraat of een koninklijke prinses te zijn of die altijd al in een raket de ruimte in wilde of wilde zweven op een vliegend tapijt. Dit is uw Never Land, met parades, vuurwerk, liveshows en tientallen unieke attracties.

Epcot combineert hightech plezier en de fantasie van Disney met uiteenlopende culturen in twee verschillende werelden vol spanning en sensatie: Future World en World Showcase. Waar u ook kijkt, kijkt u met verwondering en in vervoering.

Lichten ... camera ... en volop actie! Dompel uzelf onder in de wereld van films, muziek en shows in Disney's Hollywood Studios, waar u zelf de echte ster bent. Er is zoveel te zien en te doen, wellicht hebt u een toegift nodig!

Het wordt pas echt wild in Disney's Animal Kingdom pretpark. Bekijk het domein van dieren die leven in onze wereld ... en in onze fantasie ... en creëer uw eigen avontuur voor een ervaring die bol staat van de spanning. Het is een wild, speels avontuur als geen ander. En het is aan u om dat te ontdekken.

Disney’s Typhoon Lagoon
waterpark beschikt over de grootste surflagune in Florida. Vooral voor kleine kinderen is er veel te doen. Pubers beleven hier spanning als nergens anders. Iedereen kan verschillende surfmanoeuvres maken in dit tropische paradijs.

Disney bouwde een ski-resort in Florida. En het smolt... wie had dat gedacht. Wat overbleef is Disney’s Blizzard Beach waterpark. Van flauwe hellingen tot zwarte pistes, dit waterpark biedt tal van spannende en sensationele afdalingen voor klein en groot.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.