2-daags avontuur vanuit Orlando naar Miami South Beach

 • Locatie: Orlando, Florida
 • Duur: 2 dagen (circa)
Van USD 198,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Tijdens dit 2-daagse Miami South Beach-avontuur maakt u een spannende tocht op een moerasboot door de Florida Everglades, hebt u vrije tijd om te winkelen bij Bayside Marketplace en overnacht u in het centrum van de Art Deco-wijk, met tal van restaurants, winkels, musea, nachtclubs en stranden binnen handbereik.

Talen tour

Gids Engels
Dag 1: Orlando - Miami Nadat u bent opgehaald bij een geselecteerd ontmoetingspunt in Orlando, maakt u een rit van 4 uur naar South Beach in Miami. Uw eerste stop is bij de Florida Everglades, waar u met uw gids geniet van een spannende tocht op een moerasboot door de weelderige wetlands. Uw tocht met de moerasboot wordt gevolgd door een show met wilde slangen en alligators. Mensen die deskundig met de reptielen omgaan, geven u interessante informatie over deze dieren.

De volgende stop is Bayside Marketplace, een winkelcentrum waar u de tijd krijgt om op uw gemak in de talrijke specialiteitenwinkels en merkwinkels rond te neuzen. In dit complex vindt u ook een verscheidenheid aan restaurants, live entertainment en sightseeing touropties en hebt u een adembenemend uitzicht over de skyline van Miami.

Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht, in het centrum van de Art Deco-wijk van South Beach. Het ligt op een steenworp afstand van restaurants, winkels, musea, nachtclubs en het strand, zodat u altijd iets te doen hebt. De rest van de dag en avond kunt u naar eigen wens doorbrengen.

Overnachting: Catalina Hotel & Beach Club of vergelijkbaar in South Beach

Dag 2: Miami -- Orlando Op de tweede dag neemt u deel aan een rondleiding door het Art Deco-district, dineert u in het Miami Beach Marina, brengt u een bezoek aan het beroemde winkelcentrum aan Lincoln Road, wandelt u langs Ocean Drive, of neemt u een duik bij Nikki Beach (alle activiteiten op eigen kosten). Uw tour vertrekt rond 15:00 uur vanuit Miami en komt om ongeveer 19:00 uur aan in Orlando.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Specifieke ontmoetingspunten in Orlando
Vertrektijd:
Tussen 06:15 en 07:00 uur (precieze tijd wordt gemeld bij herbevestiging)
Duur:
2 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

One Room
Code: One Room

2-day Miami South Beach tour from Orlando - 1 room (max 4 people per room)

Engels
Van
USD 198,99
Prijsgegevens
Two Rooms
Code: Two Rooms

2-day Miami South Beach tour from Orlando - 2 rooms (max 4 people per room)

Engels
Van
USD 198,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

2-daags avontuur vanuit Orlando naar Miami South Beach

2-Day Miami South Beach Adventure from Orlando with Optional Dolphin Swim

Inbegrepen:
 • Overnachting
 • Retourrit per touringcar
 • Florida Everglades moerasboottour
 • Reptielenshow
 • Ophalen en afzetten (alleen bij geselecteerde locaties in Orlando)
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Extra activiteiten in South Beach
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist. Voor individuele reizigers wordt een extra bedrag van $75 in rekening gebracht dat rechtstreeks dient te worden betaald als u wordt opgehaald.
 • In elke kamer staan 2 tweepersoonsbedden. Kamers worden toegewezen op basis van het aantal passagiers in de reservering, met een maximum van 4 personen per kamer. Als er meerdere kamers worden aangevraagd (bijv. een feest of 4 aanvragen voor 2 kamers), moeten aparte boekingen worden gemaakt.
 • Gehandicapte passagiers of mensen met een handicap kunnen dat bij het afrekenen aangeven in het veld Speciale wensen zodat voor passende accommodatie kan worden gezorgd.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie