Grote rondtrip over het eiland Oahu met Dole-plantage

 • Locatie: Waikiki, Oahu
 • Duur: 8 uur 30 minuten (circa)
Van USD 106,81

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Van grillige groene bergen tot een glinsterende oceaan en ongerepte stranden—er zijn genoeg mooie plekken te bezichtigen tijdens deze volledige rondtrip van een dag over het eiland Oahu. Bezoek de noordkust, Dole-plantage, Byodo-In-tempel, Diamond Head, de Halona Blowhole, Hanauma Bay, Nu'uanu Pali en meer onder begeleiding van een deskundige lokale gids. Kom alles te weten over de geschiedenis van Hawaï en haar natuurwonderen tijdens een onvergetelijke ervaring van het prachtige Oahu.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Begin uw dagtour van Oahu 's morgens wanneer u wordt opgehaald bij uw Waikiki-hotel met een luxe touringcar met airconditioning en een deskundige gids.

Verlaat Honolulu, rijd langs het luxe Kahala-gebied op weg naar de Amelia Earhart Lookout, genoemd naar de beroemde piloot die in 1935 de eerste succesvolle solovlucht van Honolulu naar het vasteland maakte en landde in Californië. Geniet van het panoramische uitzicht op de 350 are grote (142 hectare) vulkanische krater die Diamond Head vormt en kijk naar de surfers op de golven in de oceaan eronder.

Stop onderweg bij het uitkijkpunt over Hanauma Bay, een maritiem natuurreservaat dat bekend staat om het kalme heldere water met uitstekende snorkelmogelijkheden. Vervolgens maakt u een stop bij de Halona Blowhole in de hoop een geiserachtige waterspuit de lucht in te zien gaan.

Reis door de heuvels naar het uitkijkpunt Nu'uanu Pali waar u wordt getrakteerd op het prachtige uitzicht over Kanehoe Bay en Kailua Bay. Vervolg uw weg naar de tempel Byodo-In, een replica op kleinere schaal van een 950 jaar oude Boeddhistische tempel in Uji, Japan. De prachtige locatie, met sierlijke tempelgebouwen en een gouden standbeeld van Boeddha dat meer dan drie meter hoog is, ligt verscholen in de uitlopers van de Ko'olau Mountains.

Terug op de weg geniet u van een prachtig uitzicht op Mokoli'l Island (Chinaman's Hat), Kahana Bay en de stranden langs de noordelijke kust van Oahu. Bezoek Sunset Beach en Waimea Bay, die beroemd zijn geworden in de jaren zestig toen het surfen op grote golven hier zijn intrede deed. In de winter komen er nog steeds surfers uit de hele wereld naar deze stranden.

U gaat landinwaarts naar de Dole Plantation, waar u een korte stop maakt om de tropische tuinen te bekijken en een korte pauze kunt nemen om door de souvenirwinkel te lopen.

Neem gedurende de dag een uur pauze om iets te kopen voor de lunch in een restaurant. Uw tour eindigt nadat u 's avonds bent afgezet bij uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen is mogelijk bij de volgende hotels in Waikiki:
Ala Moana Hotel - 8:15 uur Hawaii Prince - 8:15 uur Ilikai - 8:15 uur Hale Koa - 8:20 uur Hilton Hawaiian Village - 8:20 uur Waikiki Gateway - 8:25 uur Outrigger Reef - 8:30 uur Sheraton Waikiki - 8:30 uur Beachcomber (Holiday Inn) - 8:35 uur Courtyard Marriott – 8:35 uur Ohana East - 8:40 uur Outrigger Waikiki on the Beach - 8:40 uur Hyatt Regency - 8:45 uur Pacific Beach Hotel - 8:45 uur Aston Waikiki Beach - 8:50 uur Waikiki Beach Marriott - 8:50 uur
*gasten dienen 10 minuten voor de vertrektijd aanwezig te zijn bij de ophaallocaties. Houd rekening met 10 minuten speling in de vertrektijden vanwege verkeersomstandigheden. Ophaallocaties en -tijden kunnen variëren als gevolg van plaatselijke evenementen, daarom dient u 24 uur voor het ophalen bij het hotel te herbevestigen.
Vertrektijd:
Ophalen bij geselecteerde hotels in Waikiki tussen 8:15 - 8:50 uur
Duur:
8 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Omstreeks 17:45 uur bent u terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour Only
Code: nolunch

Alleen tour

Engels
Van
USD 106,81
Prijsgegevens
Tour with Lunch
Code: LUNCH

Tour inclusief lunch

Engels
Van
USD 131,14
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Grote rondtrip over het eiland Oahu met Dole-plantage

Oahu Grand Circle Island Day Tour with Dole Plantation

Inbegrepen:
 • Entreeprijzen voor de tempel Byodo-In
 • Commentaar van een deskundige chauffeur/gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Verzoeken voor speciale behoeften moeten TEN MINSTE 1 week voor aanvang van de tour worden gemeld bij de lokale aanbieder. Alle verzoeken voor speciale behoeften worden behandeld op basis van de omstandigheden.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: w. M , augustus 2014

Mooie tour en vele highlights gezien!!