Great Beach Drive: 4WD-tour tussen Noosa en Rainbow Beach

 • Locatie: Sunshine Coast, Australië
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 144,51

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken de prachtige Sunshine Coast tijdens een excursie met een 4WD-auto die over het lange strand tussen Noosa en Rainbow Beach rijdt waarbij u onderweg stopt om de natuurlijke bezienswaardigheden te bekijken. De route ligt in het Cooloola Recreation Area-gedeelte van Great Sandy National Park en beschikt over hoogtepunten zoals Red Canyon, Coloured Sands, de Double Island Point Lighthouse en nog veel meer. Stop voor lunch, maak geweldige foto's, bekijk wilde dieren en neem wellicht een duik. Leun achterover en ontspan terwijl uw deskundige gids u informatie geeft, inclusief vervoer, toegangsprijzen en lunch.

Talen tour

Gids Engels
Uw dag begint met het ophalen bij uw Sunshine Coast-hotel. Reis in een 4WD-auto met airconditioning in noordelijke richting naar het Cooloola Recreation Area-gedeelte van Great Sandy National Park.

Geniet tijdens de rit van informatief commentaar van uw gids waarbij u 80 kilometer over zand gaat van Noosa naar Rainbow Beach. Stop bij de vuurtoren op Double Island Point om een uitzicht van 360 graden te hebben dat reikt van Noosa tot Fraser Island. Uw gids zal u Teewah Beach, een prachtige zoutwaterlagune en Honeymoon Bay aanwijzen.

Het kleurrijke terrein van Red Canyon en Coloured Sands is een prachtige omgeving om foto's te maken. IJzerhoudende mineralen hebben duizenden jaren lang bij deze twee oriëntatiepunten het zand verkleurd waardoor dat nu tinten geel, bruin en rood bevat. Aboriginals gebruikten het zand voor het kleuren en versieren van boemerangs.

Tijdens de 8 uur durende tour zal uw gids u de hoogtepunten van de regio aanwijzen en meer vertellen over de natuurlijke en menselijke geschiedenis. Kom meer te weten over de inheemse volkeren van het gebied en de komst van kapitein James Cook, het leven van de vuurtorenwachters bij Double Island Point Lighthouse en nog veel meer.

U zult ook het regenwoud van dichtbij bekijken en misschien zult u wel dolfijnen, schildpadden en migrerende walvissen (van juli t/m september) in de wateren van de Koraalzee spotten. Neem zwemkleding mee als u een duik wilt nemen.

Uw tour is inclusief lunch bij Rainbow Beach Surf Club, toegangsprijzen, vervoer en ophalen en afzetten bij het hotel. De volgorde van het reisplan kan variëren afhankelijk van de getijden en de strandomstandigheden, en één reis kan lopen via de Noosa Hinterland-route.

Aan het einde van een leuke en informatieve 4WD strand-tour, wordt u afgezet bij uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Sunshine Coast-hotels. Ophalen en afzetten bij het hotel is mogelijk voor hotels op de Sunshine Coast van Mooloolaba tot Noosa
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 16:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Great Beach Drive: 4WD-tour tussen Noosa en Rainbow Beach

The Great Beach Drive

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Bootoversteekkosten
 • Ochtendthee
 • Lichte versnaperingen
 • Lunch bij Rainbow Beach Surf Club met een glas wijn, bier of frisdrank
 • Entree National Park
 • Ophalen en afzetten bij hotel/haven
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie