Tour van een halve dag met kleine groep naar Cannes, Antibes en St. Paul de Vence vanuit Nice

 • Locatie: Nice, Frankrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 65,08

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Rijd via de kustweg naar het oude Antibes, de prachtige haven en de stadsmuren. Rijd Cannes binnen, ga via de Boulevard de la Croisette naar het paleis van het filmfestival en waan u een ster als u de wereldbekende treden beklimt. Neem op de terugweg een kijkje in het typisch middeleeuwse dorpje Saint-Paul-de-Vence, dat beroemd is geworden vanwege de vele acteurs en kunstenaars die er hebben gewoond. Dankzij de geplaveide straatjes, vele galerieën en een mooi uitzicht op de zee is dit een unieke plek.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij haven inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Kleine groepstour per minibus
Deze tour is een zeer goede keuze, omdat die een uitstekende combinatie vormt tussen de glitter en glamour enerzijds en de meer authentieke en pittoreske kant anderzijds van de Franse Rivièra. Nadat u bij uw hotel bent opgehaald door onze Engelstalige gids, rijdt u naar de snelweg en vandaar gaat u op weg naar de adembenemend stad Cannes, waar het belangrijkste filmfestival ter wereld wordt gehouden.

Na een rit van ruim een half uur komt u opnieuw bij de zee aan, waar u de eerste stop maakt op wat ook wel de Champs-Elysées van de Rivièra wordt genoemd: de Boulevard de La Croisette. Met uw gezicht naar het Palais des Festivals et des Congrès - waar het in mei allemaal plaatsvindt - wilt u wellicht ook wel de '24 treden van glorie' betreden en uw meest elegante pose op de rode loper aannemen. Werp ook eens een blik op de lokale Walk of Fame met de handafdrukken van beroemdheden voordat u vertrekt.

Nadat u de dure winkels en schitterende hotels in Cannes achter u hebt gelaten, reist u via de kustweg naar Antibes, de stad die dwars door de zomerresorts Golfe-Juan en Juan-les-Pins loopt, beide rijk aan geschiedenis en continu evenementen. U bent nu in Antibes aangekomen, of Antipolis zoals de Grieken de stad hadden gedoopt. Deze stad speelde eeuwenlang een doorslaggevende rol als wachtpost voor het land. Vandaar dat de stadsmuren het oude stadscentrum omcirkelen. Hier kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken langs de 15e-eeuwse stadsmuren en het kasteel Grimaldi - tegenwoordig het Picassomuseum.

Vervolgens leidt uw gids u de oude stad uit. Als u voorbij de grote jachthaven van Antibes en de 'Billionaires Quay' bent, rijdt u verder langs de kustlijn totdat u het stadje Villeneuve-Loubet bereikt met zijn buitengewone jachthaven van de Baie des Anges, vanwaar u landinwaarts rijdt naar uw laatste locatie.

Ten slotte zal Saint-Paul-de-Vence u doen betoveren. Wanneer u door het betoverende doolhof van geplaveide straatjes loopt met vele monumenten, wordt duidelijk waarom dit middeleeuwse dorp aantrekkelijk was voor een enorm aantal kunstenaars, zoals Matisse, Modigliani, Chagall en Picasso. Het stadje is doordrongen geraakt met een artistieke uitstraling die u kunt zien als u een blik werpt op de ramen van de talloze galerieën. U wordt haast terug in de tijd gebracht, met name vanwege het aura van licht op bepaalde tijdstippen, en het is dus geen wonder dat bekende acteurs het schilderachtige dorpje Saint-Paul-de-Vence hebben uitgekozen als hun ideale toevluchtsoord wanneer zij aan de Rivièra verblijven.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in Nice
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek in de ochtend
Code: TG2

Cannes, Antibes, Saint Paul de Vence vanuit Nice - vertrek 's ochtends

Engels
Nederlands
Van
USD 65,08
Prijsgegevens
Vertrek in de middag
Code: TG3

Cannes, Antibes, Saint Paul de Vence vanuit Nice - vertrek 's middags

Engels
Nederlands
Van
USD 65,08
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour van een halve dag met kleine groep naar Cannes, Antibes en St. Paul de Vence vanuit Nice

Croisette beach in Cannes

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel/haven
 • Vervoer met minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Kinderzitjes zijn op aanvraag beschikbaar, mits vermeld bij boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.