Helikoptervlucht over de Niagarawatervallen en rondleiding bij wijnmakerij

 • Tourcode: 2584WIN3
 • Locatie: Niagara-on-the-Lake, Canada
 • Duur: 60 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens

Ervaar de bezienswaardigheden en de smaken van de Niagarawatervallen en Niagara-on-the-Lake door een helikoptertour te combineren met een wijnproeverij. Geniet van het indrukwekkende uitzicht vanuit de lucht op de Niagara Falls tijdens een spannende helikoptervlucht van 20 minuten. Land vervolgens bij een bekroonde wijnmakerij in Niagara-on-the-Lake. Hier kunt u terecht voor een rondleiding met gids, wijnproeverij, of zelfs lunch als u dat wilt. Met deze tour kunt u deze schitterende streek tussen New York en Ontario op bijzondere wijze ervaren.

Talen tour

Gids Engels

Ga op uw gekozen vertrektijd naar het Niagara District Airport in Niagara-on-the-Lake en stap aan boord van een ultramoderne helikopter. Maak u klaar voor een hele bijzondere helikoptertour naar de Niagarawatervallen!

Geniet van het adembenemende uitzicht over deze majestueuze plaats vanuit de lucht. Na een spannende helikoptervlucht van 20 minuten arriveert u in stijl bij de Trius Winery at Hillebrand of de Peller Estates Winery in Niagara-on-the-Lake voor een rondleiding en proeverij (kosten voor proeverij niet inbegrepen).

Trius Winery at Hillebrand is al meer dan 30 jaar een pionier op het gebied van wijnproductie en maakt heerlijke VQA-wijnen van de allerbeste druiven die in de vier streken van Niagara-on-the-Lake groeien. Bij de Peller Estates Winery prikkelt u uw smaakpapillen door uit de eerste hand meer te leren over de vele nuances van wijn: groeien en proeven, complementeren en serveren, kopen en opslaan.

Ga mee met een rondleiding van de wijnmakerij, proef enkele wijnen, kom meer te weten over verschillende wijnarrangementen en ga zitten voor een smakelijke lunch of diner als u wilt.

Uw wijnervaring eindigt bij de wijnmakerij, waarna u in de gratis shuttlebus kunt stappen voor de rit naar het Niagara District Airport.


Programmagegevens

Vertrekpunt:

Tour vertrekt vanaf luchthaven Niagara District, Niagara-on-the-Lake

Vertrektijd:
Er vertrekken elk uur tussen 10:00 en 16:00 uur vluchten. Neem contact op met de plaatselijke organisator om een vertrektijd te bespreken (de contactgegevens staat op uw bevestigingsvoucher).

Let op: vertrek aan het einde van de middag is alleen mogelijk van mei t/m september.

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

Duur:
60 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Tour eindigt bij Trius Winery at Hillebrand of Peller Estates Winery (afhankelijk van de geselecteerde optie); shuttlebus beschikbaar voor afzetten bij luchthaven Niagara District

Aanvullende informatie

Helikoptervlucht over de Niagarawatervallen en rondleiding bij wijnmakerij

Peller Estate

Inbegrepen:
 • Ervaren piloot
 • Live commentaar aan boord
 • Landing bij Hillebrand Estates Winery of Peller Estates Winery (afhankelijk van de geselecteerde optie)
 • Shuttleservice van de wijnmakerij naar de luchthaven
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Rondleiding door een wijnmakerij en wijnproeverij (USD $ 7 per persoon, te betalen aan de beheerder van de wijnmakerij)
 • Fooien (optioneel)
 • Terugvlucht naar luchthaven Niagara District
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Er is een gratis shuttlebus beschikbaar voor vervoer van de wijnmakerij naar luchthaven Niagara District. Capaciteit van de shuttlebus is afhankelijk van beschikbaarheid.
 • Minimumleeftijd 18 jaar.
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.