IMAX-film over de Niagarawatervallen

  • Locatie: Niagara Falls, Canada
  • Duur: 40 minuten (circa)
Van USD 14,35

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Wilt u weten hoe het voelt om van de Niagara Falls af te springen? Ga naar het Niagara IMAX-theater en kijk de film "Niagara: Miracles, Myth & Magic." Ja, deze film van 40 minuten gaat over de Niagara Falls, een van de wonderen van de wereld, maar het is nog veel meer dan dat. Reis terug in de tijd en leer over de 12.000-jaar oude geschiedenis van Niagara Falls, waaronder de spectaculaire stunts die door een aantal waaghalzen zijn uitgevoerd nadat ze waren uitgedaagd door het machtige water. Mogelijkheid tot toegang tot de Niagara Daredevil-tentoonstelling en Skylon Tower.
Het Niagara IMAX-theater bevindt zich in het hart van het Niagara Falls toeristische en entertainment district. Loop hier naar binnen voor entertainment dat nergens mee te vergelijken is. Het lijkt net alsof u in de film zit, met een scherm van meer dan zes verdiepingen hoog en 12.000 watt wereldschokkend digital surround sound.

De film die u hier kunt zien is "Niagara: Miracles, Myth & Magic," een reis van 40 minuten rondom en door Niagara Falls, inclusief informatie over de 12.000-jaar oude watervallen en de geschiedenis die hierbij hoort: een aantal waaghalzen en hun stunts, de mythen en culturen van de inheemse volken in dit gebied - de wildernis, de ontdekkingsreizigers, the krijgsmannen in strijd, en nog veel meer.

Een optionele upgrade inclusief toegang tot de Niagara Daredevil tentoonstelling. Er wordt hier niks afgezet met touwen waardoor het makkelijk is de vaten van de 16 verschillende waaghalzen die over de watervallen gingen aan te raken. Dit is de enige collectie met de originele vaten. 

Een andere optionele upgrade komt met een bezoek aan de majestueuze Skylon Tower, een historisch herkenningspunt en observatietoren die vanaf grote hoogte (520 meter boven straatniveau om precies te zijn) over zowel de Horseshoe als de American Falls uitkijkt. Geniet van het ongelooflijke uitzicht vanaf de toren.

Kies voor de Niagara Imax Theatre Experience (IMAX-bioscoop) om Niagara Falls in al haar glorie te ervaren.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
IMAX®-theater Niagarawatervallen
Vertrektijd:
Voorstellingen beginnen elk uur, afhankelijk van het seizoen. Het wordt aanbevolen om voor vertrek te bellen voor de openingstijden.

November t/m april; 10:00 uur tot 16:00 uur (20:00 uur op vrijdag en zaterdag in november en december)
Mei; 9:00 uur tot 20:00 uur
Juni t/m augustus; 9:00 uur tot 21:00 uur
September en oktober; 9:00 uur tot 20:00 uur
Duur:
40 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

IMAX & Museum
Code: IMAXWM

Toegang tot het Niagara Falls IMAX-theater en de Daredevil-tentoonstelling

Van
USD 14,35
Prijsgegevens
IMAX, Museum & Skylontoren
Code: IMAXWST

Toegang tot het Niagara Falls IMAX-theater, de Daredevil-tentoonstelling en de Skylontoren

Van
USD 25,37
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

IMAX-film over de Niagarawatervallen

Big Screen

Inbegrepen:
  • Entree voor het IMAX-theater
  • Entree voor de Niagara Daredevil Exhibit indien u deze optie hebt geselecteerd bij het boeken
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie