Rondleiding langs de hoogtepunten van de Niagarawatervallen vanuit Niagara Falls, Ontario

 • Locatie: Niagara Falls, Canada
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 121,53

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de Niagarawatervallen aan de Canadese zijde van alle kanten tijdens deze 5 uur durende groepsrondleiding met een ervaren gids, die u allerlei interessante feiten vertelt over dit wereldberoemde natuurwonder. Bezoek de populairste attracties, zoals Skylon Tower en de Journey Behind the Falls, ga mee op een spannende Hornblower-cruise of bezoek het Butterfly Conservatory en Niagara Fury (afhankelijk van het seizoen), en bewonder het hele gebied vanaf verschillende uitzichtpunten. U ziet de American Falls, de Bridal Veil Falls en de Horseshoe Falls. Deze tour biedt plaats aan slechts zes personen om een meer persoonlijke ervaring in een kleine groep te garanderen.

Talen tour

Gids Engels
Uw avontuur naar de Niagarawatervallen begint met het ophalen bij het hotel door uw gids, die u meeneemt voor een uitgebreide rondleiding langs de Canadese kant van de watervallen en informatieve en leuke verhalen vertelt over de verschillende bezienswaardigheden.

Begin bij de Skylon Tower en ga naar het observatieplatform op 160 meter hoogte en kijk neer op de 236 meter lager gelegen rivier waar de watervallen in uitkomen. Hier hebt u een panoramisch uitzicht over de Niagara-rivier en de drie watervallen: Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls en American Falls. Bezoek daarna het uitzichtpunt op de rand van de Horseshoe Falls. Hier hebt u zo'n 20 minuten de tijd om foto's te maken en de enorme hoeveelheid water te bewonderen die hier langs de rotsen naar beneden stort.

Beleef vervolgens de Journey Behind the Falls, een tocht door een reeks tunnels die onder aan de Horseshoe Falls beginnen en waar u de achterkant en onderkant van de waterval kunt bekijken. Laat u overdonderen door de bulderende watermassa. Bereid u in de zomer- en herfstmaanden daarna voor op een van de hoogtepunten van Niagara: een Hornblower-cruise van 1 uur. Deze natte en wilde tocht brengt u zo dicht mogelijk bij de Horseshoe Falls zodat u het lawaai van het water hoort en het rondspattende water voelt. In de winter- en lentemaanden wordt dit deel vervangen door het Butterfly Conservatory en Niagara Fury.

Na de cruise zet u de tocht voort naar een krachtcentrale. Hier hebt u 5 minuten om foto's te maken voordat u naar het observatieplatform loopt met uw fototoestel in uw hand om de snelle draaikolken vast te leggen. Tot slot bezoekt u de Floral Clock (de bloemenklok), waar u de gelegenheid hebt tot foto's maken in de buurt die populair is bij veel bezoekers van de watervallen.

Tijdens de tocht komt u verschillende kraampjes tegen waar u even snel iets kunt eten als u trek hebt (snacks en drankjes zijn niet inbegrepen). Uw tour eindigt als u wordt afgezet bij uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen bij de Niagarawatervallen, Ontario
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Afzetten op elke gewenste locatie in Niagara Falls, Ontario

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 09.00 uur
Code: 9AM

Tour vertrekt om 09:00 uur

Engels
Van
USD 121,53
Prijsgegevens
Vertrek om 15.00 uur
Code: 3PM

Tour vertrekt om 15:00 uur

Engels
Van
USD 121,53
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Rondleiding langs de hoogtepunten van de Niagarawatervallen vanuit Niagara Falls, Ontario

Niagara Falls

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Ophalen en afzetten bij het hotel overal in Niagara Falls, Canada
 • Vervoer per minibus
 • Toegang tot de Skylon Tower, de Hornblower-cruise (seizoensgebonden), Butterfly Conservatory en Niagara Fury (seizoensgebonden), en de Journey Behind the Falls
 • Retourtickets voor de Skylon Tower
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken (te koop)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Opmerking: de Hornblower-cruise is seizoensgebonden en is alleen beschikbaar in mei-november (afhankelijk van het weer). Deze gedeelten worden vervangen door het Butterfly Conservatory en Niagara Fury in het laagseizoen
 • Klanten dienen 24 uur vóór de reisdatum te bellen om opnieuw te bevestigen
 • Alle attracties zijn toegankelijk met een rolstoel
 • Onder begeleiding van een meertalige gids
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.