Walvissen spotten bij Newport Beach

 • Locatie: Newport Beach, Californië
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 24,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Stap aan boord van een boot van 20 meter om walvissen te spotten en beleef een fantastisch avontuur aan de kustlijn van Orange County! Tijdens uw boottocht vertelt de bemanning u fascinerende details over het leven aan de Californische kust en geniet u van prachtige vergezichten over de Stille Oceaan. Boottochten zoals deze, waarin u het hele jaar door walvissen kunt spotten, zijn zeldzaam, dus grijp uw kans om gigantische blauwe walvissen, vinvissen, grijze walvissen, dwergvinvissen en bultruggen te spotten, samen met andere zeedieren zoals dolfijnen, tijdens deze 2,5 uur durende tour vanaf Newport Beach.

Hoogtepunten

 • Kom in contact met vriendelijke dolfijnen
 • Ideaal voor families
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Directe bevestiging
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Meestal snel uitverkocht
Neem uw familie en vrienden mee en monster aan op deze 2,5 uur durende boottocht om walvissen te spotten vanaf Newport Beach. Op een boot van 20 meter vaart u langs de Orange County-kustlijn en bekijkt u verschillende soorten walvissen, dolfijnen en andere zeedieren. De kalme kustwateren vormen een rustige haven voor deze indrukwekkende zoogdieren.

Deze walvistour is het hele jaar beschikbaar. Afhankelijk van het seizoen zijn er verschillende walvissen in het gebied. Gigantische blauwe vinvissen brengen graag een bezoek in de zomer en herfst. Deze walvissen zijn de grootste zoogdieren die ooit hebben bestaan. Als ze volwassen zijn, wegen ze ongeveer 180 ton en zijn ze 30 meter lang! U kunt ook grijze walvissen zien, die wel 70 jaar kunnen worden. Vinvissen komen vaak in de zomermaanden; ze zijn de op een na grootste zoogdieren (na de blauwe vinvissen) en worden zo'n 22 meter lang.

In de winter en het voorjaar ziet u gewoonlijk dwergvinvissen en bultruggen. De dwergvinvis is een van 's werelds kleinste walvissen, slechts 7 meter lang. De geliefde bultrug kan wel 16 meter lang worden. Beide soorten walvis zijn verzot op krill, en ze slaan hun staartvin op het water om de krill naar het wateroppervlak te stuwen. Bultruggen zijn heel nieuwsgierig en worden vaak door zeelieden als vriendelijk beschouwd omdat ze graag in de buurt van schepen komen.

Houd uw ogen ook gericht op andere zeedieren zoals zeehonden, zeeleeuwen en verschillende soorten dolfijnen. De vriendelijke en ervaren kapitein en bemanning hebben een sterke achtergrond in mariene biologie en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Newport Harbor
Newport Beach, Californië
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 09.30 uur
Code: AM0930

Vertrek om 9:30 uur voor de 2,5 uur durende boottocht om walvissen te spotten. Beschikbaar van november t/m februari op zaterdag en zondag

Van
USD 24,99
Prijsgegevens
Vertrek om 10.00 uur
Code: AM1000

Vertrek om 10:00 uur voor de 2,5 uur durende boottocht om walvissen te spotten. Van maart t/m oktober dagelijks en van november t/m februari maandag t/m vrijdag

Van
USD 24,99
Prijsgegevens
Vertrek om 12.00 uur
Code: PM1200

12:00 uur vertrek voor de 2,5 uur durende boottocht om walvissen te spotten. Beschikbaar van november t/m februari op zaterdag t/m zondag

Van
USD 24,99
Prijsgegevens
Vertrek om 13.00 uur
Code: PM1300

Vertrek om 13:00 uur voor de 2,5 uur durende boottocht om walvissen te spotten. Van maart t/m oktober dagelijks en van november t/m februari maandag t/m vrijdag

Van
USD 24,99
Prijsgegevens
Vertrek om 14.30 uur
Code: PM1430

14:30 uur vertrek voor de 2,5 uur durende boottocht om walvissen te spotten. Beschikbaar vanaf november t/m februari op zaterdag en zondag

Van
USD 24,99
Prijsgegevens
Vertrek om 15.30 uur
Code: PM1530

15:30 uur vertrek voor de 2,5 uur durende boottocht om walvissen te spotten. Beschikbaar van november t/m februari op maandag t/m vrijdag en van maart t/m oktober dagelijks

Van
USD 24,99
Prijsgegevens
Vertrek om 18.00 uur
Code: PM1800

Vertrek om 18:00 uur voor de 2,5 uur durende boottocht om walvissen te spotten. Van mei t/m september dagelijks beschikbaar (op basis van zomertijdkorting)

Van
USD 24,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Walvissen spotten bij Newport Beach

Whale Watching Cruise

Inbegrepen:
 • Walvissen spotten op boottocht van 2,5 uur
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Er is een brandstoftoeslag van $3,50 per kind van 3 jaar of jonger op de datum van vertrek. De brandstoftoeslag wordt door onze plaatselijke organisator geëist. Wij hebben hier geen invloed op.
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Alcohol, ijskisten, koelboxen en glazen flessen zijn strikt verboden.
 • Vaartuig kan variëren afhankelijk van beschikbaarheid.
 • Let op: er geldt een brandstoftoeslag van $3,50 per kind van 3 jaar of jonger die op de vertrekdatum moet worden voldaan. De brandstoftoeslag wordt door onze plaatselijke organisator geëist. Wij hebben hier geen invloed op.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Ilse R , juni 2015

Leuke Tour! Enthousiaste capitein. We hebben helaas geen walvis gezien, maar wel heel veel dolfijnen! Ook dit was erg mooi om te zien. Ze bleven bij de boot en speelde met elkaar. Echt fantastisch. Zeer de moeite waard! Ik zou het zo overdoen.

Beoordeling door: Willem v , augustus 2013

Een prima boot met vriendelijk personeel. We hadden geluk en hebben 3 walvissen en tientallen dolfijnen gezien. Al met al sterk aan te bevelen.