Viator

Toegang tot het Whitney Museum of American Art

  • Locatie: New York City, New York
  • Duur: Flexibel
Van USD 25,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Krijg toegang tot het Whitney Museum of American Art in een nieuw gebouw, ontworpen door de wereldberoemde architect Renzo Piano. Het bevindt zich in het Meatpacking District van New York, vlak bij het High Line Park. Het museum beslaat 220.000 vierkante meter en beschikt over een van de mooiste kunstcollecties van de Verenigde Staten, waaronder stukken van Louise Bourgeois, Edward Hopper, Jasper Johns en Andy Warhol.
Op 1 mei 2015 gingen de lichten van het Whitney Museum of American Art aan en werden de deuren geopend in het nieuwe onderkomen in het Meatpacking District, tussen de rivier de Hudson en het High Line Park. Sindsdien is het een groot succes.
De ruimte van 20.000 vierkante meter groot, ontworpen door de beroemde Italiaanse architect Renzo Piano, is op zichzelf al een kunstwerk. Het museum met negen verdiepingen bestaat uit tentoonstellingsruimtes, een educatief centrum, een leeszaal, een theater en een klaslokaal. Nadat u de indrukwekkende hedendaagse kunstwerken heeft bewonderd (meer dan 21.000 schilderijen, beeldhouwwerken, foto's, tekeningen, video's en nieuwe media gemaakt door meer dan 3000 artiesten in de Verenigde Staten tijdens de 20e en 21e eeuw), kunt u naar het café op de bovenste verdieping voor een prachtig uitzicht over de skyline van Manhattan. U kunt dineren bij Untitled, het uitstekende restaurant in het museum van de bejubelde chef-kok Michael Anthony.
De permanente collectie bestaat uit werken van Amerikaanse kunstenaars als Louise Bourgeois, Man Ray, Jasper Johns en Andy Warhol. Zie stukken als Study for Nighthawks van Edward Hopper, Four Darks in Red van Mark Rothko en Number 27, 1950 door Jackson Pollock. Daarnaast organiseert het museum regelmatig tijdelijke tentoonstellingen, van foto's tot optredens, zowel van gevestigde kunstenaars als van aanstormend talent. Het is een geweldige manier om nieuwe kunstenaars te ontdekken die misschien wel de nieuwe Amerikaanse meesters worden.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Whitney Museum of American Art
Vertrektijd:
Maandag: van 10:30 - 18:00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag: van 10:30 - 18:00 uur
Donderdag: van 10:30 - 18:00 uur
Vrijdag van 10:00 - 22:00 uur
Zaterdag van 10:30 - 22:00 uur
Zondag van 10:30 uur - 18:00 uur

Het museum is gesloten tijdens Thanksgiving en Kerstmis
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Toegang tot het Whitney Museum of American Art

Whitney

Inbegrepen:
  • Entreeticket
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken (te koop)
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.