Rondleiding door het historische South Street Seaport-gebied in New York

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 30,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek tijdens deze rondleiding door New York het historische district South Street Seaport en luister naar de spannende verhalen over de turbulente geschiedenis van de haven. U neemt een kijkje in de havenbuurt waar u kunt genieten van de oude zeemansverhalen terwijl u het bruisende winkelcentrum bezoekt. Uw deskundige gids leidt u langs bezienswaardigheden en uitzichten die zelfs voor de lokale bevolking bijzonder zijn, maar u bezoekt ook de leukste plekken om te winkelen, bij te kletsen en de cultuur van het havengebied op te snuiven!

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Tour toegankelijk voor rolstoelen
Deze rondleiding door New York City neemt u mee door het South Street Seaport-district en de oorsprong van de handel in dat gebied. U bezoekt de bekende Fulton Fish Market en een 150 jaar oude drukkerij die nog in werking is in wat tegenwoordig een walhalla voor shop- en eetliefhebbers is. South Street Seaport was in de periode tussen de Amerikaanse Revolutie en de Burgeroorlog een belangrijke haven voor New York. Het werd de thuishaven voor een groot aantal aangemeerde historische zeilschepen, waaronder de Wavertree.

U hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over de Brooklyn Bridge en u bezoekt plekken als het Bridge Café, het oudste drinklokaal van New York, en het Paris Café, waar Thomas Edison de plannen voor het eerste elektriciteitsnet in Lower Manhattan bedacht. Dit gebied stond bekend als de toegangspoort tot de wereld met de bars, tavernes, winkels, schepen, huizen en oude straten. Na het door spoken bewoonde Bridge Café ziet u Jeremy's Ale House. Dit was de opvangplaats voor de eerste hulptroepen op 9/11. Vervolgens ziet u het Titanic Lighthouse, een gedenkplaats voor de mensen die overleden toen het schip zonk. Deze vuurtoren is tevens de oorsprong van de bekende New Years Eve Ball Drop in New York!

Andere belangrijke oriëntatiepunten in deze wijk zijn het eerste presidentiële huis van George Washington, de federalistische gebouwen uit de late 18e eeuw en de warenhuizen en rekenkamers uit de jaren 1830, die gebouwd werden tijdens de heropleving van de Griekse architectuur.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Op de kruising van Pearl Street en Fulton Street, New York City
Vertrektijd:
11.00 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De rondleiding eindigt bij pier 17

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Rondleiding door het historische South Street Seaport-gebied in New York

Seaport

Inbegrepen:
 • Begeleide wandeltocht
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Toegangstickets voor musea of schepen
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Jonge kinderen mogen in een kinderwagen deelnemen aan de tour
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie