Viator Exclusive: Stadstour langs hoogtepunten van Sex and the City en vroege toegang tot Macy's Herald Square

 • Tourcode: 2218MACYS
 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 6 uur 30 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Combineer uw passie voor mode en uw liefde voor Carrie Bradshaw tijdens deze 6,5 uur durende combinatietour door New York City, een Viator Exclusive die nergens anders beschikbaar is! Begin uw dag samen met uw favoriete winkelpartners met een vroeg bezoek aan Macy's Herald Square, het legendarische warenhuis in Manhattan, voordat het wordt geopend voor het publiek. Krijg uitleg over de huidige modetrends en tips van een stylist voor het creëren van looks. Ga daarna lekker winkelen. Verken de belangrijkste locaties van Sex and the City in wijken als West Village, Meatpacking District en SoHo. Bekijk meer dan 40 filmlocaties en beleef een aantal van uw favoriete momenten uit de serie.
Uw dag vol mode en o zo bekende locaties begint vroeg bij Macy's Herald Square. Tijdens uw bezoek binnen voordat het wordt geopend voor het publiek, leert u meer over de geschiedenis van dit wereldberoemde warenhuis, een National Historic Landmark dat dateert uit 1901, toen het werd geopend als de R. H. Macy and Company Store.

In het café op de tweede verdieping krijgt u van een professionele stylist een modepresentatie van de huidige looks en designtrends van Macy's en laat de stylist zien hoe u geweldige outfits kunt samenstellen door kledingstukken uit de winkel te combineren. Daarna hebt u een uur de tijd om eens serieus te gaan winkelen.
Wanneer u uw creditcard veilig heeft teruggestopt in uw tas, stapt u in de bus om te beginnen aan uw Sex and the City-tour door Manhattan. In Midtown ziet u de New York Public Library (de bijna-trouwlocatie van Carrie en Mr Big), het chique restaurant waar Samantha haar oudere miljonair tegenkwam en de juwelier waar Charlotte haar verlovingsring ophaalde.
Ga vervolgens naar het centrum om een foto te maken van de buitenkant van de woning van Carrie Bradshaw in West Village en wandel langs trendy Bleecker Street waar zich enkele van de beste winkels van de wijk bevinden. U brengt ook een bezoek aan The Pleasure Chest, de winkel waar de meiden bepaalde speeltjes kochten, u stopt bij een lokale bakker voor een cupcake, net als Carrie dat ooit deed en u ziet de locatie van de meubelwinkel van Aiden.

In het hippe Meatpacking District komt u langs de locatie van Los Dados, het Mexicaanse restaurant waar Carrie ooit een blind date liet wachten en bezoekt u een aantal van de vele chique designerwinkels van de buurt. Tegen de tijd dat uw tour eindigt bij de HBO Store, voelt u zich net als één van de fantastische vier.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Macy's Herald Square
Vertrektijd:
8:15 uur
Duur:
6 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
HBO Store, 42nd Street en 6th Avenue

Aanvullende informatie

Viator Exclusive: Stadstour langs hoogtepunten van Sex and the City en vroege toegang tot Macy's Herald Square

Macy's

Inbegrepen:
 • Stylist bij Macy's
 • Winkelkorting bij Macy's
 • Sex and the City-bustour
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken (te koop)
Aanvullende informatie:
 • Confirmation will be received at time of booking
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Ontbijt is beschikbaar tegen betaling
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie