Top of the Rock Observation Deck, New York

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 60 minuten (circa)
Van USD 39,20

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Dag of nacht - elk moment is een goed moment om het Top of the Rock Observation Deck te bezoeken. 70 verdiepingen hoog boven het Rockefeller Plaza biedt het u een onovertreffelijk panoramisch uitzicht over Manhattan.

Kilometerslange adembenemende uitzichten in elke richting. U ziet de bekende bezienswaardigheden van New York, zoals het Chrysler Building, Times Square, de rivier de Hudson, de East River, Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld. Bovendien ziet u ook het Empire State Building! Dit is gewoonweg het spectaculairste uitzicht over New York City.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Familievriendelijk
Het Top of the Rock-observatiedek is 365 dagen per jaar geopend. Bekijk de veranderingen van de seizoenen of geniet van een schitterende zonsondergang vanaf het buitengedeelte van het observatiedek. Op interactieve schermen wordt informatie weergegeven over de bouw van het Rockefeller Center, inclusief drie korte films.

UPGRADE VOOR ROCKEFELLER CENTER-TOUR

Upgrade uw ticket voor een rondleiding van 75 minuten door het Rockefeller Center. U ontdekt de rijke geschiedenis en artistieke hoogtepunten van dit bekende monument in New York. Leer meer over de geschiedenis van het Rockefeller Center en over hoe het idee van grondlegger John D. Rockefeller Jr. voor een cultureel centrum werkelijkheid werd met de schitterende kunstwerken en architectuur die het gebouw vandaag de dag combineert.

Een ervaren historicus leidt u langs de belangrijkste gebouwen, tuinen en ruimten van het centrum op deze interessante culturele tour. U ontvangt een persoonlijke hoofdtelefoon waarop u het verhelderende commentaar van uw livegids kunt volgen. U zult het Rockefeller Center nooit meer met dezelfde ogen bekijken!


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Rockefeller Plaza
Vertrektijd:
TOP OF THE ROCK-OBSERVATIEDEK
8:00 tot middernacht
Laatste lift gaat omhoog om 23:00
Mogelijk aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

Alle gasten worden naar de Rockefeller Center Concourse geleid via de metro-ingang op 6th Avenue tussen 49th en 50th Street om toegang te krijgen tot de Top of the Rock

ROCKEFELLER CENTER-TOUR Tours vertrekken elk uur tussen 10:00 uur en 19:00 uur (behalve om 18:00 uur). U dient te reserveren
Duur:
60 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Top of the Rock Observation Deck, New York

Top of the Rock - Observation Deck
©4323569

Inbegrepen:
 • Entree
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Fooi (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tickets voor het Top of the Rock-observatorium zijn te koop voor een bepaald tijdvak. Als u het observatorium niet direct kunt bezoeken, kunt u een ticket voor het eerstvolgende beschikbare tijdvak kopen, of voor het eerstvolgende tijdvak naar uw keuze. We raden u aan Top the Rock te bezoeken voordat u naar boven wilt zodat u uw tickets kan kopen voor een later tijdstip die dag of de volgende dag
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Arnoldus Rutger B , mei 2016

Super ondanks het 50 zicht!!!

Beoordeling door: J.M. V , mei 2016

Wij zijn in de avond naar de top of the rock geweest. Mooi om dan het Empire state building verlicht te zien! Overdag is het ook mooi omdat je het hele Central Park ziet.

Beoordeling door: Dutch Vulture , mei 2015

Top of the Rocks is een echte aanrader en eenvoudig geregeld via de smartphone app. Prachtig uitzicht en geen lange wachtrijen. Slechte ervaring met de prijs van de foto's gemaakt bij de ingang. Dit is pure afzetterij, in een minuut drie keer een andere hogere prijs!

Beoordeling door: Charles v , december 2014

Prachtig uitzicht, al was het licht bewolkt. Druk, maar dat is het overal. De moeite waard!

Beoordeling door: Tim G , december 2014

Beste observation deck voor fotografen. Hier zijn geen tralies o.i.d. die het zicht belemmeren!

Beoordeling door: Walter V , december 2014

Mooie ervaring en een mooier uitzicht dan van op Empire State Building. Geen lange wachtrij dank zij onze Viator coupon.

Beoordeling door: ronald k , december 2014

Een aanrader om heen te gaan, zeker het geld waard

Beoordeling door: Alexandra v , juli 2014

Het was geweldig! Mooi weer, mooi uitzicht!

Beoordeling door: H.A. H , juli 2014

Echt een super ervaring. Om 21.45 uur in juni. Echt perfecte tijd om New York in het donker van boven te zien! E and R 2014

Beoordeling door: Daniella W , Nederland, juni 2014

We wisten niet dat we nog een tijd moesten afspreken. Daardoor konden we pas om 23:00 terecht, maar het was de moeite meer dan waard! het uitzicht is fantastisch en het was vrij rustig.