Tour naar de plaatsen uit The Sopranos

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 52,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bada-bing, bada-boom! Treed in de voetsporen van Tony Soprano tijdens een bustour naar de filmlocaties van de tv-serie The Sopranos. Als u niet genoeg kunt krijgen van de populaire tv-serie van HBO, wilt u New York natuurlijk niet verlaten zonder deze informatieve tour door New Jersey te maken. Bekijk Pizza Land, de Muffler Man en andere locaties die werden gebruikt in de titelrol, stop bij de parochie van Father Phil en neem plaats in het restaurant waar de laatste scène werd gefilmd. Upgrade naar vipplaatsen vlak bij de gids en een acteur uit de serie.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Fans van The Sopranos kunnen een blik werpen op de filmlocaties uit deze serie tijdens een 4 uur durende rondrit van NYC naar de buitenwijk New Jersey, waar Tony Soprano, een maffiabaas gespeeld door James Gandolfini, en zijn maffiosi hun dagen en nachten doorbrachten.

Stap aan boord van een comfortabele touringcar in Midtown Manhattan en ontmoet uw deskundige lokale gids, een acteur die als vervanger of figurant verscheen in The Sopranos die de onbekende weetjes van achter de schermen met u deelt. Upgrade naar vipplaatsen zodat u als eerste kunt instappen voor een plekje op een van de eerste vier rijen of vlak bij de gids.

De bustour vertrekt in New York en begint met de locaties uit de titelrol, zoals de uitgang van de Lincoln Tunnel en de skyline van Manhattan. Bij aankomst in Jersey wijst uw gids u op de Muffler Man, Pizza Land, de Valley Landscape-silo, een Tudor-huis, een gebouw in het midden van de Meadowlands dat Tony vaak passeerde en de helling naar de Pulaski Skyway aan het einde van elke aflevering.

Krijg een kijkje achter de schermen van deze fictieve misdaadfamilie uit New Jersey op herkenbare locaties zoals Barone Sanitation. Ga op de trappen van de Skyway Diner zitten waar Christopher werd neergeschoten. Bekijk de autowerkplaats van Big Pussy, breng een bezoek aan de Searchlight Diner waar hij sprak met de FBI, bezichtig de achterkant van zijn woning en de slagkooi die hij, AJ en Kevin gebruikten. U neemt ook een kijkje in Satin Dolls, oftewel de bar Bada Bing.

Bezoek locaties uit de belangrijkste scènes, van vuile deals tot knokpartijen, waaronder de rouwkamer van Carmine; Party World en de wasstraat; La Cibelle, wat gebruikt werd als de locatie voor Nuovo Vesuvio, het restaurant van Artie Bucco en de St. Cecila-kerk (Carmelas kerk) die gebruikt werd voor de wake van Carmine. Andere filmlocaties van The Sopranos zijn de parochie van Father Phil, Harrison High School waar AJ pizzadozen in het zwembad gooide en Holsten — het restaurant waar Tony zat tijdens de laatste scène van de serie.

Let op: filmlocaties zijn aan wijzigingen onderhevig.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Fashion Avenue, Midtown Manhattan
Vertrektijd:
10:00 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij 42nd Street en 6th Avenue

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

OCHTENDTOUR
Code: TOUR1000

Tour langs de Sopranos-filmlocaties in New York, vertrek om 10:00 uur

Engels
Van
USD 52,00
Prijsgegevens
Vipplaatsen voor de ochtendtour
Code: PRIORITY1000

Met een upgrade naar VIP-plaatsen kunt u als eerste instappen, krijgt u gegarandeerd een zitplaats in de eerste vier rijen en zit de gids vlak bij u. Vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 62,00
Prijsgegevens
Morning Tour 11:30am
Code: TOUR1130

Tour of Sopranos film sites in New York departing at 11:30am

Engels
Van
USD 52,00
Prijsgegevens
Morning Priority Seating 11:30
Code: Priority1130

Priority Seating upgrade includes pre-boarding, guaranteed seating in the first 4 rows, and close access to the tour guide. Departs at 11:30am

Engels
Van
USD 62,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour naar de plaatsen uit The Sopranos

The Sopranos Site Tour

Inbegrepen:
 • Tour van 4 uur met gids
 • Bezoek meer dan 40 locaties uit The Sopranos
 • Vervoer per touringcar
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Beperkte toegang voor rolstoelen. Bussen zijn niet uitgerust met rolstoelliften. Opslag is beschikbaar voor opvouwbare rolstoelen. Passagiers moeten in staat zijn om zelfstandig in en uit de bus te komen. Rolstoelen kunnen desgewenst bij de winkels mee naar buiten worden genomen
 • Er zijn tijdens de tour korte stops op diverse locaties, met langere pauzes op drie verschillende locaties
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 12 jaar en jonger
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie