Klassieke TCM-filmtour in New York

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 49,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de populairste attracties in New York die onsterfelijk zijn geworden in films tijdens deze TCM-bustour (Turner Classic Movies) langs meer dan 60 filmlocaties in heel Manhattan. Bekijk clips uit klassieke films met beroemde bezienswaardigheden in de stad, zodat u ze kunt vergelijken met vroeger. Bekijk Holly Golightly's appartement in 'Breakfast at Tiffany's', het metrorooster waarop Marilyn Monroe stond in 'The Seven-Year Itch' en het dramatische uitzicht vanaf de Queensboro Bridge uit Woody Allens 'Manhattan'. Stop voor foto's bij diverse filmlocaties en ontdek meer over de rijke filmgeschiedenis van New York van uw gids, een lokale acteur.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
Combineer sightseeing in Manhattan met uw liefde voor films met deze TCM-tour (Turner Classic Movies). U ontmoet uw gids op Times Square en stapt in een comfortabele bus om te beginnen aan uw tour langs de beroemdste filmlocaties van New York. Er vinden vaak filmopnamen plaats in deze stad en u ziet talrijke kenmerkende locaties en levendige buurten die ervoor zorgen dat dit een van de meest gefilmde steden ter wereld is. U kunt uw ervaring nog versterken met een VIP-zitplaats.

Uw acteurgids vertelt u meer over New York en zijn beroemde filmlocaties, en beantwoordt vragen over films. Bekijk clips van oude films terwijl u de diverse filmlocaties passeert, zodat u kunt zien hoezeer ze wel of niet veranderd zijn. Stop bij diverse locaties op de route voor een nadere bezichtiging en fotomomenten.

Ga 'uptown' naar de Columbus Circle, het Lincoln Center en Zabar's, de delicatessenmarkt die voorkomt in You've Got Mail. Ga vervolgens naar The Dakota, het gebouw waar John Lennon woonde; dit statige gebouw aan de westkant van Central Park kwam voor in Hannah and Her Sisters en Rosemary's Baby.

Doorkruis Central Park en ontdek meer over de talloze films die in deze uitgestrekte en weelderige stedelijke oase zijn opgenomen. Ga dan 'downtown' naar het centrum en bekijk het beroemde rooster van de metro op de hoek van 52nd Street en Lexington Avenue waarop Marilyn Monroe stond in The Seven-Year Itch. Bekijk ook Holly Golightly's appartement in Breakfast at Tiffany's en ga dan naar de minder bekende buurt Sutton Place om het weergaloze uitzicht te bekijken vanaf de Queensboro Bridge uit Woody Allens Manhattan.

Ga verder naar het centrum en passeer populaire filmlocaties, inclusief de gigantische speelgoedwinkel FAO Schwarz, het chique Plaza Hotel en Rockefeller Center, beroemd om zijn ijsbaan in de winter en kerstboom. Bewonder ook het statige Empire State Building waaraan King Kong zich vastklampte om niet te vallen!

Beëindig uw tour van drie uur bij Grand Central Terminal, het drukke treinstation dat in talloze films voorkomt, zoals Superman en North by Northwest. Vanaf hier kunt u de stad heel eenvoudig verder verkennen, of u kunt teruggaan naar uw hotel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ellen's Stardust Diner in Midtown
Vertrektijd:
10:30 uur
Donderdag en zaterdag
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Grand Central Station

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

TCM Classic Film Tour 10:30
Code: TOUR1030

Tour langs klassieke filmlocaties in New York met vertrek om 10:30 uur

Engels
Van
USD 49,00
Prijsgegevens
VIP-plaats voor 10:30 uur
Code: PRIORITY1030

Met een upgrade naar VIP-plaatsen kunt u als eerste instappen, krijgt u gegarandeerd een zitplaats in de eerste vier rijen en zit de gids vlak bij u. Vertrekt om 10:30 uur

Engels
Van
USD 59,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Klassieke TCM-filmtour in New York

TCM Classic Film Tour of New York

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Plaatselijke acteur als gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Beperkte toegang voor rolstoelen. Bussen zijn niet uitgerust met rolstoelliften. Opslag is beschikbaar voor opvouwbare rolstoelen. Passagiers moeten in staat zijn om zelfstandig in en uit de bus te komen. Rolstoelen kunnen desgewenst bij de winkels mee naar buiten worden genomen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.