Wandeltocht langs het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en het 9/11 Memorial, met optionele voetstukupgrade

 • Locatie: New York, New York
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 46,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek het Vrijheidsbeeld en Ellis Island met uw eigen gids die u alles over het eiland vertelt. Keer terug naar Battery Park, waar u naar het 9/11 Memorial loopt, rechts naast de Freedom Tower. Beleef dit ontroerend eerbetoon aan degenen die hun leven hebben verloren.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Directe bevestiging
U treft uw gids in Battery Park voor u naar het Vrijheidsbeeld gaat. Dit beroemde koperen standbeeld werd ontworpen door Frédéric Auguste Bartholdi, gebouwd door Gustave Eiffel en ingehuldigd op 28 oktober, 1886. Het was een geschenk van het volk van Frankrijk aan de Verenigde Staten.

We gaan door naar Ellis Island, dat in 1892 de deuren opende als grenspost voor immigranten en na 60 jaar werd gesloten, in 1954. In die periode kwamen miljoenen immigranten langs deze grenspost: men vermoedt dat ten minste 40% van alle huidige inwoners van de Verenigde Staten één of meer voorouders heeft die via Ellis Island het land zijn binnengekomen.

Optie 1 is een begeleide tour door Battery Park van een half uur en wij begeleiden u naar de gereserveerde rij voor de veerdienst naar het Vrijheidsbeeld. U kunt een audiotour krijgen bij aankomst op Ellis Island in 9 verschillende talen. Deze optie is niet een volledig begeleide tour omvat niet de 911 Memorial Pools.

Optie 2 is een volledig begeleide tour van het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Wall Street en de aandelenbeurs en de 911 Memorial Pools.

Optie 3 is een volledig begeleide tour van het Vrijheidsbeeld met toegang tot het voetstuk, Ellis Island, Wall Street en de aandelenbeurs en de 911 Memorial Pools.

Bij opties 2 en 3 gaat u via Battery Park naar Wall Street en de aandelenbeurs, het National September 11 Memorial: het belangrijkste monument ter nagedachtenis aan de terroristische aanslagen van 11 september 2001, waarbij 2.507 burgers, 72 politieagenten, 343 brandweerlieden en 55 militairen zijn omgekomen. Het monument bevindt zich vlak bij de toenmalige plek van de Twin Towers die op 11 september 2001 zijn ingestort.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Battery Park Plaza
Vertrektijd:
9:00 uur, 11:30 en 14:00 uur. U moet een tijd aangeven

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Battery Park wandeltour
Code: TG1

Wandeltour door Battery Park met gereserveerde tickets voor het Vrijheidsbeeld en de veerboot naar Ellis Island. Deze tour vertrekt om 8:45 uur

Engels
Van
USD 46,99
Prijsgegevens
Volledig begeleide tour
Code: TG2

Volledig begeleide tour van het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Wall Street en de aandelenbeurs en de 911 Memorial Pools

Engels
Van
USD 59,99
Prijsgegevens
Express-bus langs het Vrijheidsbeeld
Code: TG5

Midtown NYC Express-bus naar Battery-park voor de wandeltocht langs het Vrijheidsbeeld. Geniet van een begeleide tour vanaf Times Square.

Engels
Van
USD 135,00
Prijsgegevens
Volledig begeleide tour met Pedestal
Code: TG6

Volledig begeleide tour van het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Wall Street en de 911 Memorial Pools. Deze optie is inclusief exclusieve toegang tot het Pedestal-museum en observatiedek op 192 stappen in het Vrijheidsbeeld.

Engels
Van
USD 79,99
Prijsgegevens
Volledig begeleide tour en Vrijheidsbeeld
Code: TG7

Deze optie is een volledig begeleide tour van het Vrijheidsbeeld en Ellis Island maar EXCLUSIEF Wall Street en het 911 memorial.

Engels
Van
USD 49,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeltocht langs het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en het 9/11 Memorial, met optionele voetstukupgrade

Statue of Liberty

Inbegrepen:
 • Entreeprijzen voor het Vrijheidsbeeld en Ellis Island
 • Plaatselijke gids
 • Voetstukupgrade (indien deze optie is geselecteerd)
 • Midtown NYC Express-bus naar Battery-park (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Transport naar/van bezienswaardigheden (indien deze optie niet is geselecteerd)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Als deze rondleiding wegens slecht weer wordt geannuleerd, kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie