Fotografiewandeling met kleine groep in New York

 • Tourcode: 5537NYCPHOTO
 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Varieert

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Leer de kneepjes kennen van een professionele fotograaf op deze fotografietour in New York voor een eenmalige ervaring! Elke fotoworkshop is gewijd aan een typische New Yorkse plek en is bedoeld voor mensen die willen leren hoe ze de unieke en levendige aspecten van de Big Apple in beeld kunnen vatten. U kunt kiezen uit vijf touropties: Brooklyn Bridge, Central Park, Times Square at Night of een van de twee Iconic New York-tours.

Hoogtepunten

 • Kleine groepstour
 • Meerdere vertrektijden en locaties beschikbaar
 • Krijg tips van insiders ter plekke
Tijdens deze interessante tour in NYC dient Manhattan als achtergrond en als lesruimte! Uw professionele instructeur biedt unieke fotomomenten om uw vaardigheden bij te slijpen en uw herinnering aan New York in beelden vast te leggen. Of u nu amateur of bijna professional bent, u leert gegarandeerd nieuwe tips en trucs waarvan u nog jaren plezier zult hebben, evenals van de beelden die u meeneemt.

U kunt kiezen uit verschillende locaties. De Brooklyn Bridge tour is perfect voor indrukwekkende beelden van deze iconische brug en de skyline eromheen. Kies voor de Central Park tour om fraaie foto's te maken van de populairste attractie van New York. De NYC After Dark tour is echt iets voor nachtuilen. Neem uw eigen statief mee om te leren hoe u waanzinnige nachtfoto's maakt en de drukte van Times Square in al zijn glorie kunt vereeuwigen. U maakt fantastische foto's van de 'City that never sleeps'! Of kies voor een van de Iconic New York tours, ideaal voor fotografen van elk niveau. U leert werken met lijnen en hoeken om de bekendste bezienswaardigheden van de stad perfect in beeld te brengen.

U maakt deel uit van een groepje van 6 tot 8 personen, zodat u op praktische wijze individuele instructies van een ervaren en professionele fotograaf ontvangt. Een NYC-fototour is een geweldige manier om de mooiste plekken van New York te zien met als bonus dat u tips en trucs van een professionele fotograaf ontvangt.

Kies hieronder de fototour die het beste bij u of uw groep past.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Brooklyn Bridge: Toegang voetgangersbrug
Central Park:
Central Park: Belvedere Castle (mei t/m september) OF de Bethesda Fountain (oktober t/m april)
NYC After Dark: 620 8th Ave. @ 40Th Street
Iconic New York: Midtown Manhattan (exacte locatie wordt doorgegeven bij bevestiging van deelname)
Vertrektijd:
Controleer de kalender voor beschikbare dagen voor elke tour, de dagen van de week en de tijden verschillen per seizoen
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Fotografiewandeling met kleine groep in New York

Brooklyn Bridge

Inbegrepen:
 • Professionele fotograaf als instructeur
Niet inbegrepen:
 • Digitale fototoestel
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • U kunt uw eigen digitale fototoestel meenemen
 • Deze workshops zijn geschikt voor fotografen van het niveau van beginner tot ervaren hobbyist
 • UITZONDERING: de NYC After Dark tour is alleen geschikt voor ervaren fotografen. Een spiegelreflexcamera (DSLR-fototoestel) heeft weliswaar de voorkeur, maar elk andere digitale fototoestel met handmatige bediening is ook geschikt. Neem in ieder geval een statief mee
Reisplan:
Verzamel voor de 90 minuten durende Brooklyn Bridge-tour bij de ingang en begin meteen met het maken van foto's, niet alleen van de brug zelf, maar ook van het prachtige uitzicht op de skyline van Manhattan. Loop langs de lange zijde van de brug en leer hoe u met de vele lijnen de mooiste plaatjes schiet.
Verzamel in Central Park East (van mei t/m september) of bij de Bethesda-fontein (van oktober t/m april) in Central Park om optimaal te kunnen genieten van de schitterende herfstkleuren. Deze tour duurt 2,5 uur en richt zich op foto's maken van de omgeving. Van stadse uitzichten tot landschappen, leer hoe u de fraaiste plaatjes kunt inkaderen — waar u naar moet kijken en hoe u het beeld 'visueel bewerkt' voordat u een foto maakt.
Voor de NYC After Dark-fototour verzamelt u op Times Square, het hart en de ziel van New York City. Tijdens deze 2,5 uur durende tour komt u meer te weten over nachtfotografie en hoe u foto's maakt bij weinig licht. Ontdek hoe de flitser en lange belichtingstijden werken en hoe u een combinatie daarvan gebruikt bij het fotograferen. Neem wel een statief mee op deze tour, want een stabiel fototoestel is een must bij nachtfotografie. Als u al kennis hebt van f/stop, sluitertijd en ISO is dat een groot voordeel.
Tot slot zijn er twee Iconic New York-fototours. Op de eerste tour van 3 uur komt u langs Rockefeller Center, Radio City Music Hall, het Empire State Building en Central Park. Op de tweede tour brengt u een bezoek aan Times Square, het Chrysler Building, Grand Central Terminal en de New York Public Library. Kom te weten hoe u deze beeldbepalende locaties het best kunt fotograferen en ontdek hoe u ze tot leven kunt brengen door te werken met lijnen en hoeken.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie