Viator

Tour van het Vrijheidsbeeld en Ellis Island in een kleine groep met vroege toegang

 • Locatie: New York, New York
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 57,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk als een VIP de beroemdste dame van New York City, het Vrijheidsbeeld. Neem deel aan een tour met gids en krijg speciale toegang tot het voetstuk van het standbeeld. U neemt een vroege veerboot naar Liberty Island zonder in een ellenlange rij te moeten staan en komt aan voordat het druk wordt. Neem vervolgens een andere veerboot naar Ellis Island en treed in de voetsporen van miljoenen immigranten om alles uit deze ervaring te halen. Ga met een tour naar het Ellis Island Immigration Museum. Hier kunt u op de Stairs of Separation lopen, een bezoek brengen aan de Kissing Post en naar persoonlijke verhalen luisteren bij de American Immigrant Wall of Honor.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Meestal snel uitverkocht
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Uw tour begint bij Battery Park, waar u uitleg krijgt voor de komende bezoeken door op ontdekkingstocht te gaan langs de gedenktekens in het park. Deze krijgen zelden de aandacht die ze verdienen doordat bezoekers zich naar de veerboot haasten. Breng wat tijd door bij het Castle Clinton National Monument, Pier A Harbor House, het American Merchant Mariner's Memorial, de Sphere, en het New York Korean War Veteran's Memorial.

Vervolgens gaat u naar Liberty Island. Dankzij prioriteit bij het instappen krijgt u de beste plaatsen op de veerboot en aangezien u zo vroeg vertrekt (vaak met de eerste veerboot, afhankelijk van de tijd van het jaar), komt u eerder dan de massa aan bij het Vrijheidsbeeld. Eenmaal aangekomen kunt u genieten van het uitzicht op de stad en met een tour met gids naar de voet gaan, zodat u dichter bij Lady Liberty komt dan tijdens een normaal bezoek.

Hier geeft uw gids uitleg over het belangrijkste symbool van de stad. Lady Liberty was een geschenk van Frankrijk aan de VS en werd ontworpen door de Franse toparchitecten, waaronder Gustav Eiffel (van de beroemde toren in Parijs), maar ze werd niet zo positief ontvangen als u misschien zou denken. U komt alles te weten over de strijd die ervoor nodig was om haar daar te krijgen en hoe de inwoners van New York haar uiteindelijk in hun hart sloten.

Daarna gaat u weer terug naar de veerboot om naar Ellis Island te gaan waar u in de voetsporen van 12 miljoen immigranten treedt. Van uw gids leert u meer over het lange immigratieproces en loopt u op de Stairs of Separation om de twee heel verschillende namen van het eiland te begrijpen: 'The Island of Hope' en 'The Island of Tears'. U verkent de indrukwekkende collectie interactieve displays van het museum. Neem de gelegenheid uw gids vragen te stellen voor het einde van de tour. U kunt nog iets langer blijven als u wilt, of teruggaan naar de veerboot en met uw gids terug naar Manhattan gaan.

Dankzij de kleine groepen van maximaal 20 personen en de vroege veerboten naar de eilanden is dit doorgaans een rustige en ontspannen tour zonder het gedoe van een gemiddeld bezoek. En met een deskundige gids bij de hand leert u vast wat nieuws, zodat de ervaring u meer oplevert dan wanneer u op eigen gelegenheid deze sites bezoekt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pier A Harbour House
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Ellis Island (u kunt kiezen of u langer op Ellis Island wilt blijven om het eiland op uw gemak te verkennen en alleen teruggaan, of u kunt samen met uw gids de veerboot terug naar Battery Park nemen)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 08.30 uur
Code: TG1

Tour van het Vrijheidsbeeld en Ellis Island in een kleine groep met vroege toegang

Engels
Van
USD 57,00
Prijsgegevens
Vertrek om 09.00 uur
Code: TG2

Tour van het Vrijheidsbeeld en Ellis Island in een kleine groep met vroege toegang

Engels
Van
USD 57,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour van het Vrijheidsbeeld en Ellis Island in een kleine groep met vroege toegang

Statue of Liberty

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Kaartje voor de voet van het Vrijheidsbeeld
 • Alle kaartjes voor de veerboot tussen Battery Park, het Vrijheidsbeeld en Ellis Island
 • Met voorrang instappen op de veerboot van Battery Park naar het Vrijheidsbeeld
Niet inbegrepen:
 • Toegang tot de kroon van het Vrijheidsbeeld
 • Fooien
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Kluisjes voor grote tassen
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alleen in het Engels
 • Let op: deze tour omvat geen bezoek aan de kroon van het Vrijheidsbeeld vanwege de veiligheidsmaatregelen die zijn getroffen door de National Park Service die het Vrijheidsbeeld beheren
 • Deelnemers moeten in staat zijn de 215 traptreden van de lobby van het Vrijheidsbeeld naar de top van de voet op en af te lopen
 • Om het Vrijheidsbeeld binnen te mogen, krijgt u met beveiliging te maken die lijkt op luchthavenbeveiliging. Sommige voorwerpen zijn niet toegestaan. Dergelijke voorwerpen worden in beslag genomen en u krijgt ze niet terug. Wij verwijzen u naar de richtlijnen van het Vrijheidsbeeld betreffende specifieke verboden voorwerpen nps.gov/stli/planyourvisit/yoursafety
 • Let op: als u een rugzak of grote tas bij u hebt, bent u bij aankomst op Liberty Island verplicht om deze in een kluis te stoppen. Deze kluizen kosten $ 2 (alleen papiergeld, munten worden niet geaccepteerd). Zorg er dus voor dat u dollars in papiergeld hebt voor de kluis
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.