Toegang tot het Metropolitan Museum of Art met toegang tot het Met Breuer en het Met Cloisters

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Flexibel
Van USD 25,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Een bezoek aan New York is niet compleet zonder een bezoek aan het Metropolitan Museum of Art. En u hebt meer tijd om alles te zien met dit handige toegangskaartje waarmee u de wachtrij kunt overslaan. Het meest bezochte museum van de stad biedt u collecties van meer dan 5000 jaar cultuur, van de prehistorie tot het heden. De tour is inclusief toegang op dezelfde dag tot het Met Breuer (dinsdag-zondag) en het Met Cloisters, het magnifieke nagebootst middeleeuwse klooster van het museum in Upper Manhattan dat beschikt over een rijke collectie Europese kunst uit de middeleeuwen. Wilt u een uniek bezoek brengen aan het Metropolitan Museum of Art in New York dat alle andere bezoeken overtreft?

Talen tour

Audio Engels
Tekst Engels

Hoogtepunten

 • Geliefd bij kinderen
 • Directe bevestiging
 • Familievriendelijk
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Aanbevolen
In 2015 ontving het Metropolitan Museum of Art een record aantal bezoekers van wel 6,3 miljoen mensen voor de wereldberoemde collectie van kunst en kostbare historische voorwerpen.

Hierdoor zijn de rijen langer dan ooit. Maar u kunt nu de urenlange wachttijden vermijden met dit ticket voor directe toegang voor de Met. De wereldberoemde collectie is onderverdeeld in 17 afdelingen, van de pracht van het oude Egypte tot de spectaculaire Amerikaanse vleugel, inspirerende schatten uit de Griekse en Romeinse wereld, populaire impressionistische schilderijen, en het nieuwste op het gebied van de hedendaagse kunst.

Bonustoegang tot het museum
Met een toegangskaartje voor het Met hebt u op dezelfde dag ook toegang tot het Met Cloisters en het Met Breuer (dinsdag-zondag). Het Met Cloisters ligt in het Fort Tryon Park in het noorden van Manhattan, op slechts 30 minuten met de metro vanuit het stadscentrum. Hier hebt u een ongeëvenaard uitzicht op de rivier de Hudson, kunt u door betoverende tuinen slenteren en meesterwerken bekijken op het gebied van de beeldhouwkunst, glas in lood, wandtapijten, en nog veel meer in het deel van het museum dat is gewijd aan de kunst, de architectuur, en de tuinen uit Middeleeuws Europa. 8 straten verderop kunt u moderne kunst verkennen via de wereldwijde reikwijdte en het historische bereik van de ongeëvenaarde collectie van het Met in het Met Breuer.

Upgrade audio-headset
De audiogids van het Met biedt meer dan 100 uur aan informatief audiocommentaar in het Engels. De audiogids is ontwikkeld door deskundige curatoren en docenten, en geeft u informatie over kunstwerken in de collectie van het museum en bepaalde speciale tentoonstellingen - alles in één audiospeler. Gedeelten van de audiogids zijn verkrijgbaar in negen nieuwe talen: Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn, Portugees, Russisch en Spaans.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Toegang tot het Metropolitan Museum of Art
Vertrektijd:
Zondag - Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag en Zaterdag: 10:00 - 21:00 uur


Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Pas voor 1 dag
Code: GENADM

Kaartje waarmee u de wachtrij overslaat voor het Metropolitan Museum, het Met Cloisters-museum en de bijbehorende tuinen en het Met Breuer

Engels
Van
USD 25,00
Prijsgegevens
Pas voor 1 dag + audio.
Code: AUDIO

Kaartje waarmee u de wachtrij overslaat voor het Metropolitan Museum, Cloisters-museum en de bijbehorende tuinen en het Met Breuer met een hoofdtelefoon in een museum naar keuze

Engels
Van
USD 32,00
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Toegang tot het Metropolitan Museum of Art met toegang tot het Met Breuer en het Met Cloisters

Visit the Met

Inbegrepen:
 • Toegangskaart voor het Metropolitan Museum of Art
 • Toegang op dezelfde dag tot het Met Breuer (geopend van dinsdag t/m zondag) en het Met Cloisters
 • Hoofdtelefoon bij aankoop van een upgrade
 • Speciale aanbieding: $ 10 korting bij besteding van $ 50 of meer bij de Met Store. Geldig op de dag van uw tour. Alleen geldig bij locaties van het Met Museum. 1 coupon per klant. Bepaalde restricties zijn van toepassing. Vraag de Met Store om meer informatie. Toon de controlestrook van uw kaartje
Niet inbegrepen:
 • Transport naar/van bezienswaardigheid
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen jonger dan 12 jaar zijn gratis, mits vergezeld door een volwassene
 • Eten en drinken zijn niet toegestaan in het museum
 • Bagage, handbagage en grote rugzakken zijn niet toegestaan in het museum
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie