Viator

Kaartje voor toegang zonder wachtrij tot het One World-observatorium in New York

  • Locatie: New York City, New York
  • Duur: Flexibel
Van USD 34,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Er zijn ontelbaar veel dingen te doen in New York, maar dit mag u niet missen. Het One World Observatory is de nieuwste en grootste Big Apple-attractie. Het observatorium bevindt zich op de bovenste drie verdiepingen van het One World Trade Center, dat nu het hoogste gebouw van het westelijk halfrond is. Het biedt een adembenemend uitzicht op Manhattan en de omgeving. Met deze toegangskaart heeft u toegang tot alle drie de verdiepingen van het observatorium voor een onvergetelijke ervaring, ideaal voor het maken van foto's. U leert er ook meer over de geschiedenis van New York City en u vindt er diverse eetgelegenheden om op grote hoogtes te dineren of wat te drinken.
Upgrade uw standaard toegangskaart voor VIP-toegang met voorrang zodat u meteen naar boven kunt gaan!
Wanneer u in Lower Manhattan aankomt bij het One World Trade Center kunt u in een Sky Pod (een lift) stappen om in minder dan 60 seconden naar de 102de verdieping te gaan. De Sky Pod biedt een virtuele time-lapse-ervaring waarin u kunt zien hoe New York door de eeuwen heen is veranderd.
Als u de lift al gaaf vond, zult u helemaal versteld staan van het uitkijkpunt van het One World Observatory waar u op een heldere dag wel 80 km van u af kunt kijken. Bekijk een video over de bouw van de 540 meter hoge wolkenkrabber, en kijk daarna door de panoramische ramen voor een uniek uitzicht over de stad New York. Upgrade uw ervaring met een entreebewijs met voorrang en geniet van VIP-toegang waarbij u onze normale wachtrijen kunt overslaan. 

In het See Forever Theater kunt u time-lapsefoto's en luchtfoto's bekijken tijdens een unieke twee minuten durende videopresentatie en dan het Main Observatory op de 100ste verdieping verlaten om op een vier meter brede schijf te stappen die u in real-time HD-beelden toont van de straten van Manhattan. En ga niet weg voordat u City Pulse hebt gezien. City Pulse is een interactieve ervaring die bezoekers verbindt met herkenningspunten en buurten van New York.

Als u trek hebt gekregen, kunt u naar de 101ste verdieping om iets te eten (op eigen kosten). Opties zijn onder andere gebak en verse broodjes in het One Café, kleine gerechten en ambachtelijke cocktails aan de One Mix-bar en hoogwaardige gerechten en wijnen die passen bij het verbluffende uitzicht in het One Dine (reserveren is bij One Dine verplicht).

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
One World Trade Center, ingang op West Street
Vertrektijd:
Openingstijden
9:00 tot 20:00 uur
Laatste toegang 19:15 uur

Op bepaalde datums en feestdagen kunnen speciale openingstijden gelden
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Early Morning Admission
Code: EAM17

Standard early morning admission to One World Observatory between 8:00am and 9:00am. Exact admission time will be confirmed at checkout.

Van
USD 34,00
Prijsgegevens
Morning Admission
Code: AM17

Standaardtoegang tot One World Observatory in de ochtend tussen 9:00 en 10:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 34,00
Prijsgegevens
Toegang rond het middaguur
Code: MID17

Standaardtoegang tot One World Observatory rond het middaguur tussen 11:00 uur en 12:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 34,00
Prijsgegevens
Toegang vroeg in de middag
Code: EAFTER17

Standaardtoegang tot One World Observatory vroeg in de middag tussen 13:00 en 14:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 34,00
Prijsgegevens
Toegang laat in de middag
Code: AFTER17

Standaardtoegang tot One World Observatory later in de middag tussen 15:00 uur en 16:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 34,00
Prijsgegevens
Toegang vroeg in de avond
Code: EVER17

Standaardtoegang tot One World Observatory vroeg in de avond tussen 17:00 en 18:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 34,00
Prijsgegevens
Toegang laat in de avond
Code: LATE17

Standaardtoegang tot One World Observatory laat in de avond tussen 19:00 en 20:15 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 34,00
Prijsgegevens
Priority Early Morning
Code: EAMP

Priority morning admission with express and expedited VIP entry to One World Observatory between 8:00am and 9:00am. Exact admission time will be confirmed at checkout.

Van
USD 56,00
Prijsgegevens
Toegang met voorrang in de ochtend
Code: AMP

Express VIP-toegang tot One World Observatory in de ochtend tussen 9:00 en 10:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 56,00
Prijsgegevens
Toegang met voorrang rond het middaguur
Code: MIDP

Express VIP-toegang tot One World Observatory rond het middaguur tussen 11:00 en 12:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 56,00
Prijsgegevens
Toegang met voorrang in de vroege middag
Code: EAFTERP

Express VIP-toegang tot One World Observatory vroeg in de middag tussen 13:00 en 14:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 56,00
Prijsgegevens
Toegang met voorrang laat in de middag
Code: AFTERP

Express VIP-toegang tot One World Observatory later in de middag tussen 15:00 uur en 16:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 56,00
Prijsgegevens
Toegang met voorrang in de avond
Code: EVEP

Express VIP-toegang tot One World Observatory in de avond tussen 17:00 en 18:45 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 56,00
Prijsgegevens
Toegang met voorrang laat in de avond
Code: LATEP

Express VIP-toegang tot One World Observatory in de late avond tussen 19:00 en 20:15 uur. De exacte toegangstijd wordt bevestigd bij het afrekenen.

Van
USD 56,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kaartje voor toegang zonder wachtrij tot het One World-observatorium in New York

One World

Inbegrepen:
  • Standaardtoegang tot observatorium met optionele upgrade tot toegang met voorrang
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken (te koop)
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Houd er rekening mee dat de tickets niet kunnen worden geruild of overgedragen
Reisplan:
ERVAAR HET WINTER ONEDERLAND

Volg Ollie's reis over de hele wereld naar het One World Observatory, beschikbaar tussen 17 november en 7 januari! 

Maak kennis met Ollie!

Volg Ollie de sneeuwuil vanuit zijn huis in het winterwoud naar de grootste bezienswaardigheden ter wereld en naar de bekendste stad van allemaal, New York City! Ollie is uw gids in de eerste fasen van de veelzijdige Winter ONEderland-ervaring in het One World Observatory, boven op het One World Trade Center.

Gletsjergrot

Wandel door de magische ondergrondse wintergrot nadat uw reis over de hele wereld met Ollie is geëindigd in New York City. Kinderen van alle leeftijden en volwassenen worden over een pad geleid naar Snowy SkyPods, een van de snelste liften ter wereld.

Snowy SkyPod

Geniet van de spanning en sensatie van de sneeuwval boven de sprankelende skyline van New York City in de snelste lift van het westelijk halfrond. De SkyPod-lift gaat in 47 seconden naar verdieping 102 met een snelheid van ongeveer 37 km per uur. Een ongelooflijke videovertoning met de evolutie van New York City biedt een unieke ervaring die zal verrassen.

Magische ijsbloemen op de ramen

Het spectaculaire 360-graden uitzicht op Manhattan, Brooklyn en daarbuiten is al fantastisch genoeg, maar op de drie ramen verschijnen magisch glinsterende ijsbloemen om het plaatje af te maken. Met deze technische wonderen wordt de nieuwsgierigheid en verbazing gewekt van al degenen die het ervaren.

Gigantische sneeuwbol

Bewonder een gigantische sneeuwbol met de beroemde skyline van New York City en geniet van het ultieme selfiemoment. Met mechanische ventilators wordt er 'sneeuw' door een glazen bol geblazen en valt voorzichtig op en rond een replica van het One World Trade Center, Ollie en Manhattan op de achtergrond.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: S.j. B , mei 2016

Super, het mooiste moment van het bezoek aan NYC

Beoordeling door: J.M. V , mei 2016

In een woord geweldig! Het begint al in de lift. Het uitzicht, de uitleg van de mensen die daar boven werken. Het was een fantastische belevenis.

Beoordeling door: erades24 , mei 2016

wat een ervaring!

Beoordeling door: Paola E , november 2015

Voldeed helemaal aan onze verwachtingen!