Tour per metro en bus door New York met privégids

 • Locatie: New York, New York
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 299,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Beleef New York als een echte New Yorker op deze privétour per metro en bus. Leer uw weg te vinden op de manier waarop de New Yorkers het doen. U krijgt een geweldig overzicht voor de rest van uw verblijf. Bezoek een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden, attracties en wijken, en plekken buiten de gebaande paden. Ontdek vanaf het begin waar u weer terug wilt keren en wat meer tijd wilt doorbrengen tijdens uw bezoek. Leer de korte weggetjes en geheimen kennen die alleen de lokale bewoners kennen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Fantastische verkenning van de stad
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Directe bevestiging
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Familievriendelijk
 • Krijg tips van insiders ter plekke
U ontmoet uw tourgids om 9:00 uur in de lobby van uw hotel iN Manhattan. Samen bespreekt u uw reisplan voor die dag en vervolgens gaat u genieten van uw avontuur.

De gids helpt u met het kopen van een pas voor de metro/bus en geeft u uitleg over het gebruik ervan. De passen zijn niet opgenomen in de kostprijs van de tour (ongeveer USD 15 extra per persoon).

De bezienswaardigheden waaruit u kunt kiezen voor uw reisplan: Central Park, Saint Patrick's Cathedral, Rockefeller Center, Times Square, New York Public Library en Bryant Park, Grand Central Terminal, Madison Square Park voor uitzicht over de Flat Iron en Empire State Building, High Line Park en Chelsea Market, Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy, het World Trade and 9/11 Memorial, Wall Street, het Vrijheidsbeeld vanaf de kust en de Brooklyn Bridge. Voor geen van deze bezienswaardigheden hoeft u een entreeprijs te betalen. Op deze tour van 9 uur, hebt u tijd om te lunchen (niet bij de prijs van de tour inbegrepen) en kunt u 11 van bovengenoemde bezienswaardigheden bezoeken. Als u naar alle bezienswaardigheden wilt tijdens de tour, kunt u deze tour van 9 uur reserveren voor 1 dag, samen met een tour van 5 uur op een nadere dag, of anders 3 tours van 5 uur op drie aparte dagen

U bent van harte welkom om voorafgaand aan uw tour met ons te bespreken om eventuele bezienswaardigheden in Manhattan in het reisplan op te nemen die niet hierboven staan vermeld.

Aan het einde van de tour neemt uw gids u mee naar de door u gewenste locatie in Manhattan - terug naar uw hotel, een museum, een winkel, enz.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Locatie naar keuze in Manhattan
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Locatie naar keuze in Manhattan

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Privétour van 9 uur
Code: TG1

Tour van 9 uur per metro en bus door New York, met privégids.

Engels
Van
USD 449,00
Prijsgegevens
Privétour van 5 uur
Code: TG2

Dit is een 5 uur durende versie van de 9 uur durende tour, maar met minder bezochte bezienswaardigheden.

Engels
Van
USD 299,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour per metro en bus door New York met privégids

Times Square

Inbegrepen:
 • Privétour
 • Plaatselijke gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (aangeraden)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.