Tour naar tv- en filmplaatsen in New York

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 43,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak een tour onder begeleiding van een gids langs plekken in New York die u kent uit uw favoriete films en tv-series, zoals Friends, Birdman, Girls en Glee. De onderhoudende gids maakt u deelgenoot van allerlei bekende en minder bekende weetjes en voert u langs tientallen locaties die bekend zijn van film en tv. Deze tour mag u niet missen. U vangt een glimp op van de kantoren van de Daily Bugle uit Spider-Man, de legendarische Original Soup Man die de inspiratie was voor een personage in Seinfeld en nog veel meer. Bereid u voor om de titelnummers van uw favoriete programma's te zingen. Upgrade voor een vipplaats in de bus!

Talen tour

Gids Engels

Ga op pad naar Midtown Manhattan en stap in een comfortabele bus waar u zult kennismaken met uw gids, een acteur uit New York City die in films heeft gespeeld of op televisie is geweest. Upgrade naar vipplaatsen zodat u als eerste kunt instappen voor een plekje op een van de eerste vier rijen of vlak bij de gids.

Tijdens de 3 uur durende tour met commentaar zult u bekende gebouwen en locaties bekijken uit een aantal populaire tv-series en films. Uw gids toont u een aantal huizen van beroemdheden, en wijst u daarnaast op de locatie waar de cast van Glee het nummer 'I Love New York' uitvoerde en op hotspots uit Person of Interest, Girls, The Mysteries of Laura, The Unbreakable Kimmy Schmidt en meer.

Bezoek het appartementencomplex van Friends en het park uit The Mindy Project en When Harry Met Sally. Doe ook McGee's Pub aan, de inspiratiebron voor MacLaren's in How I Met Your Mother, ontdek de pub waar Michael Keaton uithing in Birdman en bekijk het hotel uit American Hustle. Door de jaren heen heeft New York City een hoofdrol gespeeld in honderden films en tv-series, van klassieke komedies tot moderne melodrama's. Bekijk een aantal van de meest herkenbare plaatsen in het echt tijdens deze tour langs locaties uit tv-series en films. De tour begint in Midtown Manhattan, waar u aan boord stapt van een comfortabele touringcar en kennismaakt met uw gids, een lokale acteur en expert op het gebied van de filmgeschiedenis van New York. Upgrade uw tour voor VIP-plaatsen in de eerste vier rijen van de bus.

Vervolgens is het 'Lichten, camera, actie!' als u door Manhattan rijdt om tientallen herkenbare locaties uit tv-series en films te bekijken. Stop bij het beroemde appartement van Friends en beleef de hoogtijdagen van de sitcom uit de jaren 90. Breng een bezoek aan de plek waar de cast van Glee 'I Love New York' zong. Rijd langs de pub die de inspiratie was voor MacLaren's in How I Met Your Mother en het park dat een prominente rol speelt in The Mindy Project en romcomklassieker When Harry Met Sally.
Loop langs de bar waar Michael Keaton acteerde in de bekroonde film Birdman, een hotel dat te zien is in American Hustle en het kleine soeprestaurant dat beroemd is geworden door Seinfeld. U zult opkijken van nog veel meer locaties die te zien zijn in films zoals Person of Interest, I Am Legend, Ghostbusters, The Mysteries of Laura en The Unbreakable Kimmy Schmidt  . 
Na een uitgebreide tocht door Manhattan eindigt deze 3 uur durende tour weer in Midtown Manhattan.
Let op:  tourlocaties zijn aan wijzigingen onderhevig.

Maak een spannende ontdekkingsreis door Manhattan van de Upper West Side, door Central Park naar de Upper East Side voordat u afdaalt naar Fifth Avenue via de East Village, Tribeca en West Village, waarna u eindigt in Midtown.

*Let op: tourlocaties zijn aan wijzigingen onderhevig.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ellen's Stardust Diner in Midtown
Vertrektijd:
Dagelijks om 10:00 uur 
Selecteer seizoensgebonden data, 13:30 uur
Duur:
3 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip 10.00 uur
Code: ENTOUR1000

Tour langs tv- en filmlocaties in New York vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 43,00
Prijsgegevens
Vipplaatsen voor de tour van 10:00 uur
Code: ENTOURPRIO1000

Vertrekt om 10:00 uur. Met een upgrade naar VIP-zitplaatsen kunt u als eerste instappen, krijgt u gegarandeerd een zitplaats in de eerste vier rijen en zit de gids vlak bij u.

Engels
Van
USD 53,00
Prijsgegevens
Tour om 13:30 uur
Code: ENTOUR1330

Tour langs televisie- en filmlocaties in New York; vertrek om 13:30 uur

Engels
Van
USD 43,00
Prijsgegevens
Trip 13:30 uur met prioriteitszitplaats
Code: ENTOURPRIO1330

Vertrekt om 13:30 uur. Met een upgrade naar VIP-zitplaatsen kunt u als eerste instappen, krijgt u gegarandeerd een zitplaats in de eerste vier rijen en zit de gids vlak bij u.

Engels
Van
USD 53,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour naar tv- en filmplaatsen in New York

New York TV and Movie Tour

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Tour van 3 uur met gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Maaltijden en drank
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle tours worden begeleid door een gids en het vervoer is per luxe touringcar. 's Zomers staat in de touringcar de airconditioning aan, 's winters de verwarming. De meeste touringcars zijn voorzien van een toilet
 • Beperkte toegang voor rolstoelen. Bussen zijn niet uitgerust met rolstoelliften. Opslag is beschikbaar voor opvouwbare rolstoelen. Passagiers moeten in staat zijn om zelfstandig in en uit de bus te komen. Rolstoelen kunnen desgewenst bij de winkels mee naar buiten worden genomen
 • Tijdens de tour zijn er diverse stops waar u kunt uitstappen bij bepaalde locaties
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.