Moderne kunstroute in New Yorkse buurten

  • Tourcode: 5279ART
  • Locatie: New York City, New York
  • Duur: 2 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

  • Gegevens
Het New Yorkse kunstwereldje beslaat meer dan alleen de grote musea en kleine, dure galerieën in het zuidelijk deel van Manhattan! Maak een keuze uit drie fascinerende kunstwandelingen van twee uur en bezoek de kleurrijke niche galerieën in trendy New Yorkse buurten zoals 'Down Under the Manhattan Bridge' (DUMBO), Long Island City (LIC) en Williamsburg.

Onder leiding van een professionele gids en ervaren curator bezoekt u een aantal galerieën en maakt u kennis met een uitgebreide selectie moderne kunstwerken, inclusief kunst van opkomende kunstenaars, papierkunst en straatkunst. Tijdens alle tours is het mogelijk om met gastvrije en betrokken galeriehouders te praten en tentoongesteld werk te kopen. 's Middags even weg uit Manhattan voor een ontdekkingstocht langs een inspirerende kunstroute door drie New Yorkse buurten met een rijke culturele smeltkroes.

Talen tour

Gids Engels
DUMBO Gallery-tour
Ontdek waarom de "Down Under the Manhattan Bridge"-buurt een van de vooraanstaande kunstwijken van New York City is! Bezoek de Artists in Residence (AIR) Gallery, de eerste galerie voor vrouwen in de VS die door kunstenaars wordt gerund, en de uitsluitend in moderne Zuid-Aziatische kunst gespecialiseerde Bose Pacia Gallery. Neem een kijkje in de Kunsthalle Galapagos Gallery, een nieuwe kunstruimte waar kunstenaars een unieke kans krijgen om, vrij van commerciële concessies, hoogwaardige grote installaties te maken.

LIC Gallery-tour

Tijdens de Long Island City Gallery-tour spreekt u de kunstenaars zelf en hoort u hoe u betaalbare kunst kunt verzamelen! Ontdek diverse oude gebouwen en fabrieken met een nieuwe bestemming als kunstatelier en tentoonstellingsruimte zoals M55 Art, een galerie die moderne kunst voor iedereen toegankelijk wil maken, en Space Womb, een galerie voor moderne kunst die abstract werk van nieuwe en gevestigde Aziatische kunstenaars tentoonstelt.

Williamsburg Gallery-tour

Maak een wandeling door een van de hipste buurten in Brooklyn en ontdek de galerieën van Williamsburg met veel aandacht voor progressieve kunst! Williamsburg heeft veel migrantenwijken en is het invloedrijke centrum van de indie en hipstercultuur. Breng een bezoek aan Figureworks, een galerie waar de menselijke vormen in schone kunst zijn vervat, en de Causey Contemporary Gallery, die moderne kunstenaars tijdens hun opkomst en verdere ontwikkeling steunt en vertegenwoordigt. Maak daarna ook nog even kennis met het werk van nieuwe en min of meer gevestigde kunstenaars in de Pierogi Gallery, waar een uiteenlopend scala van media wordt getoond.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
LIC Gallery Tour: P.S. 1, 22-25 Jackson Avenue, Long Island City
DUMBO Gallery Tour: Galapagos Art Space, 16 Main Street, Brooklyn
Williamsburg Gallery Tour: Bedford Avenue en North 7th Street, Williamsburg
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Moderne kunstroute in New Yorkse buurten

New York Neighborhood Contemporary Art Tour

Inbegrepen:
  • Wandeling
Niet inbegrepen:
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.