New York High Line, rondleiding door het park

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 30,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze informatieve en spannende rondwandeling door het High Line park in New York neemt u mee naar de rijke historie van deze buurt, die teruggaat tot 1847. U komt meer te weten over de stadscowboys van New York en de geschiedenis van High Line park, wandelt door het historische Meatpacking District en Chelsea Market, en kunt ook nog eens zien waar het Oreo-koekje is uitgevonden. Deze rondwandeling door New York City is met recht een unieke en leerzame aanvulling op uw reisprogramma.

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Familievriendelijk
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Dit historische park is gebouwd op de voormalige High Line, een verhoogde goederenspoorlijn die een rechtstreekse verbinding vormde tussen fabrieken en pakhuizen. Dankzij de spoorwegen op straatniveau werd vanaf 1847 de westkant van Manhattan de belangrijkste verkeersroute voor goederentreinen. De New Yorkse "West Side Cowboys" hielpen bij de regeling van het verkeer, maar er gebeurden zo veel ongelukken dat de stad en staat New York en de spoorwegmaatschappij New York Central Railroad als onderdeel van het verbeteringsproject voor de westkant van Manhattan de High Line hebben aangelegd. Nadat de High Line in onbruik was geraakt, werd opdracht gegeven tot de aanleg van het High Line park.

Deze twee uur durende High Line parkwandeling leidt u door het trendy Meatpacking District, naar het gebouw van Collier Publishing en dan door het 2,33 kilometer lange park, dat ooit een verhoogde spoorbaan was. Uw professionele, deskundige gids leidt u van de vroege geschiedenis van de westkant van Manhattan naar de oprichting van de High Line en vertelt u ondertussen alles over de unieke flora op de voormalige spoorlijn.

Openbare kunst speelt een belangrijke rol in dit gebied en in de al lang vergeten sporen is het inheemse groen geïntegreerd, waardoor een spectaculair, dynamisch park is ontstaan. U hebt een schitterend uitzicht over de skyline van New York City en over de Hudson. U kunt ook een bezoekje brengen aan de White Star Pier, waar de overlevenden van de Titanic van boord gingen, en aan de oude Nabisco-fabriek, waar het Oreo-koekje is uitgevonden.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Meatpacking District, New York
Vertrektijd:
10:00 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt om ongeveer 12:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

New York High Line, rondleiding door het park

High Line Park Walking Tour

Inbegrepen:
 • Rondleiding
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Kleine kinderen in een wandelwagen mogen mee
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie