Vanaf US$ 52,50

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
Beschikbare opties aan het laden ...


Time1 dag (ong.)
TicketMobiel ticket
Aangeboden in: Engels

Overzicht

Neem de snelle route naar het nieuwe National 9/11 Memorial en Museum in New York op een hop-on hop-off cruise van één dag door de haven van New York. Uw ticket voor deze cruise is één dag geldig en is ook een toegangsticket met toegangstijd voor het 9/11 Museum op de oude plek van het World Trade Center. Het museum bestaat uit meer dan 9000 m2 tentoonstellingsruimte en vertelt het verhaal van 9/11 aan de hand van multimedia, archieven, verhalen en monumentale en authentieke voorwerpen. Er worden intieme verhalen over verlies, medeleven en herstel gepresenteerd en de levens van alle slachtoffers van de aanslagen in 2001 en 1993 worden herdacht.

Buiten staan de twee reflectiebassins van het 9/11 Memorial waarin de namen van de bijna 3000 slachtoffers van de terroristische aanslagen zijn gegraveerd. Deze zijn elk bijna een halve hectare in omvang, bevatten de grootste kunstmatige watervallen van Noord-Amerika en staan op exact dezelfde plek waar ooit de Twin Towers stonden.

Beoordelingen

Viator-reizigersbeoordelingen

4,5
449 beoordelingen
5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
W
, mrt 2015

vertrek was om 10.00h ,om 1100h waren we bij het 9/11 memorial , na ons bezoek aan het memorial wilden we weer op de volgende boot stappen maar de rij mensen was te veel om op de boot mee te gaan dus moesten we wachten ,de and quot;hop on and quot; ging dus de mist in , het wachten kon wel eens lang gaan duren en het was toch behoorlijk koud, gelukkig kon de regelaar op de pier na hevig telefoneren een extra boot regelen, dus konden we na een tijd wachten alsnog de reis vervolgen, niet iedereen kon het geduld opbrengen om in de kou te wachten op een e.v.t oplossing, maar de gids op de boot and quot;Mathew and quot; was ook wel grappig en dat hadden we wel gemist als we niet gewacht hadden.maar het Hop on,Hop Off principe ging wel een beetje de mist in door het verkopen van te veel kaartjes op de pier , battery park

J
, mrt 2014

Watertaxi prima optie om veel te zien in korte tijd ! Leuke gidsen ook op de watertaxi,met veel leuke weetjes and anekdotes over NY.

H
, aug 2017

Everyone should see this amazing exhibit!

a
, feb 2017

The tour was really good! I definitely recommend it. The tour guide gave us lots of information and the photo opportunities at the Statue of Liberty were really good!

R
, dec 2016

The 911 museum visit made the day! Each ferry crew was exceptional.

M
, dec 2016

Enjoyed the opportunity see many sights throughout the day - the 9/11 museum and memorial, Wall Street area, Brooklyn Bridge, and Statue of Liberty. The boats were always on time, and the staff was friendly and helpful.

J
, dec 2016

Great way to see the highlights of the city if you have limited time.
The 9/11 museum is a must if you are visiting New York but you will need at least 2 1/2 hours to see it all.

A
, nov 2016

All fabulous..........

S
, okt 2016

Enjoyed this so much we are planning to do this again come Spring. Some friends are interested as well.

G
, okt 2016

Waterways clerks not very efficient . Cruise n narrator excellent. 911 museum very moving.


Phone
Is het niet mogelijk om online te boeken?
+31 85 888 1845
Bel naar +31 85 888 1845
Productcode: 3763TAXIHOP

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden