Originele rock–'n–roll-wandeltocht in New York City

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 39,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
'Take a walk on the wild side' en ontdek de wilde kant van New York op plekken waar beroemde en beruchte muzikanten speelden, woonden en winkelden. Hebt u zich ooit afgevraagd waar in New York City de Ramones, Television en Blondie uithingen? Waar Led Zeppelin, The Doors, The Animals en The Who muziek maakten tot diep in de nacht? Tijdens deze originele rock-n'-roll-wandeltocht krijgt u antwoord op al deze vragen en op nog vele andere terwijl u door de straten van de Big Apple loopt.
De Lower East Side van New York City bracht de wereld nieuwe muziek, nieuwe mode en een nieuwe levensstijl. U krijgt nu de kans om precies te weten komen wat er allemaal gaande was in East Village tijdens de rock-, punk- en glamjaren. Ontdek allerlei bijzondere plekken, zoals het New Yorkse blok waar Joey Ramone woonde, het St. Marks Hotel, het vroegere huis van Iggy Pop, het Electric Circus van Andy Warhol, het eerste appartement van Madonna in NYC en nog veel meer. U hoort verhalen over de New York Dolls, CBGB, Velvet Underground, Fillmore East en Led Zeppelin. Bezoek de locaties waar beroemde LP-hoezen werden gefotografeerd en geniet van verhalen over de woelige rock-'n-roll-tijd.

U krijgt niet alleen allerlei 'inside information' over de rijke muzikale geschiedenis van deze historische buurt van Lower East Side, maar ook tips van een ervaren New Yorker over de beste plekken om te eten, drinken en winkelen.

Deze fascinerende tour werd al vermeld in VH1, Queer Eye for the Straight Guy, Rolling Stone, de New York Times en de New York Post!

NIEUW! Greenwich Village-wandeltocht

Deze 2 uur durende wandeling brengt u op plekken in Greenwich Village waar de creatievelingen, de rebellen, de Beats, de muzikanten en de bohemiens muziek maakten, rondhingen en leefden in de jaren zestig in New York, zoals Café Wha en Gerdes Folk City. Tijdens deze tour, die een must is voor fans van de 'folk movement', treedt u in de voetsporen van muzikanten en andere bijzondere inwoners van de buurt die 'Village' op de kaart hebben gezet in jaren zestig van de vorige eeuw.

Wandel door de mooie straten van Greenwich Village in New York City en ontdek de geschiedenis en cultuur van deze charmante buurt, die legendarische muzikanten, zoals Jimi Hendrix, Woody Guthrie en The Animals, inspireerde tot het schrijven van veel van hun indrukwekkende werk. U krijgt de Scrap Bar te zien en ook Gas Light, Bitter End en vele andere beroemde plaatsen. Loop rond door de buurt waar de schrijvers van de 'beat generation' elkaar ontmoetten!


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
East Village of Greenwich, afhankelijk van de gekozen optie bij het boeken
Vertrektijd:
11:00 uur of 13:00 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert ongeveer 2 uur na vertrek terug bij het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Rock-n'-rolltour, 11:00 uur
Code: ROCK

2 uur durende wandeling langs rock-'n-roll-locaties in de East Village in New York City. Vertrek: 11:00 uur

Van
USD 39,00
Prijsgegevens
Rock-n'-rolltour, 13:00 uur
Code: ROCK1

2 uur durende wandeling langs rock-'n-roll-locaties in de East Village in New York City. Vertrek 13:00 uur

Van
USD 39,00
Prijsgegevens
Greenwich Village-rocktour
Code: GWVR

2 uur durende wandeling in het voetspoor van de musici en andere beroemde inwoners van de wijk Greenwich Village in New York. Vertrek: 11:00 uur

Van
USD 39,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Originele rock–'n–roll-wandeltocht in New York City

New York City Original Rock 'n' Roll Walking Tour

Inbegrepen:
 • Wandeling van 2 uur
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking

 • Het is raadzaam comfortabele wandelschoenen aan te trekken, want u maakt een aardig wandelingetje tijdens deze trip.
 • Rolstoelen en wandelwagens kunnen mee. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn, dus gebruik indien mogelijk een wat kleinere wandelwagen.
 • De tour vindt plaats onder alle weersomstandigheden. In het zeldzame geval dat de tour wordt geannuleerd vanwege onvoorziene omstandigheden, krijgt u de gelegenheid de tour opnieuw te boeken
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Geef een telefoonnummer op bij het boeken voor het geval er wijzigingen moeten worden doorgegeven voor de tour
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.