Tour door downtown New York

 • Tourcode: 2625DTE
 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Flexibel
Van USD 129,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Deze tour door downtown New York bestaat uit een 24-uurs hop-on hop-off tour in een dubbeldekker van downtown, een hop-on hop-off cruise, toegang tot het One World Observatory en toegang tot het 9/11 Tribute Center voor een volledige ervaring van Lower Manhattan. Bezoek de bezienswaardigheden in uw eigen tempo.

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Allesomvattende bustour
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Ideaal voor families
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Korting op toegangsprijs tot geselecteerde attracties
Verken Downtown Manhattan met dit all-inclusive arrangement! De Downtown Experience biedt de mogelijkheid om alles te zien en biedt u flexibiliteit en gemak. Bij de Downtown hop-on hop-off bustour geeft een deskundige en professionele gids inzichtelijke informatie wanneer u langs Times Square, Chinatown, Little Italy en Battery Park rijdt, om maar een paar fascinerende wijken van Lower Manhattan te noemen.

U ziet indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals het Empire State Building, de Brooklyn Bridge, het Vrijheidsbeeld en nog veel meer! Stap uit bij een van de 21 handige haltes in de stad en kijk op uw gemak rond. Wanneer u klaar bent om uw tour te vervolgen, stapt u weer op de volgende bus!

Tijdens deze hop-on hop-off sightseeingcruise (inclusief 4 hop-off locaties voor optimale mogelijkheden om de stad te verkennen) hebt u de unieke kans om NYC vanaf het water te zien. De 1,5 uur durende cruise biedt onbelemmerd uitzicht op de skyline van Manhattan aan boord van een ontspannende veertocht met zitplaatsen binnen en buiten.

U krijgt ook toegang tot twee van de populairste bezienswaardigheden van New York: het 9/11 Tribute Center en het One World Observatory bij het One World Trade Center. Bij het 9/11 Tribute Center ziet u indrukwekkende tentoonstellingen ter ere van allen die het leven lieten bij de aanslagen en van al diegenen die in de nasleep heldendaden hebben verricht om levens te redden. In dit intieme museum krijgt u persoonlijke verhalen te horen van mensen die de ramp van dichtbij meemaakten.

Tot slot gaat u in minder dan 60 seconden naar de top van het hoogste gebouw van het westelijk halfrond. Ontdek drie verdiepingen vol innovatie en inspiratie, en een aantal van de meest adembenemende uitzichten van de stad!

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Instappen bij iedere bushalte! Toon uw voucher op papier of op uw mobiel aan een van de medewerkers van CitySightseeing om hem in te wisselen.

Vertrektijd:
Downtown-busroute -
Tourlengte: circa 2,5 uur
Vertrek: dagelijks/elke 20-25 min. van 8:00 tot 18:00 uur*

* Let op: de vertrektijden kunnen variëren afhankelijk van het seizoen

One World Observatory
Elke dag geopend van 9:00 tot 20:00 uur, laatste kaartje wordt om 19:15 uur verkocht. Er zijn geen datums waarop het ticket niet geldig is. Dit open ticket is niet gebonden aan een bepaald tijdstip.

9/11 Tribute Center
Dagelijks geopend op maandag- zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur, op zondag van 10:00 tot 17:00 uur, laatste kaartje wordt 30 minuten voor sluitingstijd verkocht. 

Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Tour door downtown New York

New York Downtown Experience

Inbegrepen:
 • 24-uurs hop-on hop-off tour in een dubbeldekker, Downtown-route
 • 24-uurs hop-on hop-off cruise 
 • Live tourgids (in de bussen en op de boot)
 • Toegang tot One World Observatory
 • Toegang tot het 9/11 Tribute Center
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Dubbeldekkers zijn rolstoeltoegankelijk
 • Headsets met opgenomen tourbegeleiding zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Mandarijn, Russisch, Japans, Koreaans en Hebreeuws
 • Kinderen van 2 jaar en jonger gratis
 • Hop-on hop-off tickets voor bus en veerboot zijn 24 uur geldig vanaf het moment van inwisselen, niet vanaf het tijdstip van het eerste gebruik. Toegang tot het One World Observatory en het 9/11 Tribute Center is geldig voor eenmalig gebruik, beide binnen 14 dagen.
Reisplan:
Hop-on hop-off tour, Downtown-route
Tot de haltes behoren het Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Chinatown, de locatie van het World Trade Center, Battery Park (vertrekpunt van de veerboot naar het Vrijheidsbeeld/Ellis Island), South Street Seaport, Times Square, Rockefeller Plaza, Radio City, het gebouw van de Verenigde Naties en Fifth Avenue.

Hop-on hop-off sightseeingcruise
Geniet van de flexibiliteit van een hop-on hop-off tour over het water! Kom meer te weten over New York tijdens deze tour met gids waarbij u van halte naar halte reist. Deze service heeft vier haltes:
-Pier 78, West 38th Street en Hudson;
-199 Vesey Street Pier (Lower Manhattan) - aansluiting op Downtown-tour bij halte 11, Park Row
-Pier 11 (Wall Street en South Street) - aansluiting op Downtown-tour bij halte 13, South Street Seaport
-DUMBO (Fulton Street en Furman Street) - aansluiting op Brooklyn-tour bij halte 2, Brooklyn Promenade

Toegang tot het One World Observatory

Toegang tot het 9/11 Tribute Center
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie