New York: vervoer per shuttlebus bij aankomst zonder wachtrij: luchthaven naar adressen in Manhattan

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Varieert
Van USD 19,59

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Samen reizen is een betaalbare optie. Uw vooraf gekochte transfer is geldig vanaf de luchthaven JFK, Newark (EWR) of La Guardia (LGA) naar een adres in Manhattan, op basis van de optie die u hebt geselecteerd bij het afrekenen. Profiteer van de service zonder wachtrij in Terminal 4 van JFK.

Talen tour

Gids Engels

Boek uw rit en deel de ruime pendelbussen met andere passagiers. Onderweg naar uw privéadres in Manhattan kan uw chauffeur een aantal stops maken om medepassagiers af te zetten. Kies bij het afrekenen uit JFK International Airport (JFK), Newark International Airport (EWR) of La Guardia Airport (LGA) voor een zorgeloze transfer naar uw privéadres in Manhattan. 

Profiteer van de Viator Exclusive service zonder wachtrij in Terminal 4 van JFK. Sla het Welcome Center of de Ground Transportation Desk over en ga direct naar het ontmoetingspunt van Viator bij de oostelijke passagiersuitgang. Daar helpt een SuperShuttle-vertegenwoordiger u verder.

Let op: deze service is alleen beschikbaar voor vervoer naar privéadressen in Manhattan. Vervoer naar bestemmingen in New Jersey, Brooklyn, Bronx, Queens, Staten Island, bus- en treinstations of andere luchthavens dan degene in bovenstaande lijst, valt hier niet onder. Weergegeven prijs is gebaseerd op extra geboekte passagiers. Raadpleeg het prijsschema voor de tarieven voor één passagier.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Luchthavens NYC - JFK, EWR, LGA

Vertrektijd:
Vervoer is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
Van middernacht tot 6 uur 's morgens kan de wachttijd langer zijn vanwege een beperkte dienst
Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Van JFK naar Manhattan met toegang zonder wachtrij
Code: JFK-PA

Vervoer van luchthaven John F. Kennedy (JFK) naar een adres in Manhattan. Viator Exclusive zonder wachtrij voor alle aankomsten in Terminal 4.

Engels
Van
USD 25,99
Prijsgegevens
Van EWR naar een adres in Manhattan
Code: EWR-PA

Vervoer van luchthaven Newark (EWR) naar een adres in Manhattan

Engels
Van
USD 23,99
Prijsgegevens
Van LGA naar een adres in Manhattan
Code: LGA-PA

Vervoer van luchthaven LaGuardia (LGA) naar een adres in Manhattan

Engels
Van
USD 19,59
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

New York: vervoer per shuttlebus bij aankomst zonder wachtrij: luchthaven naar adressen in Manhattan

New York Arrival Shuttle Transfer: Airport to Private Residences

Inbegrepen:
 • Gedeelde transfer - enkele reis
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (aangeraden)
 • Kosten voor extra bagage (indien van toepassing)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: deze service is alleen beschikbaar voor vervoer naar adressen in Manhattan. Vervoer naar bestemmingen in New Jersey, Brooklyn, Bronx, Queens, Staten Island, bus- en treinstations of andere luchthavens dan degene in bovenstaande lijst, valt hier niet onder. Weergegeven prijs is gebaseerd op extra geboekte passagiers. Raadpleeg het prijsschema voor de tarieven voor één passagier
 • U MOET uw eigen kinderzitje meebrengen, kinderzitjes worden NIET ter beschikking gesteld
 • Toegankelijk voor rolstoelen, neem contact op met aanbieder op nummer op voucher om ten minste 24 uur vóór uw aankomstdatum te reserveren
 • Van middernacht tot 6 uur 's morgens kan de wachttijd langer zijn vanwege een beperkte dienst

Bagagebeperkingen:

 • Beperk uw bagage tot 2 stuks handbagage en 2 stuks in te checken bagage per persoon (inclusief extra of buitengewoon grote bagage)
 • Voor extra of buitengewone bagage (zwaarder dan 22,6 kilo)/golfclubs/fietsen/surfboards gelden beperkingen
 • Informeer vóór het boeken of uw extra bagage kan worden meegenomen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: J.F.C. v , december 2014

Vlekkeloos verlopen

Beoordeling door: christina k , december 2014

We zijn zeer tevreden over het gebruik van deze shuttle service. Ze waren zeer klantvriendelijk en binnen de mogelijkheden van het zeer drukke verkeer in NY op de afgesproken tijd op de afgesproken plek.
Ik zou zeggen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Beoordeling door: S.P. K , juni 2014

Prima verzorgd, voor de deur afgezet en na een lange vliegtocht en een onbekende stad is dat zalig!

Beoordeling door: Melanie N , september 2013

Eerst werden de mensen met hotel gedropt en daarna de mensen die naar een prive adres moesten

Beoordeling door: Barbara B , mei 2015

Wel echt alleen voor Manhattan!!

Beoordeling door: NORA D , december 2014

De geboekte shuttle wilde eerst onze reservatie niet aannemen omdat we geen afgedrukte voucher konden voorleggen omdat het niet mogelijk was via ons hotel te laten afdrukken wegens geen printer voorhanden na wat gediscuteerd te hebben met de chauffeur en we onze boeking via pc te hebben doorgestuurd dat de betaling in orde was de chauffeur bereidt ons mee te nemen naar de luchthaven dit was een groot minpunt maar voor de rest was de service oke

Nora en Hendrik De Vuyst -Lanckman

Beoordeling door: CORINE G , juni 2015

Wij zijn als eersten opgestapt in JFK Airport. Hebben vervolgens Newark gedaan om bus vol te krijgen. 8 Inzittenden en onze locatie aan central park, Manhattan was laatste. Wij hebben bijna drie uren op dat busje gezeten.

Beoordeling door: Irene H , juli 2014

wij hebben gebruik gemaakt van de Shuttle Transfer, vooraf geregeld via Viatour. Het kostte ons 28 euro. Het viel ons een beetje tegen. Nadat we eerst al lang in de rij hadden gestaan voor de douane, hebben we ons gemeld bij de balie in de hal van JFK om de voucher om te ruilen. Het ging er heel chaotisch aan toe daar. We hebben uiteindelijk een half uur tot drie kwartier moeten wachten en zagen ondertussen de taxi's af en aanrijden. Om half 1 zijn we geland en pas om kwart voor drie zaten we in het busje. Vervolgens waren we pas om half vijf op plaats van bestemming. Dat kwam door het drukke verkeer (daar had een taxi natuurlijk ook last van gehad) en doordat er nog 8 andere mensen afgezet moesten worden voor ons. De tijd die dit allemaal in beslag nam, viel ons tegen. Om die reden zullen we een volgende keer , ondanks het feit dat een taxi voor 2 personen duurder is dan het busje, zeker een taxi nemen vanaf het vliegveld.

Beoordeling door: Alfons D , april 2015

We hebben ongeveer een uur en half moeten wachten op een shuttle. Hoewel we zelf met vijf waren had de shuttle nog vijf andere bestemmingen. Omdat we zo lang moesten wachten zaten we in de file. Wat normaal een namiddag new york moest worden werd niets.

Beoordeling door: Johannes D , april 2015

Een zeer slechte ervaring met deze transfer. Bij aankomst een zeer afgemeten en chagrijnig ontvangst. Moesten 1 uur op de shuttle wachten. Werden uiteindelijk opgehaald door een chauffeur die er overduidelijk geen zin in had. Gooide met de koffers, vertelde niets en reed hard en slecht.
Kortom een waardeloze service en slechte ervaring!!!!