NYC It All: 4-in-1 Sightseeing Pass

 • Tourcode: 2194NYCITALL
 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Uw ticket is tot 14 dagen na het eerste gebruik geldig

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
De NYC It All-sightseeingpas geeft toegang tot vier van de populairste bezienswaardigheden van New York City: het Empire State Building, het Metropolitan Museum of Art (met toegang zonder wachtrij), een Circle Line-cruise en een hop-on hop-off stadstour per dubbeldekkerbus. De pas is 14 dagen na het eerste gebruik geldig. U hebt voldoende tijd om te genieten van deze ervaringen in Manhattan die u zeker niet mag missen.
Wissel uw NYC It All pas in bij het Empire State Building om toegang te krijgen tot de eerste van de vier bezienswaardigheden van de pas: het observatiedek op de 86e verdieping van de wolkenkrabber. Nadat u uw pas voor het eerst hebt gebruikt, hebt u 14 dagen de tijd om alle vier de bezienswaardigheden te bezoeken.

Empire State Building:
neem de lift naar de 86e verdieping van dit beroemde gebouw in New York City en kijk neer op het hart van Manhattan op een hoogte van 320 meter. De 86e verdieping biedt een adembenemend uitzicht van 360 graden met zicht tot maar liefst 130 km ver in elke richting. Behalve het observatiedek in de buitenlucht is er ook een overdekte galerie zodat u ook als het regent van het uitzicht kunt genieten. Uw kaartje is inclusief toegang tot de exposities Sustainability en Dare to Dream, inclusief audiogids.
Metropolitan Museum of Art: met bijna 2 miljoen kunstwerken die 5000 jaar geschiedenis en cultuur beslaan, wordt het Metropolitan Museum of Art - ofwel MET - beschouwd als een van de grootste en musea ter wereld. Naast de permanente collectie en de vele speciale tentoonstellingen kunt u er ook genieten van een uitgebreid arsenaal aan kunst, van het oude Egypte tot Frans impressionisme. Bovendien kunt u de wachtrij overslaan dankzij het toegangsbewijs met voorrang, gebruik maken van een audiogids en deelnemen aan een van de openbare rondleidingen met gids, als u dat wilt.

Circle Line Cruise naar 42nd Street: ervaar de pracht en praal van Manhattan vanaf het water tijdens de Semi-Circle Cruise of de Harbor Lights Cruise met commentaar (elk 1,5 uur, het hele jaar door). Geniet van het uitzicht op het Vrijheidsbeeld, Battery Park, de Manhattan Bridge en de Williamsburg Bridge. U kunt uw pas ook gebruiken voor de seizoensgebonden Liberty Cruise van 70 minuten lang: een ontspannende manier om de mooiste skyline ter wereld te bewonderen en Lady Liberty van dichtbij te zien.
Stadstour per bus: gebruik uw ticket, dat 24 uur geldig is, voor de hop-on hop-off tour, zowel Uptown als Downtown. Tijdens deze gedenkwaardige sightseeingtour per dubbeldekker kunt u uitstappen bij de bezienswaardigheden en wijken die u op eigen houtje wilt bezoeken. De tours worden begeleid door een gediplomeerde gids u onderweg op de belangrijke bezienswaardigheden wijst.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Voor deze tour moet u een papieren voucher overleggen. Geef uw pas af bij het loket van het Empire State Building
Duur:
Uw ticket is tot 14 dagen na het eerste gebruik geldig

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

NYC It All: 4-in-1 Sightseeing Pass

NYC It All

Inbegrepen:
 • Toegangsbewijs voor het observatiedek op de 86e verdieping van het Empire State Building
 • VIP-toegang tot het Metropolitan Museum of Art
 • Semi Circle or Harbor Lights-cruise met Circle Line
 • Eén 24-uursticket voor een hop-on hop-off bustour door de stad
Niet inbegrepen:
 • Extra entreeprijzen
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Uw pas is na het eerste gebruik 14 dagen geldig
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie