NY SKYRIDE en Empire State Building Observatory

 • Tourcode: 2568NYEMPIRE
 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Flexibel

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Koop uw tickets voor NY SKYRIDE en het Empire State Building Observatory tegen een ongelooflijk voordelige prijs en vermijd de drukte! U neemt deel aan een spannende virtuele rondleiding naar de bezienswaardigheden van New York, en bekijkt ze dan in het echt vanuit de uitkijkpost van het wereldberoemde Empire State Building. En met de combinatieticket kunt u zelfs de eerste wachtrij overslaan, zodat u minder tijd hoeft te wachten en meer tijd hebt om New York City te verkennen.

Hoogtepunten

 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Dit '2 halen 1 betalen'-combinatiepakket bevat tickets voor de NY SKYRIDE en het observatiedek van het Empire State Building. Wat een geweldige manier om New York City te bezichtigen!

NY SKYRIDE
De NY SKYRIDE bevindt zich op de 1e verdieping (2nd floor) van het Empire State Building en is een spannende presentatie waarin digitale technologie en speciale effecten, speciaal gemaakte tribunes en zitplaatsen, en een gigantisch scherm worden gecombineerd. U gaat op een verbazingwekkende virtuele reis door, over en onder New York City! De NY SKYRIDE is veilig, leuk en vermakelijk en 365 dagen per jaar geopend.

Het observatiedek van het Empire State Building
Het Empire State Building is zonder twijfel het beroemdste gebouw van New York, en misschien wel van de hele wereld. Het reikt meer dan 400 meter in de hoogte op Manhattan en biedt een adembenemend uitzicht vanaf het observatiedek. Op een heldere dag kunt u naast New York ook de staten Connecticut, New Jersey, Pennsylvania en Massachusetts zien liggen. Geniet van het beroemde panoramische uitzicht en de Art Deco-architectuur van het gebouw. U kunt de hoofdkassa aan de noordkant van het gebouw vermijden, en dit betekent dat u in het hoogseizoen niet in de lange wachtrijen van zo'n 1 tot 2 uur hoeft te staan!

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Empire State Building
Vertrektijd:
NY SKYRIDE:
Zeven dagen per week geopend van 8:00 tot 22:00 uur. De NY SKYRIDE-ervaring begint ongeveer elke tien minuten. De totale ervaring duurt ongeveer een half uur. Deze bestaat uit 2 presentaties over New York City en vervolgens de simulatorbeleving die ongeveer 15 minuten duurt.

Observatiedek van het Empire State Building:
Geopend van 8:00 tot 2:00 uur. Laatste lift naar bovenste verdieping: 1:15 uur. Op feestdagen kunnen speciale openingstijden gelden. Vraag hiernaar als u ter plaatse bent.
Duur:
Flexibel

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

NY SKYRIDE en Empire State Building Observatory

Empire State Building

Inbegrepen:
 • Toegang tot de NY SKYRIDE
 • Toegangsbewijs voor het observatiedek van het Empire State Building
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen
 • Minimumleeftijd voor de NY Skyride is 5 jaar, maar kinderen tot 5 jaar hebben wel gratis toegang tot het observatiedek van het Empire State Building
 • Alle bezoekers van het Empire State Building moeten een geldig identiteitsbewijs laten zien – een rijbewijs, schoolkaart, studentenkaart of paspoort is een acceptabel bewijs. Dit is niet van toepassing op kinderen onder de 18 jaar die worden begeleid door een volwassene met een geldig identiteitsbewijs.
 • Het Empire State Building is volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn toiletten voor minder validen op de 86e verdieping van het observatiedek en ook zijn kijkmuren en verrekijkers lager geplaatst.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.