Tour naar het Metropolitan Museum of Art met toegang zonder wachtrij

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 2 of 3 uur
Van USD 42,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Een van 's werelds grootste kunstmusea, het Metropolitan Museum of Art - ofwel het MET - is zo groot, dat u er gemakkelijk enkele dagen door zou kunnen brengen. Deze tour van 2 of 3 uur slaat spijkers met koppen en neemt u direct mee naar de hoogtepunten van de collectie voor een diepgaande blik. Een deskundige gids laat u kennismaken met een breed spectrum van kunst, sieraden, oude relikwieën en architectuur tijdens deze tour met kleine groep van maximaal 15 personen. Als u deze tour boekt, mag u de wachtrijen overslaan en van mei t/m oktober brengt u ook nog een bezoek aan het dakterras voor uitzicht op Central Park.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Directe bevestiging
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Vermijd de wachtrijen
De onmetelijkheid van de collectie in het Metropolitan Museum of Art, met werken van 6 continenten en meer dan 6000 jaar, maakt het museum zo'n wereldberoemde bezienswaardigheid maar kan bezoekers ook overweldigen. Met deze tour profiteert u van de zorgvuldige planning van uw gids.

U hoeft alleen maar te komen, uw gids te ontmoeten in de lobby en u voor te bereiden op een grote collectie kunst, sculpturen, juwelen, artefacten en architectuur. Selecteer een tour van 2 of 3 uur waarin u een baan rond de aarde maakt zonder Central Park te verlaten. Uw vooraf geboekte ticket garandeert ook dat u geen tijd verspilt met in de rij staan.

Bekijk het reisplan hieronder voor informatie over elke optie.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Metropolitan Museum of Art
Vertrektijd:
Januari - februari
Donderdagen en 3 januari: 10:45 uur
Zaterdag: 15:00 uur

Maart - mei
Maandag, vrijdag: 10:45 uur
Zaterdag: 15:00 uur

Juni t/m oktober
Maandag, donderdag, vrijdag: 10:45 uur
Zaterdag: 15:00 uur

November tot december
Donderdagen en 21 november, 24 november, 26 december, 27 december, 29 december: 10:45 uur
Zaterdagen en 26 november: 15:00 uur
Duur:
2 of 3 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Exprestour van 2 uur
Code: 2HR

Express-tour van 2 uur door het Metropolitan Museum of Art

Engels
Van
USD 42,00
Prijsgegevens
Uitgebreide tour van 3 uur
Code: 3HR

Uitgebreide tour van 3 uur door het Metropolitan Museum of Art

Engels
Van
USD 52,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour naar het Metropolitan Museum of Art met toegang zonder wachtrij

The Met

Inbegrepen:
 • Entree
 • Plaatselijke gids
 • Wachtrijloze toegang
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (aangeraden)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Sommige kunstwerken zijn mogelijk niet beschikbaar afhankelijk van het rouleren van tentoonstellingen
 • Dakterras is alleen toegankelijk van mei t/m oktober, als het weer dat toelaat
 • Het is niet toegestaan om foto's met flitser of selfiestick te maken
 • Het museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Als u de hoofdingang niet via de trap kunt bereiken, is er een 1 blok naar het zuiden een ingang (81st Street en 5th Avenue). De balie geeft u een tijdelijke pas en laat u met de lift gaan om naar uw groep in de hoofdlobby te gaan
Reisplan:
Exprestour van 2 uur: Begin de tour in het oude Egypte waar zeer goed bewaard gebleven tombes en doodskisten te zien zijn. Bekijk de diorama's en ontdek hoe het leven was ten tijde van Toetanchamon. Ook leert u meer over verschillende begrafenisrituelen en ziet u fantastische mummies.
En sla de Tempel van Dendur niet over, een oude Egyptische tempel. Hoor meer over de interessante geschiedenis van de tempel van uw gids en over de link met Jacqueline Kennedy Onassis.
Laat Egypte achter u en slenter door het museum, kijkend naar de kostbare historische voorwerpen, zoals de wapenrusting van koning Hendrik VIII en de kelk van Antiochië, volgens sommige geschiedkundigen en geschiedenisliefhebbers de echte Heilige Graal. Nadat u de Griekse en Romeinse standbeelden hebt bekeken, gaat u naar de tweede verdieping om 19e-eeuwse schilderijen te bekijken. Bewonder de werken van Vincent van Gogh, de Waterlelies van Monet en het beroemde beeld van Auguste Rodin, De Denker.
Als u voldoende expressionisme hebt gezien, gaat u naar het dakterras om te genieten van het uitzicht op Central Park en de skyline van Manhattan. De tour eindigt hier maar u bent natuurlijk van harte welkom om zo lang op het dak te blijven als u wilt. Geniet van een hapje of een drankje (op eigen kosten).
Uitgebreide tour van 3 uur: Nadat u dezelfde ruimten hebt bekeken als die van de tour van 2 uur, verlaat u het dakterras en gaat u samen met uw gids weer het museum in. Doe u te goed aan de Nederlanders, met name de Gouden Eeuw van Nederlandse schilderkunst. Bekijk schilderijen van meesters als Vermeer en Rembrandt, en ga verder naar de collecties van de Italiaanse en Spaanse schilders. Bewonder werken van El Greco en vervolgens van de beroemde De dood van Socrates van Jacques-Louis David.

Vervolgens een beetje schandaal als uw gids u het verhaal vertelt over de beruchte Madame X van John Singer Sargent. Vervolgens voelt u zich klein bij het immense Washington Crossing the Delaware, één van de bekendste schilderijen in de Verenigde Staten.
Blijf even hangen bij kunstwerken die uw fantasie bezighouden en geniet van voldoende tijd om uw gids allerlei vragen te stellen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie