Viator

Madame Tussauds New York

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Flexibel

Speciale aanbieding
USD 37,03  Bespaar  USD 5,54

Van USD 31,49

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

De vermelde prijs is inclusief een korting tot 14% op de lokale toegangsprijs!

Uw reis naar 'de stad die nooit slaapt' is niet compleet zonder een bezoek aan het wereldberoemde Madame Tussauds New York. Meer dan 200 levensechte poppen van uw favoriete celebrity's staan u op te wachten voor deze unieke ervaring aan Times Square.

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Ideaal voor families
Uw reis naar New York is niet compleet zonder een bezoek aan het wereldberoemde Madame Tussauds, midden op Times Square. Grijp uw kans om meer dan 200 levensechte wassen beelden van de grootste sterren en iconen uit de showbizz, sportwereld en de geschiedenis van dichtbij te bekijken. Van Marilyn en Madonna tot Lady Gaga: er is een ster voor iedere generatie.

In Madame Tussauds New York maakt u kennis met de magie van het 4D-theater, waar de spannende 3D-technologie wordt gecombineerd met de nieuwste speciale 4D-effecten! Bewonder de beroemdheden van New York in 'The Spirit of New York', of voel hoe het is om in de schijnwerpers te staan tijdens een 'Opening Night Party' waar u langs een zee van fototoestellen moet om uw grote entree te maken.

Ervaar bij de nieuwe Ghostbusters: Dimensions hoe het is om een ghostbuster te zijn. Ga in een appartementencomplex in New York op zoek naar bovennatuurlijke vijanden en vang ze. Hier komen fysieke rekwisieten en decors, real-time interactieve effecten en virtual reality-technologie samen!

Wanneer u uw kaartjes selecteert, kunt u kiezen uit vier opties:
 • Beroemdhedenkaartje - inclusief toegang tot Madame Tussauds New York en Marvel 4D-bioscoopervaring
 • Super Hero-kaartje - naast het Beroemdhedenkaartje krijg u uw eigen wassenhand als souvenir (opmerking: deelnemers moeten 9 jaar of ouder zijn)
 • Ghostbusters: Dimensions - naast het Super Hero-kaartje, krijgt u ook toegang tot de Ghostbusters: Dimensions Hyper-Reality-ervaring (deelnemers moeten langer zijn dan 1,22 m en 13 jaar of ouder zijn)
 • Toegang en cruise - inclusief Beroemdhedenkaartje en hop-on hop-off boottocht

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Times Square
Vertrektijd:
Zondag - donderdag: 10:00 - 20:00 uur (laatste toegang om 20:00 uur)
Vrijdag en zaterdag: 10:00 - 22:00 uur (laatste toegang om 22:00 uur)

Let op: Madame Tussauds New York heeft mogelijk ruimere openingstijden in het hoogseizoen of sluit mogelijk eerder voor speciale evenementen, zonder aankondiging. Het is raadzaam dat u voorafgaand aan uw reisdatum de openingstijden bevestigt.
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Silver Ticket
Code: STAND_18/19

VIP Lane Admission to Madame Tussauds New York

Van
USD 31,49
Prijsgegevens
Gold Ticket
Code: SUPERHERO_18/19

VIP Lane Admission to Madame Tussauds New York and Marvel 4-D Cinema Experience

Van
USD 35,99
Prijsgegevens
Platinum Ticket
Code: GHOSTBUSTERS_18/19

VIP Lane Admission to Madame Tussauds New York, Marvel 4-D Cinema Experience and Ghostbusters: Dimension Hyper-Reality Experience

Van
USD 57,69
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

Inbegrepen:
  • Beroemdhedenkaartje - toegang tot Madame Tussauds en Marvel 4D
  • Super Hero-kaartje - toegang tot Madame Tussauds, Marvel 4D en een wassenhand als souvenir
  • Ghostbusters: Dimension-kaartje - toegang tot Madame Tussauds, Marvel 4D, een wassenhand als souvenir en Ghostbusters Dimension
  • Pas met hop-on hop-off cruise - toegang tot Madame Tussauds en Marvel 4D en korting op hop-on hop-off cruise
  • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:

 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Madame Tussauds New York is toegankelijk voor gehandicapten. Op aanvraag zijn er rolstoelen beschikbaar bij de kassa, op basis van beschikbaarheid
Reisplan:
Première!
Klik! Flits! Loop langs de zee van camera's en maak een grootse entree bij de premièreparty met vele sterren. Sta oog in oog met Oscar-winnaars zoals Angelina Jolie, George Clooney en nog veel meer. Vang de nieuwste roddels op en poseer terwijl u kletst met de beroemdste sterren ter wereld.

Film & TV

Licht aan! Fototoestel! Actie! Straal naast Marilyn Monroe, werk als stuntman voor Bruce Willis of stap op een fiets om E.T. naar huis te brengen. Kies uw droomrol op de set met de grootste tv-sterren! Poseer met Sofia Vergara en laat de komiek in u vrij als Lucy's partner. Versla het nieuws live met Anderson Cooper voordat u zich comfortabel installeert op de bank bij Oprah voor een diepte-interview. Het is hoog tijd om televisiegeschiedenis te schrijven! Zie de sterren uit klassieke films van de gouden eeuw van het witte scherm, bloedstollende blockbusters en de belangrijkste tv-momenten!

Culture Room
Dit is uw kans om geschiedenis te schrijven met een aantal van de grootste intellectuelen uit de geschiedenis! Studeer E=MC2 met Einstein, laat Maya Angelou u inspireren en verken uw abstracte kant met Salvador Dalí.

Music Zone
Doe mee met de populairste hedendaagse artiesten tijdens een onvergetelijk optreden in het hart van Times Square! Neem het podium over in de overrompelende Music Zone. Zin om een spetterende show geven? Zing keihard mee met Katy Perry, drop beats met Diddy and ga in de felle spotlichten uit uw dak met Lady Gaga.

Sports Zone
Bent u opgewassen tegen een paar van de grootste sportlegendes van de geschiedenis? Daag Carmelo Anthony uit op de baan, boks tegen Evander Holyfield, pitch naar Derek Jeter of blijf met Eli Manning in de kleedkamer rondhangen in de Sports Zone.

Marvel 4D Experience
Betreed het supergeheime commandocentrum om uw superkrachten vrij te maken, samen met de Hulk, Spiderman, Thor en nog vele anderen. U wordt op de proef gesteld en beleeft een spannende finale in de 'Marvel Superheroes Cinema 4D Experience'!

Ghostbusters-ervaring
Tot leven gebracht met moderne technologie, authentieke rekwisieten, kostuums, een voertuig, gadgets en exclusieve content die is ontworpen om gasten via meerdere scènes geïnspireerd op de film angst aan te jagen. Verken het hoofdkwartier van de Ghostbusters en ervaar de epische finale waarin u deelneemt aan een spokenjacht om New York te redden van een paranormale schurk.

Kong: Skull Island
Loop een tropisch avontuur binnen als u het beruchte Skull Island betreedt. Zodra u binnen bent, krijgt u gezelschap van de nieuwe Captain James Conrad (Tom Hiddleston) en begint u uw epische avontuur!

The Gallery
De grootste wereldleiders en invloedrijke figuren wachten op u bij The Gallery! Voordat u de geschiedenis herschrijft, kunt u een onderonsje hebben met de historische gasten zoals George Washington, prinses Diana en Nelson Mandela.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: W.M.P V , december 2014

Is wel leuk om een keer te zien. Maar het is niet zo heel groot en er ontbreken veel beroemde mensen. Ik vind het Madamme Tussaud in Amsterdam mooier.