Madame Tussauds New York

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Flexibel

Speciale aanbieding
USD 37,02  Bespaar  USD 5,53

Van USD 31,49

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

De vermelde prijs is inclusief een korting tot 14% op de lokale toegangsprijs!

Uw reis naar 'de stad die nooit slaapt' is niet compleet zonder een bezoek aan het wereldberoemde Madame Tussauds New York. Meer dan 200 levensechte poppen van uw favoriete celebrity's staan u op te wachten voor deze unieke ervaring aan Times Square.

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Ideaal voor families
Bij een bezoek aan New York mag een bezoek aan het wereldberoemde Madame Tussauds niet ontbreken. Met meer dan 200 wassen replica's van bekende figuren, van acteurs en muzikanten tot atleten en wereldleiders.

Zie 's werelds grootste denkers, leiders en invloedrijke figuren, zoals Abraham Lincoln, Albert Einstein en Paus Franciscus. Maak een reis door de afgelopen 100 jaar popcultuur met Marilyn Monroe, Frank Sinatra en Michael Jackson. En mis de interactieve Sports Zone niet: ga in het veld staan naast Carmelo Anthony van de New York Knicks, sla een ace tegen Serena Williams en neem plaats aan de zijlijn met Eli Manning, quarterback van de New York Giant.

Marvel Super Heroes 4D is een belevenis die u niet mag missen. Bekijk een aantal van Marvel het meest geliefde superhelden, zoals Iron Man, Captain America en Thor.

De Ghostbusters Experience bij Madame Tussauds New York, waarin de film tot leven wordt gebracht als nooit tevoren, is nu geopend. Naast deze meeslepende omgeving, die op meerdere zintuigen inspeelt, is Ghostbusters: Dimension (bijkomende kosten) een unieke VR-ervaring (Virtual Reality) op basis van de Ghostbusters-film. 

U kunt kiezen uit 4 verschillende opties:
 • Silver Ticket — inclusief toegang tot Madame Tussauds New York en Marvel 4D-bioscoopervaring
 • Gold Ticket — naast het Beroemdhedenkaartje krijg u uw eigen wassenhand als souvenir (opmerking: deelnemers moeten 9 jaar of ouder zijn)
 • Platinum Ticket - naast het Super Hero-kaartje, krijgt u ook toegang tot de Ghostbusters: Dimensions Hyper-Reality-ervaring (deelnemers moeten langer zijn dan 1,22 m en 13 jaar of ouder zijn)

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Times Square
Vertrektijd:
Zondag - donderdag: 10:00 - 20:00 uur (laatste toegang om 20:00 uur)
Vrijdag en zaterdag: 10:00 - 22:00 uur (laatste toegang om 22:00 uur)

Let op: Madame Tussauds New York heeft mogelijk ruimere openingstijden in het hoogseizoen of sluit mogelijk eerder voor speciale evenementen, zonder aankondiging. Het is raadzaam dat u voorafgaand aan uw reisdatum de openingstijden bevestigt.
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Silver Ticket
Code: STAND_18/19

VIP-rij-toegang tot Madame Tussauds New York

Van
USD 31,49
Prijsgegevens
Gold Ticket
Code: SUPERHERO_18/19

VIP-rij-toegang tot Madame Tussauds New York en Marvel 4D-bioscoopervaring

Van
USD 35,99
Prijsgegevens
Platinum Ticket
Code: GHOSTBUSTERS_18/19

VIP-rij-toegang tot Madame Tussauds New York, Marvel 4D-bioscoopervaring en Ghostbusters: Dimension Hyper-Reality-ervaring

Van
USD 57,69
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

Inbegrepen:
  • Beroemdhedenkaartje - toegang tot Madame Tussauds en Marvel 4D
  • Super Hero-kaartje - toegang tot Madame Tussauds, Marvel 4D en een wassenhand als souvenir
  • Ghostbusters: Dimension-kaartje - toegang tot Madame Tussauds, Marvel 4D, een wassenhand als souvenir en Ghostbusters Dimension
  • Pas met hop-on hop-off cruise - toegang tot Madame Tussauds en Marvel 4D en korting op hop-on hop-off cruise
  • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Madame Tussauds New York is toegankelijk voor mindervaliden. Rolstoelen zijn beschikbaar bij de kassa en worden afgegeven op volgorde van aanvraag
 • Ghostbusters: Dimension — kinderen moet ten minste 1,22 m lang zijn om deel te kunnen nemen
Reisplan:
Première!
Klik! Flits! Loop langs de zee van camera's en maak een grootse entree bij de premièreparty met vele sterren. Sta oog in oog met Oscar-winnaars zoals Angelina Jolie, George Clooney en nog veel meer. Vang de nieuwste roddels op en poseer terwijl u kletst met de beroemdste sterren ter wereld.

Film & TV

Licht aan! Fototoestel! Actie! Straal naast Marilyn Monroe, werk als stuntman voor Bruce Willis of stap op een fiets om E.T. naar huis te brengen. Kies uw droomrol op de set met de grootste tv-sterren! Poseer met Sofia Vergara en laat de komiek in u vrij als Lucy's partner. Versla het nieuws live met Anderson Cooper voordat u zich comfortabel installeert op de bank bij Oprah voor een diepte-interview. Het is hoog tijd om televisiegeschiedenis te schrijven! Zie de sterren uit klassieke films van de gouden eeuw van het witte scherm, bloedstollende blockbusters en de belangrijkste tv-momenten!

Culture Room
Dit is uw kans om geschiedenis te schrijven met een aantal van de grootste intellectuelen uit de geschiedenis! Studeer E=MC2 met Einstein, laat Maya Angelou u inspireren en verken uw abstracte kant met Salvador Dalí.

Music Zone
Doe mee met de populairste hedendaagse artiesten tijdens een onvergetelijk optreden in het hart van Times Square! Neem het podium over in de overrompelende Music Zone. Zin om een spetterende show geven? Zing keihard mee met Katy Perry, drop beats met Diddy and ga in de felle spotlichten uit uw dak met Lady Gaga.

Sports Zone
Bent u opgewassen tegen een paar van de grootste sportlegendes van de geschiedenis? Daag Carmelo Anthony uit op de baan, boks tegen Evander Holyfield, pitch naar Derek Jeter of blijf met Eli Manning in de kleedkamer rondhangen in de Sports Zone.

Marvel 4D Experience
Betreed het supergeheime commandocentrum om uw superkrachten vrij te maken, samen met de Hulk, Spiderman, Thor en nog vele anderen. U wordt op de proef gesteld en beleeft een spannende finale in de 'Marvel Superheroes Cinema 4D Experience'!

Ghostbusters-ervaring
Tot leven gebracht met moderne technologie, authentieke rekwisieten, kostuums, een voertuig, gadgets en exclusieve content die is ontworpen om gasten via meerdere scènes geïnspireerd op de film angst aan te jagen. Verken het hoofdkwartier van de Ghostbusters en ervaar de epische finale waarin u deelneemt aan een spokenjacht om New York te redden van een paranormale schurk.

Kong: Skull Island
Loop een tropisch avontuur binnen als u het beruchte Skull Island betreedt. Zodra u binnen bent, krijgt u gezelschap van de nieuwe Captain James Conrad (Tom Hiddleston) en begint u uw epische avontuur!

The Gallery
De grootste wereldleiders en invloedrijke figuren wachten op u bij The Gallery! Voordat u de geschiedenis herschrijft, kunt u een onderonsje hebben met de historische gasten zoals George Washington, prinses Diana en Nelson Mandela.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: W.M.P V , december 2014

Is wel leuk om een keer te zien. Maar het is niet zo heel groot en er ontbreken veel beroemde mensen. Ik vind het Madamme Tussaud in Amsterdam mooier.