Gospeltour op woensdagochtend in Harlem

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Flexibel
Van USD 65,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de levendige geschiedenis en het muzikale erfgoed van Harlem op een gospeltour op een doordeweekse ochtend. U komt langs prachtige rijtjeshuizen en leert meer over de beroemde, voormalige inwoners van Harlem. Neem deel aan een opwekkende ochtenddienst met het getalenteerde ARC-gospelkoor, dat het afkickprogramma in de gemeenschap ondersteunt. Boek eventueel een heerlijke lunch bij Sylvia's erbij. Dit is een lokale eetgelegenheid die bekend staat om het beste soulvoedsel van New York.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Fantastische verkenning van de stad
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Familievriendelijk
Breng een ochtend door in de rijke en eclectische cultuur van Harlem. U ontmoet uw gids 's ochtends in de buurt van Times Square en stapt in een comfortabele bus voor de rit in noordelijke richting naar Harlem. Bewonder de statige huizen en historische gebouwen van Strivers Row en Sylvan Terrace en bekijk muzikale bezienswaardigheden zoals het Apollo Theater, waar de populairste namen uit de jazz- en R&B-wereld de afgelopen decennia optraden.
Ga verder naar een plaatselijke kerk om deel te nemen aan een inspirerende ochtenddienst met het ontroerende gezang van het ARC-gospelkoor. Dit gemeenschapskoor ondersteunt de behandelingen van drugsverslaafden in het Addicts Rehabilitation Center, het oudste afkickprogramma van New York.
Als u kiest voor de upgrade met lunch kunt u na de gospeldienst genieten van een heerlijke maaltijd bij Sylvia's restaurant. Deze bekende plek in Harlem is opgericht door de 'koningin van soulgerechten' en serveert specialiteiten met zuidelijke inspiratie, zoals gebakken kip, gekruide spareribs, kool en maïsbrood. 
's Middags aan het einde van de tour wordt u door uw chauffeur afgezet op het oorspronkelijke vertrekpunt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vlakbij Times Square op Eighth Avenue
Vertrektijd:
09:00 uur
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Harlem Gospeltour
Code: TOUR

Alleen gospeltour in Harlem, vertrek om 09:00 uur

Engels
Van
USD 65,00
Prijsgegevens
Gospeltour en lunch in Harlem
Code: LUNCH

Gospeltour in Harlem inclusief soul food-lunch, vertrek om 09:00 uur

Engels
Van
USD 115,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Gospeltour op woensdagochtend in Harlem

Harlem Wednesday-Morning Gospel Tour
©4323588

Inbegrepen:
 • Gospeldienst
 • Stop bij het Schomburg Center for Research in Black Culture
 • Wandeltour door woonwijken van Harlem
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken (tenzij lunchoptie is geselecteerd)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en jonger.
 • Er kunnen kerkdiensten worden gehouden in de Bronx. Ook in dat geval volgt de tour het reisplan voor Harlem
 • Korte broeken en hemdjes zijn niet toegestaan op deze tour. Harlem Spirituals Inc. behoudt zicht het recht voor om ongepast geklede klanten zonder terugbetaling te weigeren

Veelgestelde vragen

V: Wat is Soul Food?
A:Soul Food is traditioneel Afro-Amerikaans voedsel dat afkomstig is uit het zuiden van de Verenigde Staten. Vandaag de dag is het een extreem populaire kookstijl. Het bestaat uit gekruide ribbetjes, kool, gebakken vis en kip, vers gebakken maisbrood en enkele bijgerechten, zoals kousenband, okra of macaroni en kaas.

V: Wordt er tijdens de tour gewandeld?
A: Klanten worden uitgenodigd de wijken die worden bezocht, wandelend te verkennen. De gemiddelde wandeling duurt ongeveer 15 minuten.

V: Zijn de tours rolstoelvriendelijk?
A: Als de touroperator vooraf op de hoogte wordt gesteld, kunnen klanten met een rolstoel die wel enige mobiliteit hebben op de voorste rij in de tourbus zitten. Hun rolstoel wordt opgeborgen in de bagageruimte van de bus. Klanten met speciale behoeften moeten door iemand worden begeleid om hen te helpen instappen in de bus.

Voor passagiers die absoluut niet kunnen lopen of niet beschikken over een inklapbare rolstoel raden we u aan om dit ten minste 3 weken van tevoren door te geven, zodat wij een bus met een passagierslift kunnen reserveren.

Rolstoelliften hebben een afmeting van 49 x 28 inch (125 x 71 cm) en een maximale gewichtslimiet van 320 kg. We vragen u de afmetingen en het model van de rolstoel door te geven, aangezien de lift mogelijk te klein is voor scootmobielen en andere grote elektrische rolstoelen. Maximaal één persoon in een rolstoel per bus. 

Bij privétours kan worden gebruik gemaakt van een oprijplaat.

Veel van de kerken die we bezoeken, hebben trappen. Om de toegang voor kerkgangers in een rolstoel te vergemakkelijken, is bij vrijwel alle kerken wel een draagbare oprijplaat beschikbaar. 

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Temple Banoyi Z , april 2014

It was awesome. I sang with the choir.
It changed my view of Harlem.
A must do when in New York.

Beoordeling door: Cecilia K , juni 2013

Was een leuke tour. Andere indruk gekregen van harlem

Beoordeling door: J.H. V , december 2014

Heel erg leuke tour met een bevlogen en ervaren gids. Veel informatie die je niet zo zeer in boekjes kunt vinden. De bijbehorende gospelshow was wel wat commercieel maar desondanks de moeite waard.

Beoordeling door: Mirjam V , januari 2014

Bert Nice gospel singers! Peggy, our guide, was top of the Bill.

Beoordeling door: Nancy V , juni 2014

Onze tour kwam niet overeen met wat in het programma stond. and quot;Stop bij het Schomburg Center for Research in Black Culture and quot; hebben wij niet gehad. Ook de and quot;Wandeltour door woonwijken van Harlem and quot; was niet meer dan 2 busstops met telkens een wandeling van om en bij de 5 minuten.
We hebben eigenlijk van 9 tot 11 in de bus gezeten en onderweg maar 2 korte stops gemaakt. Ook vonden wij het spijtig dat we geen foto's mochten nemen tijdens de gospel. Wij hadden deze tour geboekt inclusief soul food maar vonden dit geen toffe ervaring. Gewoon met z'n allen aan 2 lange rijen tafels in een minder aangename ruimte. Ik denk dat de kostprijs voor deze uitstap toch meer dan voldoende was dat je dan ook wel iets meer comfort zou aangeboden mogen krijgen. Wij waren met 4 en vonden dit geheel niet zijn geld waard.