Harlem Soul Food and Jazz avondtour

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 175,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak een tour door Harlem - het centrum van jazz- en bebopmuziek - en geniet daarna van soul food en een jazz-show in een bekende club, bijvoorbeeld de Cotton Club. Na het verkennen van de historische wijk met een professionele gids gaat u genieten van heerlijke gerechten zoals knapperige gefrituurde kip, gekruide ribbetjes en maïsbrood bij Sylvia's restaurant. U herleeft de swingende nachten van de jaren '20 met een jamsessie in een van hipste clubs van Harlem. Er is geen betere manier om kennis te maken met de uiteenlopende geschiedenis, muziek en gerechten van Harlem.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Diner inbegrepen
Ontdek de muzikale erfenis van Harlem, met onder andere kerken, spirituele centra en het swingende nachtleven tijdens deze 5 uur durende tour, die 's avonds vertrekt in de buurt van Times Square. U hoort van een deskundige gids alles over de rol die Harlem speelde in de geschiedenis van de jazz. Luister naar de verhalen over de meest bekende muzikanten die New York haar muzikale randje gaven.

Rijd langs de plek van de oorspronkelijke Cotton Club, waar Duke Ellington en Lena Horne urenlang een menigte van over de hele wereld vermaakten. Bekijk de Savoie Ballroom waar Benny Goodman en je Webb elkaar bestreden tijdens hun 'battle of the bands,' en waar dansstijlen als de Charleston, de lindy hop en de Big Apple stevig voet aan de grond kregen in de Amerikaanse cultuur.

Maak een foto van Harlems wereldberoemde Apollo Theater, waar artiesten als James Brown optraden en stelt u zich het tijdperk eens voor waarin Sarah Vaughan en Ella Fitzgerald de populaire 'nacht der amateurs' wonnen. U komt langs Minton's Playhouse, waar bebop ontstond en waar Charlie Parker, Miles Davis en Thelonious Monk de traditie van jamsessies begonnen.

Na uw tour door Harlem wordt u getrakteerd op een traditioneel familiediner in Sylvia's restaurant 'Queen of Soul Food'. Geniet van traditionele Afrikaans-Amerikaanse gerechten, geïnspireerd door gerechten die afkomstig zijn uit de zuidelijke staten van de VS, zoals gekruide ribbetjes, kool, gebakken vis en gefrituurde kip, maïsbrood en enkele bijgerechten zoals zwartoogbonen, okra of macaroni met kaas.

Na het eten vergezelt uw gids u naar een lokale jazzclub in Harlem, waar twee gratis drankjes zijn inbegrepen en de muziek de pan uit swingt. Op maandag gaat u naar de gerenoveerde Cotton Club in Harlem, waar u kunt dansen op het ritme van een lokale band met twaalf muzikanten (dansles inbegrepen). Proef de levendige sfeer van een andere club en geniet van een jazz- of rhythm & blues-band.

Uw nachtelijke uitspatting eindigt als u om middernacht weer wordt afgezet in de buurt van Times Square.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vlakbij Times Square op Eighth Avenue
Vertrektijd:
Maandag en donderdag - 19:00 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks middernacht terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Jazz avondtour
Code: TOUR

Tour van Harlem, inclusief jazzshow en Soul Food-diner, vertrek om 19:00 uur

Engels
Van
USD 175,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Harlem Soul Food and Jazz avondtour

Cotton Club, Harlem
©1001617

Inbegrepen:
 • Tour door Harlem
 • Jazzconcert
 • Soul Food-diner in familiestijl
 • Twee gratis drankjes in de club
 • Metrokaartje naar Harlem met de A-trein en terugreis naar midtown per minibus
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Drankjes (tijdens het diner)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Deze rondleiding bestaat voor een klein deel uit wandelingen
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • De minimumleeftijd voor alcoholconsumptie is 21 jaar
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Nadine A , januari 2014

is echt wel een leuke tour we hadden leuk gezelschap en de gids was echt een geweldige man en de chauffeur ook we hebben echt veel gelachen