Empire State Building-kaartjes - observatiedek en optioneel wachtrij overslaan

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: Varieert
Van USD 37,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Het meest beroemde gebouw ter wereld is een must voor iedereen die New York bezoekt. Het gebouw in het hart van Manhattan staat bekend om het spectaculaire uitzicht van 360 graden, waar u in het observatorium zowel binnen als buiten van kunt genieten. Beleef de geschiedenis terwijl u door dit Art Deco-meesterwerk loopt, en bewonder de gerestaureerde lobby en muurschilderingen. Download onze gratis multimedia-app en beleef de tentoonstellingen over de constructie van het gebouw. U komt ook te weten hoe het Empire State Building een van de meest energiezuinige gebouwen ter wereld werd. Het gebouw is geopend van 8:00 tot 2:00 uur en is voorzien van een souvenirwinkel met exclusieve artikelen. Ook zijn er enkele eetgelegenheden, waaronder de State Grill and Bar die heerlijke gerechten serveert. Het is gelegen in het hart van New York City, op loopafstand van zowel Times Square als Madison Square en in dezelfde straat als Macy's.

Talen tour

Audio Engels

Hoogtepunten

 • Vermijd de wachtrijen
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Familievriendelijk
Het Empire State Building staat dag en nacht voor u klaar. Bekijk de zonsondergang die New York warm oranje, rood en geel laat kleuren, en blijf wat langer om over de hele stad het licht aan te zien gaan. Bij een later bezoek kunt u genieten van livemuziek (alleen in het weekend) bij het licht van de stad en de sterren. Wanneer u het gebouw ook bezoekt, u kunt altijd de magie beleven zonder te hoeven wachten.

Er zijn 3 rijen voor het observatiedek van het Empire State Building: de beveiligingsrij (verplicht voor alle bezoekers), de ticketrij en de liftrij. U kunt direct doorlopen naar de poortjes met uw voucher.

Upgrade naar VIP Express Experience
Sla de wachtrijen over bij uw bezoek aan het hoogste punt van Manhattan! Met de VIP Express Experience-voucher kunt u direct vooraan aansluiten in elke rij en kostbare tijd besparen die u kunt besteden aan alle andere beroemde hoogtepunten van New York. Verspil uw kostbare vakantietijd niet in een wachtrij —er is geen snellere manier om bij de top van het Empire State Building te komen!

U wordt begroet op de eerste verdieping om uw kaart in te wisselen voordat u bij de beveiliging komt, waardoor u uw vouchers niet hoeft te verzilveren bij de kassa. U krijgt ook een speciale polsband om u te identificeren als een VIP Express Experience-kaarthouder.

De VIP Express Experience-kaart komt vooral van pas van Memorial Day tot en met Labor Day, van Thanksgiving tot en met nieuwjaarsdag (gehele dag) en tijdens alle weekends met feestdagen. Op andere momenten gedurende het jaar wordt de kaart aanbevolen voor bezoeken tussen 11:00 en 14:00 uur, en een uur voor en na zonsondergang. Er wordt een beperkt aantal kaarten verkocht, waardoor de gemiddelde wachttijd minder dan 5 minuten bedraagt. Er kunnen geen garanties worden gedaan over de specifieke wachttijd, alleen over de wachtrijvoorrang.

Voucher kan binnen een jaar na de oorspronkelijk geselecteerde datum worden ingewisseld - plan uw bezoek rondom het weer!


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Empire State Building
Vertrektijd:
8:00 tot 2:00 uur

  Laatste lift naar bovenste verdieping: 1:15 uur

  4 juli: het observatorium sluit om 19:00 uur voor het jaarlijkse vuurwerk en gaat na afloop van de vuurwerkshow, rond 22:00 uur, weer open. 

Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen Toegangskaart
Code: ADON

Algemeen toegangsbewijs voor het observatiedek van het Empire State Building. Exclusief Express Pass-privileges

Engels
Van
USD 37,00
Prijsgegevens
VIP Express Experience
Code: ADMFOL

VIP Express Experience: voorrang bij de beveiligingsrij, ticketrij en liftrij op de 1e, 79e en 85e verdieping van het Empire State Building. Inclusief audiorondleiding

Engels
Van
USD 65,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Empire State Building-kaartjes - observatiedek en optioneel wachtrij overslaan

CC

Inbegrepen:
 • Toegang tot het observatiedek
 • U krijgt bij toegang tot het Empire State Building een gratis multimedia-tourapp. Download de applicatie helemaal gratis uit de Apple Store of Google Play of maak ter plaatse verbinding met WiFi.
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Toegang tot het observatiedek op de 101e verdieping
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Vouchers zijn geldig tot een jaar na de geselecteerde reisdatum
 • Er wordt geen vergoeding gegeven om reden van weersomstandigheden, lange rijen of wachttijden bij het gebouw.
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Toegangskaarten voor kinderen van 0-5 jaar zijn gratis en kunnen bij aankomst worden afgehaald bij de balie
 • Toegang zonder wachten is alleen mogelijk met een VIP Express Experience-toegangskaart
Observatiedek op 101e verdieping:
Toegangstickets voor het observatiedek op de 101e verdieping worden verkocht bij het loket op de eerste verdieping van het gebouw. Entreekosten: USD 20 naast de kosten voor een standaard toegangskaartje.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: Carine D , juli 2016

Leuk dat we elke wachtrij mochten overslaan. De moeite waard om te bezoeken. Met dit ticket mag je wel maar één keer de toren bezoeken, terwijl je met een city pass met hetzelfde biljet dit 2 keer op een dag mag doen 1 keer overdag en 1 keer 's avonds na 10PM .

Beoordeling door: J.M. V , mei 2016

Geweldig om hier bovenop te staan!

Beoordeling door: marc d , juni 2015

We hadden pech dat met het goede weer er toch bovenaan het drommig was en we geen giec scherpte zicht hadden

Beoordeling door: Cornelis W , mei 2015

Prachtig uitzicht. We konden zo doorlopen.

Beoordeling door: Tim G , december 2014

Onvergetelijke ervaring om tijdens een thunderstorm (in de verte) op het observation deck te staan. Prachtige foto's kunnen nemen. Let op: je mag hier geen statief mee naar boven brengen!

Beoordeling door: nadia , december 2014

best view ever!!!!

Beoordeling door: Marlies V , december 2014

Eerlijk is eerlijk, de optie 'wachtrij overslaan' was top! We kwamen om half 5 aan in de wetenschap dat het 5 uur helemaal donker zou zijn. Omdat we maar twee dagen in NY zouden zijn hadden we 'wachtrij overslaan' genomen. Om 4.45u stonden we boven. Zoef, met behulp van het personeel, zo langs alle wachtenden heen. Ik denk dat we er anders zeker 2 uur over gedaan zouden hebben. Fantastisch! Zonsondergang op de big apple vanaf het Empire state building! De extra investering dus dubbel en dwars waard.

Beoordeling door: Ellen H , december 2013

Het werkte perfect. We konden zo door naar boven. Prachtig uitzicht.

Beoordeling door: Paul Clauwaert , Belgium, juli 2013

Met de express line koninklijke service.Prachtig uitzicht vanop verdiep 102.

Beoordeling door: Mechteld V , mei 2015

Je moet het gezien hebben echter het blijft een dure excursie voor hetgeen je krijgt te zien.