Viator

Hop-on hop-off stadstour door New York

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 35,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Bekijk het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge, Central Park en een heleboel andere topattracties in de stad New York op deze hop-on hop-off tour. Met uw 24-uurs, 48-uurs of 72-uurs pas kunt u de Big Apple met gemak verkennen en naar informatief audiocommentaar aan boord luisteren terwijl u uw gekozen wijken in New York City bekijkt: Lower Manhattan, Uptown en Harlem, Brooklyn of de Bronx. Kies uw route, stel uw eigen sightseeingplan samen en stap zo vaak u maar wilt in en uit. Met de 48-uurs en 72-uurs pas kunt u genieten van alle vier de routes!

Talen tour

Audio Engels
Audio Nederlands
Wissel uw 24-, 48- of 72-uurs sightseeingpas in bij het CitySights NY Visitor Centre en ga daarna naar het beginpunt van de hop-on hop-off tour. Leun achterover en ontspan terwijl u door New York City rijdt aan boord van een open dubbeldekker met 360-graden uitzicht en informatief commentaar aan boord. Uw gids biedt live commentaar, wijst u op de beste bezienswaardigheden en vermaakt u met interessante feiten en verhalen. U kunt ook naar audiocommentaar luisteren, beschikbaar in 11 talen.

Met de 24-uurs pas kunt u kiezen uit een van de volgende routes die New Yorks belangrijkste stadsdelen belichten. Of kies voor de 48-uurs of 72-uurs pas voor onbeperkt reizen op alle routes!

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Citysightseeing Visitors Center
Vertrektijd:
Downtown-busroute -
Tourlengte: circa 2,5 uur
Vertrek: dagelijks/elke 20-25 min. van 8:00 tot 18:00 uur*

Uptown-busroute -
Tourlengte: circa 2 uur
Vertrek: dagelijks/elke 25-30 min. van 9:00 tot 17:00 uur*

Brooklyn-busroute -
Tourlengte: circa 1,5 uur
Vertrek: dagelijks/elke 25-30 min. van 10:00 tot 15:00 uur*

Bronx-rondrit -
Tourlengte: circa 1,5 uur
Vertrek: dagelijks/elke 25-30 min. van 10:00 tot 15:00 uur*

Avondtour -
Tourlengte: circa 1,5 uur
Vertrek: dagelijks om 18:30 uur

* Let op: de vertrektijden kunnen variëren afhankelijk van het seizoen  Duur:
  2 uur 30 minuten (circa)

  Prijsinformatie

  Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

  Downtown-route
  Code: DOWNTOWN

  24-uurs hop-on hop-off tour in een dubbeldekker Downtown

  Engels
  Nederlands
  Van
  USD 59,00
  Prijsgegevens
  Uptown-route
  Code: UPTOWN

  24-uurs hop-on hop-off tour in een dubbeldekker Uptown

  Engels
  Nederlands
  Van
  USD 59,00
  Prijsgegevens
  48-uurs All Around Town
  Code: ALL

  48-uurs hop-on hop-off All Around Town Tour per dubbeldekker met onbeperkte stops, inclusief Uptown, Downtown, Brooklyn en Bronx plus avondtour, hop-on hop-off cruise en meer

  Engels
  Nederlands
  Van
  USD 69,00
  Prijsgegevens
  72-uurs All Around Town
  Code: ALL72

  72-uurs hop-on hop-off All Around Town Tour per dubbeldekker met onbeperkte stops, inclusief Uptown, Downtown, Brooklyn en Bronx plus avondtour, hop-on hop-off cruise en meer

  Engels
  Nederlands
  Van
  USD 84,00
  Prijsgegevens
  Night Tour
  Code: TG7

  Explore New York at night with our City Sightseeing Night Tour, valid for 24-hours. The Night Tour takes approximately 1.5 hours.

  Engels
  Nederlands
  Van
  USD 59,00
  Prijsgegevens
  1 Day Ferry Tour
  Code: TG8

  Enjoy an amazing sightseeing adventure from the water on a New York hop on hop off Ferry Tour. Tickets are valid for 1 day.

  Engels
  Nederlands
  Van
  USD 35,00
  Prijsgegevens

  Voucherinfo

  Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

  Aanvullende informatie

  Hop-on hop-off stadstour door New York

  City Sightseeing New York

  Inbegrepen:
  • 24-uurs, 48-uurs of 72-uurs hop-on hop-off ticket (afhankelijk van gekozen optie)
  • Live tourgids
  • Audiogids beschikbaar in meerdere talen
  Niet inbegrepen:
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Fooien (optioneel)
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Dubbeldekkers zijn rolstoeltoegankelijk
  • Kinderen van 2 jaar en jonger gratis
  • De avondtour is geen hop-on hop-off tour en kan slechts één keer worden gedaan
  • Headsets met opgenomen tourbegeleiding zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Mandarijn, Russisch, Japans, Koreaans en Hebreeuws
  Reisplan:
  Downtown-route
  Verken de levendige wijken van Lower Manhattan en krijg eenvoudig toegang tot de populairste bezienswaardigheden in de stad: het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Ground Zero en de Freedom Tower. Verken Greenwich Village, Little Italy, Chinatown, Wall Street, het financiële district, Battery Park, South Street Seaport, de Lower East Side en de theaterbuurt Broadway, Rockefeller Center, het gebouw van de Verenigde Naties, Carnegie Hall en meer.

  Uptown-route
  Ontdek wereldberoemde musea, cultuur en uiteraard Central Park tijdens deze tour van Uptown Manhattan en Harlem. U ziet onder andere Time Warner Center, Lincoln Center, het Metropolitan Museum of Art, het Dakota-appartementencomplex (het voormalige huis van Beatles-ster John Lennon), Apollo Theater, Harlem Market en Central Park Zoo.

  Brooklyn-route
  Veel mensen die New York bezoeken komen nooit verder dan Manhattan, maar dat zou betekenen dat zo veel prachtige schatten aan de overkant van de rivier worden overgeslagen! We beginnen in downtown Manhattan, steken de Manhattan Bridge over en gaan naar Brooklyn om de wedergeboorte van New Yorks hipste wijk te ontdekken. Hier ziet u de eerste 'parkway' voor auto's die ooit in de VS is gebouwd. Bewonder ook de grootsheid van het Grand Army Plaza en stop bij de botanische tuin en de openbare bibliotheek van Brooklyn, Prospect Park en het Brooklyn Museum. U ontdekt elegante herenhuizen, intrigerende winkels en restaurants plus een breed scala aan culturen.

  Bronx-route
  Kijk eens goed rond in een van de minder toeristische wijken in New York City tijdens de Bronx-rondrit. Vanaf de beroemde Harlem Market, waar maximaal 100 verkopers van een breed scala van Afrikaanse landen hun goederen aanbieden, kunt u vanuit het comfort van de bus genieten van de bezienswaardigheden terwijl u 125th Street oversteekt naar de Bronx. Bekijk de Grand Concourse, de elegante boulevard waarbij miljoenen mensen in de buurt wilden wonen, waaronder Edgar Allan Poe. U kunt aan boord blijven tot het nieuwe Yankee Stadium, waar u kunt uitstappen om te zien waar de legendarische New York Yankees spelen.

  Alle routes — door de hele stad
  Twijfelt u nog welke route u gaat nemen? Neem ze allemaal! Met de 48-uurs of 72-uurs pas kunt u in de loop van twee dagen genieten van alle vier de tours. Ook inbegrepen bij uw tours zijn een 1,5 uur durende hop-on hop-off veerboottocht langs de haven van New York, een entreebewijs voor het Museum of the City of New York en een avondtour waarbij u de stadslichten van New York City 's avonds tot leven ziet komen. De avondtour brengt u naar Times Square, Chinatown, het Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, de Manhattan Bridge, de Brooklyn Bridge en de Lower East Side.
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
  Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
  Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.