Wandeltour langs tv- en filmlocaties in Central Park

 • Locatie: New York City, New York
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 25,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek meer dan 30 filmlocaties in Central Park tijdens deze wandeltour, perfect voor filmfans en voor iedereen die New York voor het eerst bezoekt. Bezoek Wollman Rink, de Bow Bridge, de Carousel, de Naumberg Bandshell, Strawberry Fields en nog veel meer, en bekijk waar beroemde films als 'Serendipity', 'Breakfast at Tiffany's', 'The Avengers', 'When Harry Met Sally', 'Ghostbusters' en 'Sex and the City' zijn opgenomen. Dit is een unieke, interessante en leuke manier om Central Park en zijn talrijke attracties te bekijken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Tour toegankelijk voor rolstoelen

U ontmoet uw gids 's middags in Central Park voor het begin van uw wandeling. Uw deskundige gids - een acteur of actrice met ervaring met film of televisie - neemt u mee op een uitgebreide wandeling van 2 uur door het park. U bezoekt meer dan 30 filmlocaties uit uw favoriete films en televisieseries.

Bekijk de stenen Gapstow Bridge, die voorkomt in Home Alone 2, en het beroemde 19 verdiepingen tellende Plaza Hotel, een locatie die voorkomt in diverse films, waaronder Barefoot in the Park, Brewster's Millions, It Could Happen To You, Big Business, Crocodile Dundee, Almost Famous en King of New York.

Ga vervolgens naar de Wollman Rink, die voorkomt in Serendipity, Stepmom, The January Man en Love Story. Ga dan verder naar de onbetwiste bekendste attractie van Central Park: de Carousel. Voor slechts $ 2 USD kunt u een ritje maken op de draaimolen, die te zien is in The Producers, The Spanish Prisoner, Up the Sandbox en I'm Not Rappaport.

Bekijk het prachtige victoriaanse gebouw dat de Central Park Dairy heet en te zien was in Independence Day. Slenter door de Mall, ook bekend als de Promenade, een populaire plek om uit te hangen en te relaxen. Films zoals Vanilla Sky, Breakfast at Tiffany's, Big Daddy en Kramer vs. Kramer bevatten allemaal scènes die hier gefilmd zijn.

U ziet het Bethesda Terrace, met de beroemde Bethesda Fountain in het midden, en het restaurant van het Loeb Central Park Boathouse, opgenomen in films als When Harry Met Sally, Sex and the City, Little Manhattan en in de eindscène van The Avengers.

Andere locaties die u bezoekt zijn de Bow Bridge, een brug die voorkomt in films als Autumn in New York, Keeping the Faith, The Way We Were en Woody Allens Manhattan; de Naumberg Bandshell, een locatie uit I'm Not Rappaport, Mighty Aphrodite en Hair; en Cherry Hill, waarvan de prachtige lentebloesem van de kersenbomen u het gevoel geeft dat u deel uitmaakt van een scène in The Mirror has Two Faces, en Cruel Intentions.

Loop vervolgens door Strawberry Fields, opgedragen aan John Lennon na zijn dood en ga verder naar Sheep's Meadow en Tavern on the Green, het restaurant dat voorkwam in New York Stories, Wall Street, Made en The Out of Towners.

Uw tour eindigt bij Columbus Circle, waar Taxi Driver, Ghostbusters, Borat en Enchanted werden opgenomen.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Central Park, New York City
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Tour eindigt bij Columbus Circle

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

12pm
Code: 12PM

Wandeltour langs tv- en filmlocaties in Central Park, vertrek om 12:00 uur

Engels
Van
USD 25,00
Prijsgegevens
2pm
Code: 2PM

Wandeltour langs tv- en filmlocaties in Central Park, vertrek om 14:00 uur. ALLEEN beschikbaar op 23 november 2017

Engels
Van
USD 25,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeltour langs tv- en filmlocaties in Central Park

Central Park TV and Movie Sites Walking Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking

 • Deze tour gaat door onder alle weersomstandigheden. Zorg dat u gepaste kleding draagt
 • Maximaal 35 personen per tourgroep
 • Tijdens de tour zijn er diverse stops waar u kunt uitstappen bij bepaalde locaties
 • Het is raadzaam comfortabele wandelschoenen aan te trekken
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie